Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#686400 Sumér harcos Előzmény: #686399

mondjuk azért az NSX-et megnézném,hogy ugyanigy van-e hangolva

volt egy hely vagánydzsoni ismerősöm, 1995-ben egy szegedi orvostól vásárolt ugyancsak egy szalon VTI tűzpiros del solt,ment az ahogyan kellett....

de egy helyi chiptuningossal megvakarták ugy,hogy az már vmi döbbenet volt mit tudott az auto...az már huzott mindenhol,mikor eladta 10honap mulva, lógott fülefarka-ramatyra hajtotta...

#686397 Sumér harcos Előzmény: #686253

igaz

a Hondák mindegyike igy van hangolva,lent nem huznak...

a VTI is 4500ig semmi....lanyos pisi...4500felett egyszer elváltozik a hangja és orditani kezd akár 8500ig.

3masban képes volt 160-180-at menni.mivel lent semmit nem huzott

#686243 Sumér harcos Előzmény: #686238

igazából az apropoja számomra is homály....szinte konkurenciája volt a saját 3ajtós civicnek...

talán...

az 1980-as évek budapesti butikos woman autoja nevet hallom rá legtöbbet a multban vájkálva,akik azután ripityomra törték töketlenségből legtöbbször,mire rájöttek-nem műkörmös női autó:)

#686239 KawaBazsy Előzmény: #686233

Ha én ezt letaposom 50-nél kettőben, pont nem csinál semmit.. 80-nál már forog 5 ezret, ott már megindul. Skizofrén egy jószág. :-)

#686238 KawaBazsy Előzmény: #686233

Ok, de nem értem, h mi a modell apropója. Hiszen tkp ugyanaz, mint a Civic. Még sportosabb forma, vagy mi? A Civic is ugyanolyan könnyű.. ha az nem lenne alapból sportos, akkor érteném..

Kiglancoltam a gépet, s nem találtam rozsdát, csak 1-1 kis borsószemnyi hólyagot a típushiba hátsó sárvédőíven. A Mazdán is több volt, jó lesz ez. Az egyik féltengelynek van forszírozva kis hangja, azt kicserélem, más ráköltenivalót nem látok (monnyuk még sógorommal is átnézetem). A váltó olajat ki akarom cserélni, mert az előző tulaj ahhoz nem nyúlt, s ahhoz képest, h mindenhol etalonnak tartják a Honda váltóit, ez csak átlagos nekem.

#686233 Sumér harcos Előzmény: #686232

más kategoria a merga ,de mindig hangsulyoztam akkor is,hogy a Honda jobb:)

nekem jobban tetszett,tetszik az 1991ig CRX coupe, a vele párhuzamosan futo civic 3ajtóstól.

de alapjában nézve....vagány-vagány...dodgem életérzés 800kilón..

a régi crx érzetre már 50-nél olyan letaposva kettesben,mint egy f-type 150-nél kettesben.

fapados,könnyű adja az érzést:)

de vhogy nem veszek olyat,nálam sem kuriozum,nincs kuriozum benne,ahhoz vsz. 2ülés kell,némely esetben lehet 4ülés is,de targa,vagy nyitható tető kötelező.

de valóban még a 3ajtós civictől sem képes fényévekkel többet nyujtani...

itt van ez az uj CR-Z is....soha nem vennék.

#686232 KawaBazsy Előzmény: #686229

Azért utána kopár lehetett egy Honda..

Te, azon filóztam, h tkp mire jó a CRX? Nem a Del sol, az tiszta sor, h egy sportos targa autó. Hanem az előző 2 generáció. Rákerestem a neten, azokat is szerelték alapmotorokkal is (1.3, 1.6). NO de ha a VTI-t is nézzük, akkor is mi a különbség a 3 ajtós Civichez képest? Ugyanaz a sportos futómű, motor, forma, minden. Miben több az?

#686229 Sumér harcos Előzmény: #686227

családban volt....több darab is.

persze jól megnyúztam őket:)

mittomén állandóan nem ültem bennük,de olyan 1év alatt 1honapot én hajtottam kb.

#686223 Sumér harcos Előzmény: #686210

hajtottam évekig tetőablakos gépet Carismát,E-s mercit olyan 1996-1998 között.

nekem is nagyon tetszik az ablak a tetőn,szeretem:)

#686084 Koffein Előzmény: #686082

igaz, vásárláskor a szempont az volt, hogy mindenki jól járjon... :) anno a maga idejében ez volt a legjobb térelosztású vas, meg a felfüggesztés is bajnok, nem billeg a kanyarba, sport ülések az oldaltartás miatt... :)

#686082 KawaBazsy Előzmény: #686081

Tkp ha belegondolok, h család miatt egyterű szerűség kell, s mégsem vmi fhanszia Xsara Picassora vágyik az ember, akkor még ésszerű választás is.. az FR-V drágább.