na ha volt 4490 akkor el is adtam..
Ezt kipiálhatom. Megvan 4490is!
"Emelkedő háromszögem folytatva órásban:
http://postimg.org/image/4iomvbpsx/
261.8as fibot 4490nél elérhetné."
Szépen megy. Talán még ma megcsinálja az 500-at, nem kizárt.
Az "erő" azért relatív, átütő forgalom nincs.
Most elég nagy erő van benne! Hú, de régen éreztem már ezt. Még talán tavaly, amikor átment a 4500-on és elindult 4800 felé. Ott is vették rendesen.
Szépen kapaszkodik, rendben van ez. Egy szép usa nyitás, és hamar a helyére kerül.
Szerintem...
~4380-on én is vettem rá egy kis adagot.
Tegnapi csúcs fölé jó lenne zárni, onnan 550-ig elszaladhatna könnyen.
most vettem egy pakkot mert vissza szokott menni..tán záró 500..
amikor beírtam akkor jövőidő volt..
de írtam már ezerszer...tapasztalatom az..500alatt érdemes eladni..550nél visszavenni..mert elmehet 650 fölé..
250felett általában felmegy..180nál nagy vételi erő szokott kerekedni..most nem volt..4050ig vagy meddig lement.."fura" nem ott vett otp..
Nyilván nem arra gondoltam, ami volt (4k -> 4,5k), hanem ami lesz. :-)
Erre gondolhatsz, erre játszottak:
„A bázeli bankfelügyelet némileg enyhített a Bázel III. szabályozás tőkeáttételi mutatóján, ami azt eredményezi, hogy a bankoknak kisebb lépéseket is elég tenniük a szabályozói megfelelés érdekében, ez pedig pozitív a bankrendszer számára, így ez hozzájárulhatott az európai bankrészvények tegnapi jó teljesítményéhez. A módosítás értelmében egyes tételeket (például: derivatívák, repo) az eredeti bruttó elv helyett nettó elven lehet elszámolni.”
még nem tudhatod..mert otp vett sr-t-...lehet csak 1 napot kihagynak..
amúgy vettem egy pakkot..ne álljak itt pőrén..
4k közeléből 4,5 közelébe ment..ami nem hangulat kérdése.
---------
kis szines, mondtam lejátszott meccsekre fogadunk..
Igen, emelkedett. Azt hittem valami nagyobb durranást vélsz felfedezni a háttérben, ami a jövőre nézve egy kimagasló árfolyam emelkedést generál. Csak félreértettük egymást. Ennyi.
bosszant ..beálltam pár témára pl dax short..arany long..erre centikkel elöttem fordulnak..
"Erre lehet összeesküvés elméletet gyártani? "
nem tudom miről beszélsz..amúgy felment nem? nyílván valakik tudták.
jelentősége nincs te kíváncsiskodtál.
Erre lehet összeesküvés elméletet gyártani? Csak kérdezem, mert nem értek a certikhez.
Amióta lement a 2009-es banzáj nem volt komoly srv tranzakció úgy emlékszem.
Akkor vettek olyan 10% körül. Lé lenne rá éppen, Cs papa mondta is , hogy ha nem lesz akvizíció normális akkor marad srv, vagy nagyobb osztalék. De hát gondolom srv a legutolsó verzió . Pár éve már emleget ilyen dolgokat, nem kapkodják el. :)
(már ha azt nem vesszük komolynak, hogy Mollal cseréltek kb 25 milla db srv-t , de az inkább csak szavazatok miatt volt érdekes. )