Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: éadufgh

#686143 Trisz Előzmény: #685933

A legkomolyabban mondom, hogy az ilyen alapos vélemények miatt érdemes egyedül a fórumon való jelenlét. Egymás szekálásával sokkal nem vagyunk előre. :)

Ha nem veszed kötekedésnek, akkor ezzel is alátámasztva érzem, hogy még az árnyalatnyi különbségeket is a helyén tudod kezelni. Azt inkább csak zrikának veszem, hogy egy félkemény gyomros és egy baráti mosoly közötti különbségeket elemeznünk kellene. :)

Magam részéről az ilyen véleményeket tiszteletben tudom tartani.

Teljesen egyet értek a véleményednek azon részével, hogy aki kockázatosnak ítél meg egy papírt, abban ne kísérletezzen. Csak rossz szájíze, gyomoridege lenne benne minden rezdülésnél.

Én már sokszor kifejtettem véleményemet, ezért én tartom, sőt növeltem az utóbbi időben a db-számom. Ha idegesítene a pozim, azonnal dobnám! (Kosto)

Hathorral kapcsolatos véleményem:

Való igaz, a leglelkesebb híve a papírnak. Az ilyen harsány jelenlét következménye mi lehet?

Vagy a mennybe vagy a pokolra jut. Bevállalós magatartás. Szvsz ki kell várni a történet végét. Ha hülyét csinál magából, az neki fog fájni. Ha viszont jól jön ki belőle, akkor nagyon igaztalanok azok a támadások, amik őt érik. Nekem van türelmem ahhoz, hogy a tények, a tőzsde adja meg erre is a választ. Van akinek sürgős. :)

#686101 exmnbs1 Előzmény: #686096

"Tavasszal (számításaim szerint)lesz egy rendkívüli nagy közgyűlés"

közgyűlés lesz és nem rendkívüli kgy

olyan napirenddel amit a szlovák napirendre vesz

már ha nem lesz a keg felszámolás alatt

#686096 úttakarító Előzmény: #685951

Nem véletlenül írtam az "évértékelő beszédemben",hogy a szlovákokon rajta tartjuk a szemünket. Hathor hatalmas "sereget" toboroz...Tavasszal (számításaim szerint)lesz egy rendkívüli nagy közgyűlés.Olyan részvényeseket is meg fogunk szólítani,akik nagyon magasról is beragadtak a papírba,hogy nyilatkozzanak.

úttakarító

#685951 exmnbs1 Előzmény: #685934

"

Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2014.01.05-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:

Az adózó neve (elnevezése) Adószáma

KEG KÖZÉP-EURÓPAI GÁZTERMINÁL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11927095211"

a múlt heti lekerülés után ismét fent vannak

#685933 rbbj11 Előzmény: #685875

Én pl. nem támadom, csak arra hívom fel a figyelmét minduntalan, h. észveszejtően lutri és kockázatos, amit csinál. Ez nem azt jelenti, hogy nem nyerhet rajta. Azt sem jelenti, hogy nem elismerésre méltó, aki kis pozival jól megjátszotta.

De a buy and hold alkalmazásnak megvannak a maga szabályai és korlátai, amiket hathor messziről sem tért be, ezzel ruletthez hasonló kockázatot vállalva. Ezért mindenkit óvok attól, hogy követendő példának tartsa. De hathor úgy állítja be gyakran, mintha sikersztori lenne a módszere, amit érdemes követni.

Realizálásnál valóban gyakran jobb a türelem, de ez sem ált. érvényű szabály, nagyon nem mindegy, miben vagyunk türelmesek. Ami FHB-nál hiba, egy rogyadozó KEG-nél nem. Pl. Estar topikban a legutóbbi trédem lezárását követően nem olvashattál egy sajnálkozó hsz-t sem, pedig lezárás után még több mint 15%-ot emelkedett. De annál egyáltalán nem zavart, mert minden perc tartás ultra kockázat, ahogy keg is.

#685929 úttakarító Előzmény: #685887

Szerintem Hathor bármibe beszáll,tuti nyerő lesz...

1.Profi chartokat csinál,saját maga is használja

2.Türelmes,képes hónapokat várni

3.Van pénze és higítani is tud

4.Mindig optimista és ez is előre viszi...

#685887 cédrus Előzmény: #685838

Nem 100 ezer, állítólag 400 ezer papírja van! Egyébként egy hihetetlen ősmázlista, nem semmi, milyen helyzeteket úszott meg e-starban is, így még ebből is kijöhet akár jól, de sosem fogja beismerni, hogy ez piros-fekete, és nem a TA meg "Kosztó-papa" bölcsességeinek köszönhető.

