Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#696122 Koffein Előzmény: #696115

jáááj ez a feri de beleloholj magát... :)

gyurcsány a nyugodt erő... hát ez sírva röhögős :D

#691839 -sabe Előzmény: #691701

Seres Mária védelmében, ők már 2010-ben is indultak Civil Mozgalom néven. Itt tudsz róla olvasni. Seres Mária Wikipédia Semmiképpen nem nevezném őket kamupártnak. Lelkes civilek, idealista elgondolásokkal, sajnos kevés támogatottsággal. Több figyelmet érdemelnének. Ahogy én látom, egyik tábornak sem szekértolói, tényleg próbálnak (próbáltak) vmi népi kezdeményezés lenni.

#691735 walex Előzmény: #691730

A környéki hitpünkösdigyülisek médiái nagyon tolják a "megújult" szoclibeket. Kilóg a lóláb rendesen, hogy honnan kaphatják a zsugát.

#691730 Ibiza Előzmény: #691701

vigyázni kell mert ezek gyorsan átalakulnak dk-s aláírássá..

nyóckerben előző választáson jártak "fideszesek"..bezsákolták ajánlószelvényeket..másnap jöttek fideszesek..mondták nekik "hát már tegnap odaadtuk" mondták azon csodálkoznak mert övék ez a körzet..

pajkos kis komcsik hozták a formájukat.

Sosem látott mennyiségű …

#691701 walex

Sosem látott mennyiségű párt kezdett felénk aláírásokat gyűjteni, köztük olyan pártok, melyekről még soha nem is hallottam. Például:

- Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt

- Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja

- Megújult Magyarországi Roma Összefogás Párt

- Magyar Cselekvő Párt

- Seres Mária Szövetségesei

- Új Dimenzió Párt

- Magyar Gazdaság Párt

- Tiszta Energiával Magyarországért Párt

- Sportos és egészséges Magyarországért Párt

Jelenleg több, mint másfél tucat párt gyűjt aláírásokat, ennyi szerintem még sosem volt errefelé. Ezt a nagy mozgást látva valahogy az Átlátszó cikke jut eszembe:

http://atlatszo.hu/2014/02/12/tobb-tucat-kamupart-startolhat-ra-az-allami-szazmilliokra/

Természetesen nem igazak a cikkben foglaltak egyik fenti pártra sem.

#685486 walex Előzmény: #685475

Nagy megújuláson esett át minden "rendszerváltó párt". Szinte teljesen ugyanazok a hiteltelen emberek fognak megint hazudozni a kampányban pártoktól függetlenül, akik eddig is. A sok analfabéta hülye (mert ezekre nem lehet mást mondani) pedig megint ezekre fog szavazni, mert semmit nem tanultak és nem is akarnak tanulni a múltból.

Új párt régi emberekkel.…

#685475 Sumér harcos

Új párt régi emberekkel.(Szili Katalin és bandája,ma kiskunhalason a bács megyei jelöltekkel))

Szili Katalin olyan új civil politikát hirdet, amelyben a hívó szó a közösség szolgálata, a másik pedig az igazságosság. A pártelnök a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) politikájáról a január 7-én tartott sajtótájékoztatón a következőket mondta:

http://www.halasihir.hu/hirek/varosi/kiskunhalas-polgarmestere-elhagyja-a-varosi-barsonyszeket