Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#684815 Janicroft Előzmény: #684808

Ha USA piacra tudnának jó kondíciókat biztosítani akkor én is megfontolnám a váltást. Kínálatban jelenleg a KBC szerintem verhetetlen, de a 7 USD illetve EU piacokon 7 EUR vételi és eladási díjak sztem nagyon el vannak túlozva...

#684811 Bendeguz Előzmény: #684808

Köszi az infót! Én is végnyálaztam az oldalt és biztos nincs külföld. Amint lesz, átmegyek hozzájuk!

#684808 Ddavid Előzmény: #684804

Februártól lesz USA(ígéretek szerint), Európára pedig csak BÉTa piac van, ami nem a legjobb. A BÉT-en verhetetlenek áraikkal. Remélhetőleg a nyitás is hasonlóan kedvező árakkal lesz a konkurenciához képest az USA felé.

#684807 Janicroft Előzmény: #684804

Épp ez az én gondom is, mert szerintem nincs. Nézegettem már én is a Randomot többször is, de nem találok arra utaló információt hogy külföldi piacokra lehetne megbízást adni. Anélkül meg számomra nincs értelme.

Ezt a kondíciós listájukból másoltam ki:

Társaságunk kereskedési rendszereiben a BÉT-en kereskedett értékpapírok érhetők el, ezen felül Társasáunk üzletkötőin

keresztül az OTC piacon kereskedett állampapírokra is lehet ügyletet kötni.

Azért ha a végére érsz a KBC-s ügyednek, lsz oszd meg velünk mi történt, engem érdekelne, megírhatod privátban is ha akarod.

#684804 Bendeguz Előzmény: #684803

még nincs lefutva egy meccsem velük, majd elmondom ha van eredménye. a randomnál van külföldi piac (USA), ugye? még nem találtam meg a neten...

ügyfél leszek! szép kere…

#684802 Bendeguz

ügyfél leszek! szép kerek számot kaptam ügyfélszámnak. betelt a pohár a kbc-vel

#684702 Ddavid Előzmény: #684699

De béna vagyok... Nem is tudtam, hogy lehet shortolni is TDT-ben,d e már látom. Azt hittem csak TShort létezett.

Köszönöm!

#684699 Tapasz Előzmény: #684697

Nem tudsz tdt shortot nyitni, mert elfogytak a brokicég részvényei arra a napra.

#684697 Ddavid Előzmény: #680499

Valaki tapasztalt RC-s tudna erre magyarázatot adni? Mit jelent ez a gyakorlatban, azt amit írnak?

2014.01.02 09:16:21 Tájékoztatjuk, hogy a mai napon (2014.01.02.) PANNERGY értékpapírral TDT eladási pozíció nyitására a továbbiakban nincs lehetőség.

2014.01.02 09:09:09 Tájékoztatjuk, hogy a mai napon (2014.01.02.) FHB értékpapírral TDT eladási pozíció nyitására a továbbiakban nincs lehetőség.

#680147 walex Előzmény: #680138

Ez is igaz. Végül is több, mint a semmi.

Arra leszek kíváncsi, hogy a kondi lista miként változik január 1-től.

Ugyebár 2011-ben volt egy számlanyitási akció, amelyben garantálták a díjakat 2013. dec. 31-ig, ha a megadott határidőig 100 ezer Ft-ot utalsz a számládra. Ez a határidő rövidesen lejár és menetközben bejött a forradalmi átnemháríthatónemmegszorítás tranzakciós adó.

#680138 Zotya32 Előzmény: #680135

de más cégnél ez fel sem merült... ha már úgyis rövid hónap lesz, meg ráadásul a december amúgy is alacsony forgalmú.

#680135 walex Előzmény: #680127

Mondjuk nem csoda, hogy ingyen adják. A hónap utolsó hete kereskedés szempontjából kuka.

Lesz 3 hét, amikor ki lehet érdemben használni.

#680127 Zotya32 Előzmény: #680077

a legjobb cég, gyors rendszer, és most az első hónapban 10-es könyv... és utána sem lesz drága 3500 ft nem a világ.

lehet a 10-es könyvben már látszódni fog a loptimusz eladásom is ?:)))

"Tisztelt Ügyfelünk! A …

#680077 walex

"Tisztelt Ügyfelünk!

A Random Capital Zrt. 2013.12.01.-től új adatszolgáltatási lehetőségeket biztosít ügyfeleinek a teljes körű kiszolgálás érdekében. A kiválasztott real time árfolyam-szolgáltatás igénybevételéhez 2013.12.01. napjától kérjük újra kapcsolja be a szolgáltatást, és a Netboon felületen a Beállításokon belül az „Adatok módosítása” almenüben válassza ki a kívánt ársávot a lenti képernyőn látható módon.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy minden magánszemély ügyfelünknek 2013. 12. 31. napjáig díjmentesen biztosítjuk mind az 1-es, mind az 5-ös, mind pedig a 10-es ársávot (2013. 12. 06., a Xetra bevezetésének napjától, ezt megelőzően 5 ársáv mélységű adatok állnak rendelkezésre), ezen időszakot követően a kondíciós listában meghirdetett díj ellenében férhet hozzá a valós idejű adatokhoz.

Fontos! A Xetra bevezetésének napjától kizárólag a Randi új verziójával lehet majd kereskedni. Az új verziót a következő linkről tudja letölteni december 5-én 20 órától: Randi letöltés

Netboon frissítések eléréséhez kérjük ürítse "Gyorsítótárát", amely a böngészőktől függően az alábbi módon végezhető el:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=hu

Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/gyorsitotar-torlese-atmeneti-allomanyok-torlese-al

Explorer: http://support.microsoft.com/kb/260897/hu

Ha bármi kérdése merülne fel, kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat."

#667505 Ddavid Előzmény: #667488

Köszönöm! Így már értem, csak valahol másként használják ezeket a fogalmakat és az kevert be, hogy van ahol 1 eladási megbízásban meg lehet adni az alját és a tetejét.

Szerencse, hogy lehet 2 megbízást adni ugyanarra, csak vigyázni kell nehogy eladja a többit is LIFO elv alapján, ha netán megugráltatnák az árfolyamot.

Köszönöm a segítséged!

#667488 Tapasz Előzmény: #667481

Gondolom TDT re gondolsz, mert csak ott lehet egyszerre 2 megbízást adni. Az teljesül előbb, amit az árfolyam elér, de a mási ajánlat is bent marad a könyvben, ezért azt kézzel törölnöd kell. Mibe kavar bele az aktiválási ár?

Sziasztok, Az RC-nél el…

#667481 Ddavid

Sziasztok,

Az RC-nél eladási megbízásnál, ha megadom a limitet(110Ft) és a STOP limitet (90Ft), akkor ha az árfolyam eléri a 110-et eladja nyereséget produkálva 90-nél pedig STOP lossként működik??

Jól gondolom, mert ez az aktiválási ár kicsit bekavar...

Előre is köszönöm.