Siman meglesz az nelkulem 10 reggel 9re. Az en partizezres csomagom mar nem ker most.
Siman meglesz az nelkulem 10 reggel 9re. Az en partizezres csomagom mar nem ker most.
beállhatnátok 100kval, hogy meglegyen az 5millió db bent :))
EGyébként tényleg mészáros egy társaság gyűlt össze.... :D
Sőt, nem is májusban, hanem már az áprilisi közgyűlésen lett elfogadva. :-))
Sőt van jó néhány dolog, ami már akkor is tuti volt, ezért értetlenkedtünk itt, hogy miért nincs még mindig bejelentve, de már sejtjük...
Többek között például a 25Millió dollár a mongol projektre...
gondolom, te alúról :))
Egyszer hazajutok (2 het mulva) es leitatlak! :)
Most jutottam a Sly megjegyzeshez, ertem. Ja, es szep galeri gyult ossze ebben a N-Gene-ben.
pufferlek Én is :))
Aha, megjöttek a kis vevők,,,,,,,,,
pakolgatják a vételeiket rendesen..........
aki este férfi, legyen már nappal is :))))
Haladok, haladok! :)
Nem lenne eleg 1 Phyl topik??? Lefaradok itt a nap elejen teljesen ebben a research-ben. :)
azt mondta Sly, hogy májusban döntöttek a névérték 200ra visszaemelésétől. Vagyis kovácsék 40millió 25Ftosra tettek ajándékot.
Sztm is giga muty... :) Egyénként olvasd el a többi phyl topikot, érdekeseket gyűjtöttünk össze :)
Ne vigyorogj man itt kora reggel mint a vadalma! :)
Viszont, h. ne legyek mar teljesen off: Szemet szurt nekem is ez a "200 FTos, a korabbiakban kibocsatott reszvenyekkel teljesen azonos jogokat biztosito" reszvenykibocs. Ez azt jelenti, h. a 1/4 utan jon a 8*?
By the way, ebben vmi gigamuttyot varok most mar. Ezt a bejelentest leszamitva azert ennek a cegnek van mas tevekenysege is (johetnek ujabb bejelentesek, ahogy Johny irja). Nem mondanam, h. a tobbibol eddig szarra kerestek magukat, de van mogotte vmekkora ertek es nem teljesen Genesis sztori (ott volt allami tamogatas, ha...). Ott 1 napelemes igeretre sokszoroztak az erteket, ezt is marketingelik es hasonloan fujjak majd. Ilyen brummogos idokben ki van ehezve minden speki 1 ilyenre! Persze hullamvasut lesz, effelol nincs ketsegem! :)
:)
:)) akkor jó éjt :))