Akkor megyek Hencihez egy pezsgőért :D
Az már elmúlt régen :D
picirigó volt.
50hozzászólás törölve lett az OTP topik pályafutása alatt.
Nem hagyom! :)
Más papír is jött ennyit, mégsem pihen. Remélem délután kilő!
Had gratuláljak, te voltál a 111111 -ik hozzászólás tulajdonosa
7%ot jött a papír pár nap alatt... kb. két éves banki kamat.
Hagyd pihenni picit! Én is azt teszem! :D
na most fog meglódulni, mivel 66on eladtam minden longómat. kb 200 pont difi. többel kellett volna beszálnom most is :D
Hetes:
Elliott ciklus. A záróárakat figyelembe véve a nyolcadik hullám is teljesült.
Hmmm, meglesz a három fehér katona ? Ha igen, akkor nagy trendszerű emelkedést hozhat ez az év !!!
"A hazai tőzsdén jegyzett részvényeket 2013-ban kétharmad arányban a BÉT-en kereskedték a befektetők, a forgalom harmada a Market Boat nevű OTC piacon (tőzsdén kívüli kereskedés) zajlott. "
Mivel a BÉT forgalmának több, mint 50%-a az OTP forgalma, ezért itt tenném fel a kérdést: mit lehet tudni erről a tőzsdén kívüli kereskedésről?
sose adj a forumosok velemenyere, poziciod zarasara, nyitasara.
Mindenki mas idotavban, mas osszeggel, mas turokepeseggel, mas technikaval, es mas pszciho alapjan van a piacon. En nem hallgatnek most s helyedben masra.
Longra tetted s voksod.. en tovabbra is arra gondolkodnek..
Azért köszi! Majd reggel eldöntöm hogyan tovább. Ha érzek benne erőt azt hiszem hagyom futni, ha nem eladom az egész pakkot.
A mai emelkedést nem tudtam kihasználni, mert a lányomért mentem az oviba. Igaz berakhattam volna eladásra előtte, de nem gondoltam volna, hogy belenyal a 4490-be.
Nálam teljesen kifutott a gondolat célárra. Nem tudok tovább racionálisan gondolkodni:
http://postimg.org/image/4jhm3oe8p/
4490 ma teljesült 261.8as fiboval az emelkedő háromszögből.
Ráadásul elliottot is fel tudok rakni.
Önmagában a napos gyertyával ma nincs baj szerintem.
Én most jelre várok megint a charton.
USA tép fel, nyugat is.
A hangulat ma is jó.. egy kis megingás volt usaban este.
én nem tudok tovább gondolkodni most a papírban egyelőre. Kivárok gondolatommal.
Üdv.
Egy ilyen napos gyertya után van még esélye az emelkedésnek? Vélemények?
kösz..én sem látom..akkor 90en eladtam..380nál vettem..