eddig csak annyit fogtál rajta? :) 5%-ot?
Na jó, lehet picit erős voltam, de nem vagyok rendőr :) Csak felb*sztam kicsit az agyam ezen az egész Pannergyn a korábban leírtak miatt.
erste topikba val sztm
Ha valaki napközben esetleg árér magyarázza el nekem,hogy az internet explorer-en vagyok az erste még is kiírja,hogy csak internet exploreren csatlakozhatok real time adatokra,úgyhogy a forgalomról most csak 15 perces késleltetett adataim vannak!Igaz,hogy már az első fél órában meghaladta a 30 milliót??Mindenkinek előre is köszönöm!!!
idei évre is megvan a banki kamat :)
elfuserált vezetőség? ha az tehetett az eddigi árfolyam esésről, akkor talán változott vmi a vezetőségben? Én nem tudok semmilyen drasztikus változásról....
Nyugalom mindenkinek!Nem mindegy a kukacnak,hogy először a vakond hátán megy a föld alá és úgy jön a felszínre,vagy a föld alatt rászállva egyből a friss levegőre jut!:)Volt ebben is abban is részem!
Még hova juthat! Az elfuserált vezetőségnek köszönhető...
Egyébként a modorodból ítélve nem rendőr vagy véletlenül? :)
A bomba befektetésről annyit hogy nézd meg honnan hova jutott az árfolyam a mostani emelkedés kezdete előtt.... Lyukat fúrtak már eddig is, támogatást is kaptak dögivel, az árfolyam ettől függetlenül beesett 300 Ft alá. Tipikus kezdő vagy, neked ez attól bomba befektetés hogy 1 hét alatt ment 20%-ot a részvény, pedig te láttad hogy fúrják a lyukat.....
Első körben 600-ig szerintem elmehet. Funda alapon a Takata tuti szerződést köt velük, de az enyhe tél nem kedvez a Miskolci hőmennyiség felhasználás szempontjából.
A győri történet pedig szép, mert ha a cégek is rákattannak a dolgokra az elég jól hozhat a projekten felül még. Azt se feledjük, hogy az Audi jó referencia lesz, Miskolc pedig egy nagy tesztprojekt ami, ha az elvártaknak megfelelően teljesít, akkor több városban is megléphetik ugyanezt a modellt. (Hosszútávon nagyon optimisták a kilátások és reméljük nem cseszik el, mert ennyi támogatással szép előnyt kaptak).
Bánom, hogy 290-en nem vettem bele pedig láttam Miskolc mellett az építkezést és tudhattam volna, hogy ez bomba befektetés... (Kicsit az árfolyamot tartó pakkok ijesztettek el anno).
Szerintetek meddig mehet még fel?
A japán gyár is szerződést köt tuti, mert Miskolcon az ipari park az elképzelések szerint teljesen geo energiával lesz fűtve! :) Így a Takata is tuti be lesz kötve.
csak okosan cselekedjenek :) elég szépen kezdte az évet
Én a diákjaimmal-országos tőzsdeverseny-jártam így az usa piacokon karácsony másnap!Este ránéztem,na mi van?Ezt is zöld piros villogóra állították,na gyorsan nyomhattam a telefonokat!
kell egy kis ajándék :) forgalom az átlagos 13x már
Azt hittem,hogy ünnepek közt már nem lesz kereskedés nálunk.
320-325 tájékán jobb lett volna bővíteni.
Csak néztem,mint hal a szatyorban,hogy nyitva vagyunk.
Bocs Takata!
Nehogy túlságosan is beinduljunk! Az alpolgármester úr amikor bejelentették,hogy a japán Tanaka Miskolcra jön,azt mondta,hogy a vállalat hőszolgáltatását geotermikus energiával akarják megoldani,az már az én spekulációm,hogy a cég a Pannergy lehet,ami azért eléggé logikus lenne!De nehogy emiatt vegyen valaki,azt hiszem ez így korrekt,hogy ezt közlöm!
Egyszer már nagyon régen leírtam,hogy egy 1971-es ENSZ felmérés szerint a Magyarország alatt lévő geotermikus energia a világ akkor tudott kőolajkészletének az energiaértékének a felével ért fel!Na most szerintem,szükség van-az EU,kvóták,stb-miatt ha más nem egy kirakat cégre a geotermikus energia felhasználása terén,megfelelő hátszéllel,állami projektek elnyerésével bárhova repülhet!Sokkal több tőzsdében nálam jártas egyén van ezen az oldalon,de az még nekem is feltűnt,hogy mesterségesen tartják 300 környékén hónapokon át!Ettől függetlenül lehet,hogy ez is csak egy speka felrántás,de ami elgondolkodtató a 15 vagy 17 év amennyi időre az AUDI-val szerződtek,egy ekkora vállalat csak biztos szerződésekbe megy bele,szerintem!
Egyébként meg mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!