Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#703677 korpa Előzmény: #701598

Tapasz (illetve más, aki használja) kéne a segítséged...

most hogy az otp felfelé halad az random eladási megbízásomat szeretném "finomítani".

hogy tudom "felfelé" csúsztatni az eladási stop-ot? mit hová kell beírni?

tehát pl. ha 4660-on járunk, mi legyen a "megbízás típusa", melyik a limitár és melyik az aktiválási ár? ha 4749-en akarom eladni, de ha elkezd esni 4630-on eladja automatán

#701600 Ddavid Előzmény: #701598

Anno leveleztem velük és azt írták, hogy májusban már lesz lehetőség USA részvények kereskedésével és kérésre felvesznek instrumentumokat.

Ezt elnézve elkezdték beintegrálni a rendszerbe az elemeket, de még nincs kész semmi.(pl. nincsenek árak instrumentumoknál stb..)

Ha így haladnak májuk első felében már megnyílik a lehetőség. :)

Ilyenek vannak a netboon…

#701598 Tapasz

Ilyenek vannak a netboonban: villámkötés (hun) villámkötés (usa 1) villámkötés (eu1).

Az usánál 408 részvényből lehet választani.

Valaki talált erről, vagy kapott erről emailt?

Randomnál több, mint 408…

#701597 Tapasz

Randomnál több, mint 408 usa részvénnyel, meg sok mással is lehet kereskedni. Valaki tud erről bővebbet?

#691490 Conrat Előzmény: #691453

Köszönöm szépen! Akkor gondolom a Stop piaci pedig azt jelenti hogy aktiválódik az aktiválási áron és piacin eladja. Közben már elkéstem, mert nem állítottam be :)

#691453 Tapasz Előzmény: #691451

aha aktiválási árnak 8000 írsz be, akkor írj be limitárnak mondjuk 7950 et. Ha lesz kötés 8000-en, akkor aktiválódik a 7950 es eladási ajánlatod, és ha van vevő ennyiért, vagy magasabb áron, akkor azon fog teljesülni.

Sziasztok! Egy igen kezd…

#691451 Conrat

Sziasztok! Egy igen kezdő kérdésem lenne, lehet nem is itt kellene feltennem:

A Random Netboon-ban a stoplosst hogyan kell beállítani?

Ha van bizonyos részvényem, akkor beállítom az eladást, és azon belül a Stop limit kell nekem? Mert van egy Stop piaci is.

Ha Stop limit kell akkor van egy limit és egy aktiválási ár. Az aktiválási az azt jelenti, ha pl elindul lefelé valami 10000-ről, én beállítom a 8000 aktiválásit akkor ha lefelé eléri a 8000-et akkor eladja a limit áron amit beírtam? Annak mennyinek kell lennie ilyen esetben? Mennyivel lejjebb mint az aktiválási ár?

Már nagyon régóta nem csináltam ilyet és nem emlékszem.

Előre is köszönöm a választ!

#687310 Biborka89 Előzmény: #687308

Ez nem reklám csak hogy tájékoztatonak szántam .Én nem találok benne semilyen jó lehetöséget .

#687307 Biborka89 Előzmény: #687291

Telon tartom a kapcsolatot a Buda -Chasnál egy brokeral .Gondoltam megkérdezem mikor lesz a randomnál is külföldi rv keresekedésre lehetöség .Én itt nyitottam számlát a randomnál,gondoltam megkérdezem mi a helyzet külföldi rv-vel kapcsolatban .A válasz az volt fejlesztés alatt van ,és áprilisra indulhat a kereskedés külföldi rv-vel is.Én ugy néztem a kbc nél a legkedvezöbb a lehetöség küldöldi rv -vel kapcsolatbam.És te hol kereskedel most?

#684815 Janicroft Előzmény: #684808

Ha USA piacra tudnának jó kondíciókat biztosítani akkor én is megfontolnám a váltást. Kínálatban jelenleg a KBC szerintem verhetetlen, de a 7 USD illetve EU piacokon 7 EUR vételi és eladási díjak sztem nagyon el vannak túlozva...

#684811 Bendeguz Előzmény: #684808

Köszi az infót! Én is végnyálaztam az oldalt és biztos nincs külföld. Amint lesz, átmegyek hozzájuk!

#684808 Ddavid Előzmény: #684804

Februártól lesz USA(ígéretek szerint), Európára pedig csak BÉTa piac van, ami nem a legjobb. A BÉT-en verhetetlenek áraikkal. Remélhetőleg a nyitás is hasonlóan kedvező árakkal lesz a konkurenciához képest az USA felé.

#684807 Janicroft Előzmény: #684804

Épp ez az én gondom is, mert szerintem nincs. Nézegettem már én is a Randomot többször is, de nem találok arra utaló információt hogy külföldi piacokra lehetne megbízást adni. Anélkül meg számomra nincs értelme.

Ezt a kondíciós listájukból másoltam ki:

Társaságunk kereskedési rendszereiben a BÉT-en kereskedett értékpapírok érhetők el, ezen felül Társasáunk üzletkötőin

keresztül az OTC piacon kereskedett állampapírokra is lehet ügyletet kötni.

Azért ha a végére érsz a KBC-s ügyednek, lsz oszd meg velünk mi történt, engem érdekelne, megírhatod privátban is ha akarod.

#684804 Bendeguz Előzmény: #684803

még nincs lefutva egy meccsem velük, majd elmondom ha van eredménye. a randomnál van külföldi piac (USA), ugye? még nem találtam meg a neten...

ügyfél leszek! szép kere…

#684802 Bendeguz

ügyfél leszek! szép kerek számot kaptam ügyfélszámnak. betelt a pohár a kbc-vel

#684702 Ddavid Előzmény: #684699

De béna vagyok... Nem is tudtam, hogy lehet shortolni is TDT-ben,d e már látom. Azt hittem csak TShort létezett.

Köszönöm!