Áprilisban indul a külföldi piac is !
Ha USA piacra tudnának jó kondíciókat biztosítani akkor én is megfontolnám a váltást. Kínálatban jelenleg a KBC szerintem verhetetlen, de a 7 USD illetve EU piacokon 7 EUR vételi és eladási díjak sztem nagyon el vannak túlozva...
Köszi az infót! Én is végnyálaztam az oldalt és biztos nincs külföld. Amint lesz, átmegyek hozzájuk!
Februártól lesz USA(ígéretek szerint), Európára pedig csak BÉTa piac van, ami nem a legjobb. A BÉT-en verhetetlenek áraikkal. Remélhetőleg a nyitás is hasonlóan kedvező árakkal lesz a konkurenciához képest az USA felé.
Épp ez az én gondom is, mert szerintem nincs. Nézegettem már én is a Randomot többször is, de nem találok arra utaló információt hogy külföldi piacokra lehetne megbízást adni. Anélkül meg számomra nincs értelme.
Ezt a kondíciós listájukból másoltam ki:
Társaságunk kereskedési rendszereiben a BÉT-en kereskedett értékpapírok érhetők el, ezen felül Társasáunk üzletkötőin
keresztül az OTC piacon kereskedett állampapírokra is lehet ügyletet kötni.
Azért ha a végére érsz a KBC-s ügyednek, lsz oszd meg velünk mi történt, engem érdekelne, megírhatod privátban is ha akarod.
még nincs lefutva egy meccsem velük, majd elmondom ha van eredménye. a randomnál van külföldi piac (USA), ugye? még nem találtam meg a neten...
ügyfél leszek! szép kerek számot kaptam ügyfélszámnak. betelt a pohár a kbc-vel
De béna vagyok... Nem is tudtam, hogy lehet shortolni is TDT-ben,d e már látom. Azt hittem csak TShort létezett.
Köszönöm!
Nem tudsz tdt shortot nyitni, mert elfogytak a brokicég részvényei arra a napra.
Valaki tapasztalt RC-s tudna erre magyarázatot adni? Mit jelent ez a gyakorlatban, azt amit írnak?
2014.01.02 09:16:21 Tájékoztatjuk, hogy a mai napon (2014.01.02.) PANNERGY értékpapírral TDT eladási pozíció nyitására a továbbiakban nincs lehetőség.
2014.01.02 09:09:09 Tájékoztatjuk, hogy a mai napon (2014.01.02.) FHB értékpapírral TDT eladási pozíció nyitására a továbbiakban nincs lehetőség.
Ez is igaz. Végül is több, mint a semmi.
Arra leszek kíváncsi, hogy a kondi lista miként változik január 1-től.
Ugyebár 2011-ben volt egy számlanyitási akció, amelyben garantálták a díjakat 2013. dec. 31-ig, ha a megadott határidőig 100 ezer Ft-ot utalsz a számládra. Ez a határidő rövidesen lejár és menetközben bejött a forradalmi átnemháríthatónemmegszorítás tranzakciós adó.
de más cégnél ez fel sem merült... ha már úgyis rövid hónap lesz, meg ráadásul a december amúgy is alacsony forgalmú.
Mondjuk nem csoda, hogy ingyen adják. A hónap utolsó hete kereskedés szempontjából kuka.
Lesz 3 hét, amikor ki lehet érdemben használni.
a legjobb cég, gyors rendszer, és most az első hónapban 10-es könyv... és utána sem lesz drága 3500 ft nem a világ.
lehet a 10-es könyvben már látszódni fog a loptimusz eladásom is ?:)))
"Tisztelt Ügyfelünk!
A Random Capital Zrt. 2013.12.01.-től új adatszolgáltatási lehetőségeket biztosít ügyfeleinek a teljes körű kiszolgálás érdekében. A kiválasztott real time árfolyam-szolgáltatás igénybevételéhez 2013.12.01. napjától kérjük újra kapcsolja be a szolgáltatást, és a Netboon felületen a Beállításokon belül az „Adatok módosítása” almenüben válassza ki a kívánt ársávot a lenti képernyőn látható módon.
Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy minden magánszemély ügyfelünknek 2013. 12. 31. napjáig díjmentesen biztosítjuk mind az 1-es, mind az 5-ös, mind pedig a 10-es ársávot (2013. 12. 06., a Xetra bevezetésének napjától, ezt megelőzően 5 ársáv mélységű adatok állnak rendelkezésre), ezen időszakot követően a kondíciós listában meghirdetett díj ellenében férhet hozzá a valós idejű adatokhoz.
Fontos! A Xetra bevezetésének napjától kizárólag a Randi új verziójával lehet majd kereskedni. Az új verziót a következő linkről tudja letölteni december 5-én 20 órától: Randi letöltés
Netboon frissítések eléréséhez kérjük ürítse "Gyorsítótárát", amely a böngészőktől függően az alábbi módon végezhető el:
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=hu
Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/gyorsitotar-torlese-atmeneti-allomanyok-torlese-al
Explorer: http://support.microsoft.com/kb/260897/hu
Ha bármi kérdése merülne fel, kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat."
Köszönöm! Így már értem, csak valahol másként használják ezeket a fogalmakat és az kevert be, hogy van ahol 1 eladási megbízásban meg lehet adni az alját és a tetejét.
Szerencse, hogy lehet 2 megbízást adni ugyanarra, csak vigyázni kell nehogy eladja a többit is LIFO elv alapján, ha netán megugráltatnák az árfolyamot.
Köszönöm a segítséged!
Gondolom TDT re gondolsz, mert csak ott lehet egyszerre 2 megbízást adni. Az teljesül előbb, amit az árfolyam elér, de a mási ajánlat is bent marad a könyvben, ezért azt kézzel törölnöd kell. Mibe kavar bele az aktiválási ár?
Sziasztok,
Az RC-nél eladási megbízásnál, ha megadom a limitet(110Ft) és a STOP limitet (90Ft), akkor ha az árfolyam eléri a 110-et eladja nyereséget produkálva 90-nél pedig STOP lossként működik??
Jól gondolom, mert ez az aktiválási ár kicsit bekavar...
Előre is köszönöm.