Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#68733 akpo7 Előzmény: #68730

Siman meglesz az nelkulem 10 reggel 9re. Az en partizezres csomagom mar nem ker most.

#68730 Kissherceg Előzmény: #68726

beállhatnátok 100kval, hogy meglegyen az 5millió db bent :))

EGyébként tényleg mészáros egy társaság gyűlt össze.... :D

#68728 Sly-- Előzmény: #68708

Sőt, nem is májusban, hanem már az áprilisi közgyűlésen lett elfogadva. :-))

Sőt van jó néhány dolog, ami már akkor is tuti volt, ezért értetlenkedtünk itt, hogy miért nincs még mindig bejelentve, de már sejtjük...

Többek között például a 25Millió dollár a mongol projektre...

#68726 akpo7 Előzmény: #68714

Egyszer hazajutok (2 het mulva) es leitatlak! :)

Most jutottam a Sly megjegyzeshez, ertem. Ja, es szep galeri gyult ossze ebben a N-Gene-ben.

#68712 akpo7 Előzmény: #68708

Haladok, haladok! :)

Nem lenne eleg 1 Phyl topik??? Lefaradok itt a nap elejen teljesen ebben a research-ben. :)

#68708 Kissherceg Előzmény: #68705

azt mondta Sly, hogy májusban döntöttek a névérték 200ra visszaemelésétől. Vagyis kovácsék 40millió 25Ftosra tettek ajándékot.

Sztm is giga muty... :) Egyénként olvasd el a többi phyl topikot, érdekeseket gyűjtöttünk össze :)

#68705 akpo7 Előzmény: #68702

Ne vigyorogj man itt kora reggel mint a vadalma! :)

Viszont, h. ne legyek mar teljesen off: Szemet szurt nekem is ez a "200 FTos, a korabbiakban kibocsatott reszvenyekkel teljesen azonos jogokat biztosito" reszvenykibocs. Ez azt jelenti, h. a 1/4 utan jon a 8*?

By the way, ebben vmi gigamuttyot varok most mar. Ezt a bejelentest leszamitva azert ennek a cegnek van mas tevekenysege is (johetnek ujabb bejelentesek, ahogy Johny irja). Nem mondanam, h. a tobbibol eddig szarra kerestek magukat, de van mogotte vmekkora ertek es nem teljesen Genesis sztori (ott volt allami tamogatas, ha...). Ott 1 napelemes igeretre sokszoroztak az erteket, ezt is marketingelik es hasonloan fujjak majd. Ilyen brummogos idokben ki van ehezve minden speki 1 ilyenre! Persze hullamvasut lesz, effelol nincs ketsegem! :)