A jó feltétel tág fogalom. Tudnád kicsit részletezni?
Mert nyomod neki, mint süket a csengőt. A Celica legrosszabb fogyija 7.98l volt 100-on, de az téli gumis, csak rövidtávos cucc. A céges Corolla éves átlagban hozta a gyári 6.7litert (nyáron 6.5, télen 7). Viszont a szintén céges Golf 1.6 i 16v az nem evett nálam se 9 alatt, s gyenge volt alul, mint a harmat. A dízellel könnyebb jobb fogyit elérni, annak sokkal kevésbé változik a fogyasztása a terhelés függvényében. Ezzel meg szépen kell menni, h égjen az eco..
nem tudom ide való-e, ezt a topikot találtam legmegfelelőbbnek, de lehet hogy más topikba menne...
érdekel-e valakit angliai autó igen jó feltételekkel történő vétele, vagy esetleg tud-e valakit akit érdekelhet egy ilyen, előnyös lehetőség? A dolog meglehetősen sürgős is, jó de rövid ideig fennálló lehetőségről van szó.
éljen a targa!:)
remek megoldás:)
50km-en:))
nekem az 1.3benzin swift is "akármitcsináltamvele" 7.5-8liter alatt nem evett.
a VTI 9.5-10-12liter alatt soha.
benzin 1.6 automata carisma 8-9liter.
ford focus 1.4 benzin nálam az én kezem alatt egy hétvégén klimával(M5-M0-budapest-M7-Balaton)
13liter!egy lovaskocsit nem lehetett vele üveghang nélkül előzni-olyan retek gyenge volt,pörgetve meg zabált is.
csak az 1.5dci volt képes 3.7-4.5liter közötti eredményre.
üveghangon 170km/h pedig 6-6.8liter
Fogadunk? :-)
Tegnap is, ma is mentem vele, városban is végig ég az Eco lámpa, meg városon kívül is. Egyszer aludt el, amikor megelőztem egy szarakodó Audist, sajna 7000-es fordulatnál nem spórol.. :-)
A Toyota alul is viszonylag combos, felül meg belehúz, mint a Vtec (ott nem a szelep nyitás magasságát, hanem a szelepnyitási időket variálják).
Eredetvizsgán körbemérték a kocsit. Nem találtak 300-al kezdődő festékvastagságot, ami azt jelenti, h ködölve volt (rozsda miatt pl), de gittelve nem..
Azt olvastam, h lehet ezekhez egy kütyüt venni, ahol te állíthatod, h mikor kapcsoljon a Vtec. Úgy is állíthatod, h alul is menjen, de akkor zabál, meg úgy is, h felül se nyisson jobban, ez autópályázásnál lehet jó.
Nekem is, de az üvegtetős is. Sportautóban jobban pártolom a tartgát, merevebb.
Mondjuk itt sztem az a különbség, h a Civicem alul még langyibb a szegénykeverék miatt. Amúgy Pesten a forgalom tempóját tartani még az az erő is bőven elég, úgyhogy végig ég az Eco lámpa. Úgy kalkulálok, h 6-ot fog enni vegyesben, s kész. :-)
azért örülök,hogy nem hal ki a targa,szinte már nincs is jelen az autogyártásban....
nekem mindig is tetszett....
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/targabb_mint_valaha_-_itt_a_legujabb_porsche_911-11572
mondjuk azért az NSX-et megnézném,hogy ugyanigy van-e hangolva
volt egy hely vagánydzsoni ismerősöm, 1995-ben egy szegedi orvostól vásárolt ugyancsak egy szalon VTI tűzpiros del solt,ment az ahogyan kellett....
de egy helyi chiptuningossal megvakarták ugy,hogy az már vmi döbbenet volt mit tudott az auto...az már huzott mindenhol,mikor eladta 10honap mulva, lógott fülefarka-ramatyra hajtotta...
de még az S2000 is tudtommal langyi alacsony tartományban
igaz
a Hondák mindegyike igy van hangolva,lent nem huznak...
a VTI is 4500ig semmi....lanyos pisi...4500felett egyszer elváltozik a hangja és orditani kezd akár 8500ig.
3masban képes volt 160-180-at menni.mivel lent semmit nem huzott
Bitang hosszú a váltója, 1-ben 60, 2-ben 110. 80-nál visszaraktam 3-ba, s csak 3500-at forgott, s 5000-től húz.. szóval emiatt nem lép. Amúgy a cikk szerint a CRX-nek is..
http://a5.hu/auto/honda-crx-16i-16v-kat-1991-hasznaltauto-teszt