Bár nem nagy az összefüggés, de dax cefetül megindult!!!
Hetes:
Elliott ciklus. A záróárakat figyelembe véve a nyolcadik hullám is teljesült.
Hmmm, meglesz a három fehér katona ? Ha igen, akkor nagy trendszerű emelkedést hozhat ez az év !!!
"A hazai tőzsdén jegyzett részvényeket 2013-ban kétharmad arányban a BÉT-en kereskedték a befektetők, a forgalom harmada a Market Boat nevű OTC piacon (tőzsdén kívüli kereskedés) zajlott. "
Mivel a BÉT forgalmának több, mint 50%-a az OTP forgalma, ezért itt tenném fel a kérdést: mit lehet tudni erről a tőzsdén kívüli kereskedésről?
sose adj a forumosok velemenyere, poziciod zarasara, nyitasara.
Mindenki mas idotavban, mas osszeggel, mas turokepeseggel, mas technikaval, es mas pszciho alapjan van a piacon. En nem hallgatnek most s helyedben masra.
Longra tetted s voksod.. en tovabbra is arra gondolkodnek..
Azért köszi! Majd reggel eldöntöm hogyan tovább. Ha érzek benne erőt azt hiszem hagyom futni, ha nem eladom az egész pakkot.
A mai emelkedést nem tudtam kihasználni, mert a lányomért mentem az oviba. Igaz berakhattam volna eladásra előtte, de nem gondoltam volna, hogy belenyal a 4490-be.
Nálam teljesen kifutott a gondolat célárra. Nem tudok tovább racionálisan gondolkodni:
http://postimg.org/image/4jhm3oe8p/
4490 ma teljesült 261.8as fiboval az emelkedő háromszögből.
Ráadásul elliottot is fel tudok rakni.
Önmagában a napos gyertyával ma nincs baj szerintem.
Én most jelre várok megint a charton.
USA tép fel, nyugat is.
A hangulat ma is jó.. egy kis megingás volt usaban este.
én nem tudok tovább gondolkodni most a papírban egyelőre. Kivárok gondolatommal.
Üdv.
Egy ilyen napos gyertya után van még esélye az emelkedésnek? Vélemények?
kösz..én sem látom..akkor 90en eladtam..380nál vettem..
Gőzöm sincs, nincs realem, de elvileg el is mehetett. Most mennyi? 4446-ot látok, de erre mérget nem vennék.
Ezt kipiálhatom. Megvan 4490is!
"Emelkedő háromszögem folytatva órásban:
http://postimg.org/image/4iomvbpsx/
261.8as fibot 4490nél elérhetné."
Szépen megy. Talán még ma megcsinálja az 500-at, nem kizárt.
Az "erő" azért relatív, átütő forgalom nincs.
Most elég nagy erő van benne! Hú, de régen éreztem már ezt. Még talán tavaly, amikor átment a 4500-on és elindult 4800 felé. Ott is vették rendesen.
Szépen kapaszkodik, rendben van ez. Egy szép usa nyitás, és hamar a helyére kerül.
Szerintem...
~4380-on én is vettem rá egy kis adagot.
Tegnapi csúcs fölé jó lenne zárni, onnan 550-ig elszaladhatna könnyen.