Ez meg hogy áll össze logikailag!? :)
Ha nincs kellően tele a buksza, akkor mindet el fogják bukni. Ezért ne én rinyáljak. :)
Ha rosszul mérték fel a terepet, akkor is megvan a dolognak a belső dialektikája. Magukat húznák bele az utcsó petákig.
Ebben az esetben valaki jól időzítve beszáll a végén pár millával és mindent visz. Volt már ilyen.
Nem nekem fáj. :)
ja, rinyálnak és megkérdőjelezik az újabbak felszólítósait.....
biztos mert meg tele a buksza azért)))))))
folyamatosan rakják be???? mennyit is????
adósrabszolgaság........
erre megint nem futja?
"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2014.01.12-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
KEG KÖZÉP-EURÓPAI GÁZTERMINÁL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG"
:)
Most nem a jó híreknek van még itt az ideje. Ezt csak a sorok között lehet olvasni. :)
Gondolod, hogy rakják bele a lét folyamatosan, hogy biztosítsák a működést, de a legégetőbb követelést nem fizették. Sokat akarnak bukni. :))
De rendben van. Felszámolják megint. :)
Szólj, ha nem venném észre! ATL-nél tavaly nem tudtál szólni. Azzal csak hülyítetted az olvasókat.
és tegnap egy halvány célzást sem tettek arról hogy fizettek-e
a 2. fokú jogerős bírósági döntés előtt áll a felszámolásról
Akkor karácsony óta felszámolás alatt áll!?
Én terelek!? :)))
hiába terelsz a 15 napot a fellebbézésre ki lehet számolni
a többi a bíróságtól függ simán kérhetett iratbővítést, stb
az E-Star 2 csőddöntés közt kb 2 hó telt el
és ott nem volt felperes mutogatni a beadványt
Én kamuzok!? Karácsonyra ígérted. Csak a felszámolási ítélet konkrét dátumában nem voltál biztos egészen. :)
2013. december 17. - 13:33
milyen 23???
karácsonykor jár le ha tényleg aznap jött a felszámolási ítélet
exmnbs1
akkor mivel is fárasztják az amúgy is túlterhelt magyar bíróságot????))))))
Szvsz ezt csak egyedül te nem érted. :)
Szólj majd ha érted, hogy nincs szó semmilyen felszámolásról. :)
a felszámolás állásáról mély kuss volt a tegnapi "műben"
ne kamuzz
a fellebbezési időt számoltam, 15 nap
a másodfokú bíróság dönt a felszámolásról, tetszőleges időben
úgyhogy semmi nincs megúszva
Te meg ezt írtad tavaly ősszel: ATL lesz még idén.
Később meg elkezdted számolni, mikor kezdődik KEG felszámolása meg BÉT-ről való kivezetése. Később matematikai problémák miatt a visszaszámlálás abbamaradt. :)
Ezt értelmezzük előbb. Utána majd a komolyabb kérdések. :)
itt is azt írták:
"új világ kezdődik:"
"A cég vezetőségébe való belépés napján a raktárakban semmiféle
tartalék nem volt, a számlákon nem volt semmilyen tőke, a cég alapvető szükségleteinek megfizetésére sem. Ennyire
katasztrofális helyzetben volt a cég. További kölcsönöknek köszönhetően biztosítani tudtuk az LPG ellátást és
szállítását a vevőknek."
"transzparencia", a la KEG:
"a „tulajdonképpen mi történik?”
kérdéssel szembesülünk."
))))))
"lekváros bukta mindenkinek"
"Döntést kell hoznunk, mely alapján megkérjük a megfelelő szerveket a téves információk kivizsgálására vonatkozóan,
mivel feltételezzük, hogy károsítják a cég jó hírnevét, valamint a részvényeseket. Az ilyen tisztességtelen praktikákat
szükséges megállítani.
6. Úgyszintén mérlegeljük annak kivizsgálását, hogy a múltban a KEG cég részvényeinek megdrágítására sor került e
félrevezető vagy valótlan reklámokkal és marketinggel – a jövőbeni potenciális projektek idealizálása által és a
társaság befektetési részvényei által. Szükséges lesz felülvizsgálni, hogy a jövőbeni projektek műszaki, valamint a
befektetési részvények lehetőségei valós tényeken alapszanak e, vagy csak arra szolgáltak, hogy a társaság
részvényárait mesterségesen megnöveljék"
Jószándékú emberek a szlovákok. Segítenek nekünk kicsiknek. :)
szép is volt :)