Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: csak úgy

#687037 Trisz Előzmény: #686981

Ha nincs kellően tele a buksza, akkor mindet el fogják bukni. Ezért ne én rinyáljak. :)

Ha rosszul mérték fel a terepet, akkor is megvan a dolognak a belső dialektikája. Magukat húznák bele az utcsó petákig.

Ebben az esetben valaki jól időzítve beszáll a végén pár millával és mindent visz. Volt már ilyen.

Nem nekem fáj. :)

#686981 exmnbs1 Előzmény: #686971

ja, rinyálnak és megkérdőjelezik az újabbak felszólítósait.....

biztos mert meg tele a buksza azért)))))))

folyamatosan rakják be???? mennyit is????

adósrabszolgaság........

erre megint nem futja?

"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2014.01.12-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:

Az adózó neve (elnevezése) Adószáma

KEG KÖZÉP-EURÓPAI GÁZTERMINÁL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG"

#686971 Trisz Előzmény: #686898

:)

Most nem a jó híreknek van még itt az ideje. Ezt csak a sorok között lehet olvasni. :)

Gondolod, hogy rakják bele a lét folyamatosan, hogy biztosítsák a működést, de a legégetőbb követelést nem fizették. Sokat akarnak bukni. :))

De rendben van. Felszámolják megint. :)

Szólj, ha nem venném észre! ATL-nél tavaly nem tudtál szólni. Azzal csak hülyítetted az olvasókat.

#686890 exmnbs1 Előzmény: #686886

hiába terelsz a 15 napot a fellebbézésre ki lehet számolni

a többi a bíróságtól függ simán kérhetett iratbővítést, stb

az E-Star 2 csőddöntés közt kb 2 hó telt el

és ott nem volt felperes mutogatni a beadványt

#686886 Trisz Előzmény: #686871

Én kamuzok!? Karácsonyra ígérted. Csak a felszámolási ítélet konkrét dátumában nem voltál biztos egészen. :)

2013. december 17. - 13:33

milyen 23???

karácsonykor jár le ha tényleg aznap jött a felszámolási ítélet

exmnbs1

#686873 Trisz Előzmény: #686872

Szvsz ezt csak egyedül te nem érted. :)

Szólj majd ha érted, hogy nincs szó semmilyen felszámolásról. :)

#686871 exmnbs1 Előzmény: #686870

ne kamuzz

a fellebbezési időt számoltam, 15 nap

a másodfokú bíróság dönt a felszámolásról, tetszőleges időben

úgyhogy semmi nincs megúszva

#686870 Trisz Előzmény: #686868

Te meg ezt írtad tavaly ősszel: ATL lesz még idén.

Később meg elkezdted számolni, mikor kezdődik KEG felszámolása meg BÉT-ről való kivezetése. Később matematikai problémák miatt a visszaszámlálás abbamaradt. :)

Ezt értelmezzük előbb. Utána majd a komolyabb kérdések. :)

#686868 exmnbs1 Előzmény: #686863

itt is azt írták:

"új világ kezdődik:"

"A cég vezetőségébe való belépés napján a raktárakban semmiféle

tartalék nem volt, a számlákon nem volt semmilyen tőke, a cég alapvető szükségleteinek megfizetésére sem. Ennyire

katasztrofális helyzetben volt a cég. További kölcsönöknek köszönhetően biztosítani tudtuk az LPG ellátást és

szállítását a vevőknek."

"transzparencia", a la KEG:

"a „tulajdonképpen mi történik?”

kérdéssel szembesülünk."

))))))

"lekváros bukta mindenkinek"

"Döntést kell hoznunk, mely alapján megkérjük a megfelelő szerveket a téves információk kivizsgálására vonatkozóan,

mivel feltételezzük, hogy károsítják a cég jó hírnevét, valamint a részvényeseket. Az ilyen tisztességtelen praktikákat

szükséges megállítani.

6. Úgyszintén mérlegeljük annak kivizsgálását, hogy a múltban a KEG cég részvényeinek megdrágítására sor került e

félrevezető vagy valótlan reklámokkal és marketinggel – a jövőbeni potenciális projektek idealizálása által és a

társaság befektetési részvényei által. Szükséges lesz felülvizsgálni, hogy a jövőbeni projektek műszaki, valamint a

befektetési részvények lehetőségei valós tényeken alapszanak e, vagy csak arra szolgáltak, hogy a társaság

részvényárait mesterségesen megnöveljék"