Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#684464 Kiss Zoltán Előzmény: #684382

Nehogy túlságosan is beinduljunk! Az alpolgármester úr amikor bejelentették,hogy a japán Tanaka Miskolcra jön,azt mondta,hogy a vállalat hőszolgáltatását geotermikus energiával akarják megoldani,az már az én spekulációm,hogy a cég a Pannergy lehet,ami azért eléggé logikus lenne!De nehogy emiatt vegyen valaki,azt hiszem ez így korrekt,hogy ezt közlöm!

#684460 Kiss Zoltán Előzmény: #684456

Egyszer már nagyon régen leírtam,hogy egy 1971-es ENSZ felmérés szerint a Magyarország alatt lévő geotermikus energia a világ akkor tudott kőolajkészletének az energiaértékének a felével ért fel!Na most szerintem,szükség van-az EU,kvóták,stb-miatt ha más nem egy kirakat cégre a geotermikus energia felhasználása terén,megfelelő hátszéllel,állami projektek elnyerésével bárhova repülhet!Sokkal több tőzsdében nálam jártas egyén van ezen az oldalon,de az még nekem is feltűnt,hogy mesterségesen tartják 300 környékén hónapokon át!Ettől függetlenül lehet,hogy ez is csak egy speka felrántás,de ami elgondolkodtató a 15 vagy 17 év amennyi időre az AUDI-val szerződtek,egy ekkora vállalat csak biztos szerződésekbe megy bele,szerintem!

Egyébként meg mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Egy dolog felett nagyon …

#684382 Kiss Zoltán

Egy dolog felett nagyon átsiklottunk-most,hogy a győri Audival szerződést kötöttek-Miskolcon a Japán Takatával is szerződni fognak, legalább is arra lehet következtetni abból amit néhány hónapja a helyi alpolgármester elmondott!

#683978 Janicroft Előzmény: #683973

Hmmm, nem tudom , én ettől függetlenül sem bízom ebben a papírban, bár lehet hogy ennek a hírnek ágyaztak meg az árfolyam manipulálásával hónapokig...

#683973 rbbj11 Előzmény: #683960

na végre....talán eljön a 600-as céláram is? :))) Csak remélem még ebben az évtizedben :DD

#683805 Kiss Zoltán Előzmény: #683723

Hát igen nagy a csend!Tudom nem ez az energiahatékonysági topik,de belegondoltam,ha Olaszfalván laknék Eplény mellett és a többek között tőlem ellopott pénzből felállított hóágyúzó gép

által szórt 20 cm-es havat kellene ellapátolnom,hát tudnám kinek a fején törjem össze a lapátot!!!

#682237 Kiss Zoltán Előzmény: #682234

Felépítettem már egy sípályát Eplényben,most azért már nem akarok egy miskolci BL döntős vízilabda csapat kialakításában is részt venni!

#682234 birkanyiiroo Előzmény: #682221

Brókerek és/vagy szerencselovagok által vezetett (ellenőrzött) tőzsdei cégeknél bármi megeshet, és még sokkal rosszabb is...

#682220 rbbj11 Előzmény: #679253

egyáltalán nem értek egyet veled, én évekig követtem minden gyj-t, mikor pannonplast volt, és átalakulásukban sem tartottam semmi kivetnivalót. Ez egy tipikusan mélyen alulértékelt cég a brókeri szétlopások ellenére is, és ha más nem, az állam fogja felvásárolni.

#682216 Koffein Előzmény: #682187

érthetetlen számomra, hogy sorra nyerik a több100milliókat és folyamatosan esik... kinek érdeke, hogy ez itt pihenjen és miért is? ...

Látom nyertek újabb 420 …

#682059 Kiss Zoltán

Látom nyertek újabb 420 milliót,de gondolom nem merték világgá kürtölni,nehogy tovább essen az árfolyam!:)