Re: nincs cím
Rozsdáskilincs Előzmény: #685696Bobyka kedves, szerintem pont nem ezt írtam de ugye ez egyéni megítélés kérdése. Te egy kicsit amolyan morgolódó típus vagy gondolom az is abból ered hogy Te mit akarsz látni a világból. Én a másik oldalra igyekszek tartozni minél többször próbálok magamban szeretteimben jó érzéseket kelteni:) Borskát kedvelem tetszik a határozottsága, nyíltsága és mindig igyekszik úgy fogalmazni hogy nehogy valakit is megbántson. Az írásai arra engednek következtetni egy jó, értékes embertársunk bújik meg a nick mögött. Mivel szimpicimbi beírása alapján kereskedés pszi mélypontjára került, mindenképp megérdemel egy-két bátorító mondatot. Csupán ennyi motivált az írásra:) Boby biztosan van az én piaci szemléletemtől eltérő megközelítés ami eredményes sőt eredményesebb. Nem is ez a kérdés, sokkal érdekesebb az a köztudott adat 90-95% veszít. Ez arra motivál egy gondolkodó embert aki képes elszakadni a húsosfazék látványától ami az emberek többségében reflexként működik és leköti az összes figyelmét hogy onnan kiakar venni egy jókora darabot. Mivel tudjuk hogy ez többnyire nem megy érdemes lehet más szemszögből közelíteni a helyzethez. Pont nem a sokat emlegetett meggazdagodást útját kell keresnünk amivel eladják azt a sok remek elméletet. A kisebb profit elérését preferáltam ami türelem és a kisebb elvárások felé tolja a gondolkodást, ami valószínű a statisztika szerint könnyebben elérhető. Első lépésre elég ha elszakadunk a tömeg elméletektől mert ez köztudott hova vezet ugye 90% sírás-rívás. Hogy lehet olyan ostoba az ember hogy tömegelméletet használva a tömegeredményétől eltérő eredményre számít. Innen lehet elkezdeni az alapok lefektetését hogy hoygan kell a piachoz viszonyulnunk. Az én véleményem szerint az egy téves nézet a piacról hogy az a szép kívánatos húsosfazék azért van ott hogy mi kivegyünk onnan mindenféle jót, ló****t! Azért van ott hogy oda betegyél legalább is mindenképp először be kell tenned hogy később kivehess. Tehát az első amit meg kell tanulni hogy mi micsoda valójában a második hogy ha beteszünk az nekünk lehetőleg ne kerüljön pénzbe. Ha ezeket megtanultuk akkor kezdhetjük csak a következő tanulnivalót hogy hogyan tudunk onnan kivenni. De már többet írtam mint szerettem volna ugyanis a helyzet az hogy én kivegyek ahhoz elkerülhetetlen hogy valaki betegyen ugyanis csak azt lehet kivenni ami bent van az meg valakié volt:) Amúgy is annyi lett volna Borskának a mondandó hogy szigorú szabályrendek bevezetése esetén sok kellemetlen érzéstől meglehet szabadulni.
Hathor kösz meg vagyok sok dolgom volt meg a piac se épp számomra izgalmas időszakában volt van nem voltak szépmopzgások az év második felében. Idén eddig egy pozim volt mínuszos lett most két nyitott van ha rendkívülidolog nem történik akkor ezek már pluszossak maradnak.