Bocs Takata!
Bocs Takata!
Nehogy túlságosan is beinduljunk! Az alpolgármester úr amikor bejelentették,hogy a japán Tanaka Miskolcra jön,azt mondta,hogy a vállalat hőszolgáltatását geotermikus energiával akarják megoldani,az már az én spekulációm,hogy a cég a Pannergy lehet,ami azért eléggé logikus lenne!De nehogy emiatt vegyen valaki,azt hiszem ez így korrekt,hogy ezt közlöm!
Egyszer már nagyon régen leírtam,hogy egy 1971-es ENSZ felmérés szerint a Magyarország alatt lévő geotermikus energia a világ akkor tudott kőolajkészletének az energiaértékének a felével ért fel!Na most szerintem,szükség van-az EU,kvóták,stb-miatt ha más nem egy kirakat cégre a geotermikus energia felhasználása terén,megfelelő hátszéllel,állami projektek elnyerésével bárhova repülhet!Sokkal több tőzsdében nálam jártas egyén van ezen az oldalon,de az még nekem is feltűnt,hogy mesterségesen tartják 300 környékén hónapokon át!Ettől függetlenül lehet,hogy ez is csak egy speka felrántás,de ami elgondolkodtató a 15 vagy 17 év amennyi időre az AUDI-val szerződtek,egy ekkora vállalat csak biztos szerződésekbe megy bele,szerintem!
Egyébként meg mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!
alakul
Egy dolog felett nagyon átsiklottunk-most,hogy a győri Audival szerződést kötöttek-Miskolcon a Japán Takatával is szerződni fognak, legalább is arra lehet következtetni abból amit néhány hónapja a helyi alpolgármester elmondott!
Hmmm, nem tudom , én ettől függetlenül sem bízom ebben a papírban, bár lehet hogy ennek a hírnek ágyaztak meg az árfolyam manipulálásával hónapokig...
na végre....talán eljön a 600-as céláram is? :))) Csak remélem még ebben az évtizedben :DD
jól kezdődik
Hát igen nagy a csend!Tudom nem ez az energiahatékonysági topik,de belegondoltam,ha Olaszfalván laknék Eplény mellett és a többek között tőlem ellopott pénzből felállított hóágyúzó gép
által szórt 20 cm-es havat kellene ellapátolnom,hát tudnám kinek a fején törjem össze a lapátot!!!
ennek is milyen csendes a dicső harcos napon a topikja
Felépítettem már egy sípályát Eplényben,most azért már nem akarok egy miskolci BL döntős vízilabda csapat kialakításában is részt venni!
Brókerek és/vagy szerencselovagok által vezetett (ellenőrzött) tőzsdei cégeknél bármi megeshet, és még sokkal rosszabb is...
egyáltalán nem értek egyet veled, én évekig követtem minden gyj-t, mikor pannonplast volt, és átalakulásukban sem tartottam semmi kivetnivalót. Ez egy tipikusan mélyen alulértékelt cég a brókeri szétlopások ellenére is, és ha más nem, az állam fogja felvásárolni.
érthetetlen számomra, hogy sorra nyerik a több100milliókat és folyamatosan esik... kinek érdeke, hogy ez itt pihenjen és miért is? ...
ömlenek az újabb százmilliók... http://www.portfolio.hu/vallalatok/jo_hirt_kapott_a_pannergy.192920.html
a részvény persze csak esik
Látom nyertek újabb 420 milliót,de gondolom nem merték világgá kürtölni,nehogy tovább essen az árfolyam!:)