Amúgy most már néha tényleg kísérteties a hasonlóság az E-starhoz, csak annyi a különbség, hogy nem egy túlhúzott részvényről van szó, és nincsenek azért annyian behülyítve, mint ott voltunk. De hogy a hívők már megtaláltak téged is, egy újabb hasonlóság a levlista és egyebek után.

#685884 Trisz Előzmény: #685880

Aki ilyen szerény, arról milyen véleménnyel legyek?

"Elég régi motoros vagyok és szerintem jobban ismerem a kispapírok kereskedését, mint a KEG topikolók 98 százaléka, de inkább 100..."

De kérdezni sem lehet már tőle. :)

"Bővebben nem kívánok nyilatkozni... "

Így jártunk. :)

#685883 exmnbs1 Előzmény: #685882

10db-os felkötés 41-re

vallásalapítás, feldumálás 1000-rel, az elsőfokú felszámolás tagadása, keg emelkedik szerinte)))))))

egyre gázosabb

a forgalom a szekta alapítás óta zuhan))))))

a szlovákot aki állítólag némi hitelt nyújtott akarja tetemre hívni))))))))

nehogy hatalmas öngól legyen belőle

majd pont ilyen fazonokkal fog osztozni)))))))

#685880 taresz Előzmény: #685879

"Annyira nagyképű fazon vagy"

Elég falusi így digitális formában állítani....... Faluhelyen már-már b@szogatásnak vennék.

#685879 Trisz Előzmény: #685781

Kissherceg, Kisisten!

Annyira nagyképű fazon vagy, hogy nincs kedvem veled semmiféle eszmecserére.

Azért azt majd meglátjuk hogy a tőzsde milyen választ fog adni a közöttünk lévő véleménykülönbségekre. Én úgy gondolom 2016-ig bezárólag a világ tőzsdéin nagy emelkedések lesznek, minden tőzsde elindul USA után. Ez magával fogja ragadni a rv-eket. Meglátjuk ebből KEG és a rv-esek hogy fognak kijönni. :)

#685875 Trisz Előzmény: #685818

Ha nem élek vissza a türelmetekkel, akkor erre kicsit hosszabban reagálnék.

Én nagyon szeretem a tőzsdében azt, ha valamit sejtek és a környékén alakulnak a dolgok. A tőzsdén forgatott pénzem csak önálló életet él, nem tervezem, hogy kivegyek belőle. Majd az örökösök, ha szabad Kostot idéznem.

Ettől függetlenül tiszteletben tudom tartani a véleményed és a sajátomat sem a tiéd fölé, sem alá nem helyezném. Eszembe sem jutna, hogy elkezdjelek győzködni ezzel kapcsolatban.

(Szigorúan zárójelben említeném meg, hogy a realizálás is kockázat a tőzsdén. Lásd FHB, amit nem szeretnék ellened fordítani, mert nagyon korrekt véleményt fogalmaztál meg!!!)

A múltra való utalást nem szeretném félre értelmezni. Értem amit írsz és a te tolladból szimpatikus is a figyelem felhívás. Viszont van itt olyan nick is, aki erre hivatkozva számolatlanul irkálja a tévedéseit!

Én inkább azon a véleményen vagyok, hogy egy egy vitát utólag értékeljünk. Aki úgy gondolja, hogy tévedhetetlen, azzal komoly bajok vannak. Viszont az nagyon fonák, hogy ha valakikkel szemben sokszor igazolódik a véleményed, akkor tisztelet helyett alpári támadásokkal találkozol.

Én úgy látom, hogy Hathor jól látta azt hogy elérte KEG 26-nál az alját, érdemes KEG-et akár hosszútávra is venni. Persze ez még nem dőlt el. Lehet spekulálni annak, akinek szimpatikus a terület. Lehet úgy is gondolni, hogy síkos a pálya. Te kaptál már támadást azoktól, akiknek van papírja, azért mert óvatos vagy? Tiszteletben tartom a véleményed. De miért támadják itt többen is Hathort azért mert ő tartja? Ha rosszul dönt ő fizeti meg az árát, ha jól, ....

#685870 rbbj11 Előzmény: #685834

pedig szólhatsz nyugodtan, ez ennek a fórumnak a lényege, hogy segítsük egymást fejlödni

Re: nincs cím

#685865 Trisz Előzmény: #685816

Ha így fogalmazol, akkor azt egy teljesen korrekt véleménynek tartom.

Viszont jelezném, hogy nem csak megfogalmazásában, de tartalmában is nagy a különbség a két bejegyzésed között. :)