Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#685806 Boby. Előzmény: #685774

Többször végigolvastam a mai, a kerskedési rendszerrel kapcsolatos írásaidat...,volna hozzáfűznivalóm a leírtakhoz, de úgy érzem, hogy érzékenyen érintettelek, ezért inkább dobom a témát. Nem a megbántás volt a célom!

#685805 BudFox Előzmény: #685748

ebben a nagy rángatásban meg elkezdtem eladogatni a longot :-))

úgyis sokáig voltam már longban, 1 napig :D

ezzel a Mollal úgy ránga…

#685800 Aptiti

ezzel a Mollal úgy rángatják a Bux-ot, hogy az már fáj :(

#685799 Aptiti Előzmény: #685793

pedig majd figyeld meg -a konzekvencia az lesz, hogy a QE program akkor marad -ami végül is jó hír.

#685786 Aptiti Előzmény: #685730

két hónap keserve visszajött két nap alatt...érdemes volt kitartani...köszi neked is a biztatást

#685782 Aptiti Előzmény: #685756

egyébként fura ez az 1-2 %-os tűréshatár a teljes tőkére nézve, mert hát mi a teljes tőke?

Ami az értékpapírszámlán van?-vagy ami a bankszámlán?:) Nekem nem mindegy.

Mivel én nem csinálok soha nagy tőkeáttéteket,mert véleményem szerint az a pokla mindennek.

#685774 Rozsdáskilincs Előzmény: #685745

nem értek egyet az írásodban megfogalmazottakkal...sőt humbuknak tartom.//

Ez engem nemzavar, Te másban hiszel, nem akarok én senkit semmiről meggyőzni. Egy rendszert futtattam itt nyilvánosan májustól évvégéig. Igaz a nov dec elszámolást nem volt kedvem megcsinálni, de hidd el amit írok, profitális volt a féléves értékelés. Pedig nem volt igazán kedvező mozgás. Persze félév nem sok tudom.

én korira számítok

#685760 Hathor Előzmény: #685756

Tudom én hogy tudsz stoppolni, ezért mondom ezt ügyesen megteszed. Azért mondtam azt sajnálom, hogy nem egy irányba állunk, legalább abban az irányba vejen ki a stop ,-)

Most már Te is longot látsz TA szerint. Én másképpen is azt látok.

Kis papírokban amióta nem hatizom nem volt csalódás. Dupláztak mind.

Egyedül Visonkám áll most.. de abban is itt szálltam be az aljánál.

A többiről inkább nem írok. mindegyik követhető volt.. csak nem figyelitek azokat, nem tudjátok a folyamatokat a topikjukból.

Nincs ezzel baj.

Nekem kifizetődő volt a váltás (eddig).

Tavaly egy vesztes pozim nem volt! ilyen évem nem volt még. És csak kis papír kereskedelem (2013)

Csak mindent visszaforgattam, meg még hoztam is be még több lét rá :D

Ha lúd, legyen kövér!

Kinek a pap, kinek a papné!

amúgy a BÉT most TA alap…

#685757 Borska

amúgy a BÉT most TA alapon egyértelmű LONG, lehet hogy csak átmeneti fellángolás és pár nap alatt visszaütik de ez most LONG, de csak TA alapon!!!!!

a funda évezredekre van a longtól

Borska tud stoppolni :D …

#685756 Borska

Borska tud stoppolni :D

de tud ám

alap dolog nálam, és talán egy mondatban ez lehet a szabályrendszerem is :

a saját tőke védelme

ennyi, semmi extra, a nyitott pozi tűréshatára a teljes összeg 1-2% vagyis ha menni kell hát menni kell

ez ennél a 280pipes minusznál is valahogy így nézett ki

és a stoppolódás elemei előnye a nem beragadás a következő alkalomkori belépés lehetősége épp a rendelkezésre álló kp támgatásával

régen nagyon nagyon régen tettem olyat mint Hathor ( nem ítélet vagy rosszindulat, hisz ki így ki úgy trédel!!! sőt van a ki befektetőként lép a piacra, na ebben én nem hiszek ) Pick rv-vel, na akkor és ott egy életre megtanultam milyen az illikvid kereskedhetetlen piacból kikecmeregni

#685748 Hathor Előzmény: #685747

Na.. te képes vagy változni! Újévi fogadalom? Budfox pati!

A tőzsdén jó előre gondolkodni.. kicsit hamarabb lehet váltani ,-)

#685747 BudFox Előzmény: #684835

Szevasztok srácok.

Tegnap kiütött a Stop még reggel...

és átmentem longba....milyen véletlen :D

úgyhogy tegnaptól fogva longban várom az emelkedést .-))

#685746 Hathor Előzmény: #685742

Utolsó képemre emlékszik valaki itt?

Zászló a Buxban?

Megnéztem Egont a héten. Végig régóta lefele várta a papírt.. fej váll mondta.

Elliottosok is kiszámoltak 14-10-3Kig BUXot.

Ma már mindenki emekedésre váltott a tegnapig tartó lefele várásából :D

Csodás a tőzsdepszcihó!

Rozsdáskilincs barátom Te ezzel tisztában vagy! ,-)

Nos: Egon KÉPébe beleraktam a zászlót amit talán tavaly mutattam, hogy ezzel búcsuznék az évtől karácsonykor: ,-)

Ma már egon is 19400irányába várja BUXot.. a többi is..

Feketével a zászlóm Egon rajzában.

http://postimg.org/image/mh3y39ntb/

#685745 Boby. Előzmény: #685729

Kicsit elkanyarodtál a hogyan tőzsdézzünk storytól, a ki kit lájkol irányába, pedig én a tőzsdéről beszéltem, csupán hangot adtam abbéli véleményemnek, hogy nem értek egyet az írásodban megfogalmazottakkal...sőt humbuknak tartom.Engem azokra az ismerőseimre emlékeztetnek az ilyen tankönyvi felvilágosítások, akiknek mindig nagy és kemény a cerkájuk, és imádják őket a nők, de most éppen a 36. feleségnek valót hajkurásszák 35 sikeres házasság után......Most sajna mennem kell, de ha visszatérek és lesz értelme a vitának, akkor szívesen folytatom azt...., no nem azért mert gyötörne a csúz és morgolódni volna kedvem, hanem mert egy fórum ilyen, vélemények, vélelmek, érzelmek csapnak össze.....és egy ilyen vitának semmi köze a lányszöktetős ügyhöz.

#685744 Rozsdáskilincs Előzmény: #685740

A kommunikáció áramlás egyik kerékkötője a megkövesedett gondolkodás mikor az ember igazából nemis törekszik arra hogy egy másik nézetet befogadjon vagy csak megkísérelje megérteni. Pedig ott a mondás Jó pap...

Az ugye hat a piacokra is mert azt az emberek mozgatják, ami működött 20 éve könnyen megeshet hogy ma már hasztalan.

#685742 Hathor Előzmény: #685740

Valaki el tudja mondani mit láttatok a könyvben? Mi volt ez a 300milliós pakk?

Hol állt mennyi darab, milyen kiosztásban?

Tegnap nem néztem hatit semennyire idő hiányában. Köszi.

#685740 Hathor Előzmény: #685739

Teljesen érthető, amit írsz.

Jó, hogy másról is szó van, mint hogy csak itt nyitok, ott zárok.

Engem ezen dolgok vezérelnek/érdekelnek a fórumokon, amiket írsz..

Jó végre puffogás nélküli értelmes gondolatokat olvasni a kereskedési technikákkal kapcsolatban.