Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: éadufgh

Trisz Előzmény: #685818

Ha nem élek vissza a türelmetekkel, akkor erre kicsit hosszabban reagálnék.

Én nagyon szeretem a tőzsdében azt, ha valamit sejtek és a környékén alakulnak a dolgok. A tőzsdén forgatott pénzem csak önálló életet él, nem tervezem, hogy kivegyek belőle. Majd az örökösök, ha szabad Kostot idéznem.

Ettől függetlenül tiszteletben tudom tartani a véleményed és a sajátomat sem a tiéd fölé, sem alá nem helyezném. Eszembe sem jutna, hogy elkezdjelek győzködni ezzel kapcsolatban.

(Szigorúan zárójelben említeném meg, hogy a realizálás is kockázat a tőzsdén. Lásd FHB, amit nem szeretnék ellened fordítani, mert nagyon korrekt véleményt fogalmaztál meg!!!)

A múltra való utalást nem szeretném félre értelmezni. Értem amit írsz és a te tolladból szimpatikus is a figyelem felhívás. Viszont van itt olyan nick is, aki erre hivatkozva számolatlanul irkálja a tévedéseit!

Én inkább azon a véleményen vagyok, hogy egy egy vitát utólag értékeljünk. Aki úgy gondolja, hogy tévedhetetlen, azzal komoly bajok vannak. Viszont az nagyon fonák, hogy ha valakikkel szemben sokszor igazolódik a véleményed, akkor tisztelet helyett alpári támadásokkal találkozol.

Én úgy látom, hogy Hathor jól látta azt hogy elérte KEG 26-nál az alját, érdemes KEG-et akár hosszútávra is venni. Persze ez még nem dőlt el. Lehet spekulálni annak, akinek szimpatikus a terület. Lehet úgy is gondolni, hogy síkos a pálya. Te kaptál már támadást azoktól, akiknek van papírja, azért mert óvatos vagy? Tiszteletben tartom a véleményed. De miért támadják itt többen is Hathort azért mert ő tartja? Ha rosszul dönt ő fizeti meg az árát, ha jól, ....