Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#684478 Hathor Előzmény: #684476

Ez bizony a forint éve volt!

Weinhardt Attila

2013. december 30. 08:18

Bár sokan sokszor "temették" idén a forintot, de nemzeti fizetőeszközünk a jelentős ellenszél mellett is lényegében stabil tudott maradni az euróval és a dollárral szemben és éppen emiatt a Portfolio.hu vizsgálatában szereplő 38 deviza döntő többségével szemben erősödni tudott 2013-ban. Kijelenthető tehát, hogy az idei év egyértelműen a forinté volt. De lássuk röviden, hogy ez hogyan jött össze!

#684476 Hathor Előzmény: #684425

Bárcsak lenne szabad zsém rá.

Full töltetben vagyok részvényekben..

Ha lenne még szabad pénz még lenne hova betolnom részvényekbe, indexre.. már nincs szabad, még havi előfizetés a 4számlámra is elköltve :D

#684428 tozsdenyul Előzmény: #684403

én csak arra lennék kíváncsi, hogy mint igaz magyar embernek, aki akár a saját pénztárcája kárára is országa érdekét tekinti előbbvalónak - és azért mondom ezt, mert itt oly sok ilyen igaz hazaffy van, ez amolyan igazi jellemző magyar tulajdonság -

milyen árfolyamig szomorkodjak, és milyen árfolyamtól örüljek?

már úgy igaz magyarként, milyen árfolyamhoz társíthatom én a haza érdekét?

#684423 Euroman Előzmény: #684417

ezek úgysem térnek soha észhez, de az önteltségük az egeket veri....egy hatalmas pofont azért megérdemelnének, mert SEMMI nem az ö érdemük, és MINDENT annak állítanak be...ha nem lett vona usa, japán, eu pénzpumpa, és nem ömlene a pénz az eu-ból, akkor a kutya seggénél is lejjebb lennénk!

#684417 Ibiza Előzmény: #684413

igen erről beszéltem anno..ha lenne államcsőd egy csomó ember repkedne örömében.

nooormáális..

ne légy Margit.

"Fura nép"(Hathor) első példánya :))

#684413 Euroman Előzmény: #684408

Én azért örülnék a huf gyengülésnek....hogy letörölje a büdös czigány és kancsal barom arcáról azt az önelégült mosolyt...mato 12.20-i ámokfutása önmagáról, teljesítményéről, pénzügyi politikájáról ismét megmutatta az igazi arcát....hozta korábbi miniszteri arcát....velejéig vadbarom.

#684408 Borska Előzmény: #684396

"Fura egy nép vagyunk. Ha gyengülne, lenne nagy öröm itt :D "

nincs itt szó semmiféle örömködésről, félre érted, köze nincs az érzelmekhez a politikához , minek is lenne? én speciel , pénzt szeretnék ( szerettem ) volna evvel keresni, nekem tök mindegy ki mit mond csinál ígér, nálam a funda tény, az meg forint gyengülés irányba mutat , ezért léptem poziba, lehet itt doji, három fehér katona,zászló, lobogó, lovas huszár mentében, ha nincs alapja...

.... de van hogy nem sikerül :) és ez most egy ilyen dolog volt, legalábbis még nem, de most is úgy látom a forint mint befektetés nem kimondottan jövedelmező lehetőség a jövőt tekintve

a megtakarításaim és a befektetéseim nem összekeverendőek :) diverzifikált vagyok ,mindenből kicsit és okosan :)

amúgy kp euró és dollár pakkot még mindig tartom, sőt a tőkeáttétes pozik is megvannak, báááár azok tetszetős plusszai mára elolvadtak, de hát mindig tanul az ember :)

#684401 Ibiza Előzmény: #684396

éN 275-280IG ZSÁKOLTAM FIZIKAI EURT..ha megint odamegy veszek.. 300nál tartom 310-320nál eladok.. nem bonyolult.

A kamatcsökkentés megfeszíti a forintot..lesz egy pont ahol elszállhatnak az árak.. Mato talán érzi hol van ez és figyelembe veszi a kamatcsökkentésnél...és hozzá kell kalkulálnia előbb-utóbb elkezdik emelni kamatokat a háromAs országok...

Én 3,6%-ig vártam a kamatcsökkentést mert az 0,3%/hó..az már olyan mint a mama hasában..lehet vele dolgozni ha ehhez képest van a hiteled ( nem fogyasztási szarokra)

12% hitelkamat az havi 1% ez a minimum amivel lehet valamit kezdeni..

a 6% az Mennyország.. havi 0,5%

" Fura egy nép vagyunk. Ha gyengülne, lenne nagy öröm itt :D"

hát ne legyetek fura nép ! :)

#684396 Hathor Előzmény: #683316

EUR/HUF 295.9

USD/HUF 215.1zel zárt

felőlem erősödhetünk tovább.

Látom a forint erősödése másfél hete senkit nem hozott lázba, hogy írjon a topikba :D

Fura egy nép vagyunk. Ha gyengülne, lenne nagy öröm itt :D

újabb USDHUF long funda …

#683316 Borska

újabb USDHUF long funda löket, reményeim szerint a mai szenvedés volt a lokális mélypont, és innen lendületből elérhető lesz a 225ös hátrahagyott rés

Re: kamat

#683135 Euroman Előzmény: #683090

hát 5 misivel nem is, havi 5 misivel igen:)

talán még itt is...nekem egyébként évi 5 misim sem volt, még bruttoban sem, mégis elvoltam, nem panaszkodtam a sorsomra...viszont havi 0-nak nem tudom, ki örülne...

#683104 Boby. Előzmény: #683064

" önkritika: jómagam ilyenkorra (sőt korábbra is )

már bőven 310-320 közé illetve fölé vártam ezt

az izmos kis pénzgombócot"

Ami késik, nem múlik.Én is várom.

#683090 JP Előzmény: #683079

Az országgal sincs baj különösebben: Akiben nincsen meg a hajlam, hogy belső békére leljen, az elmehet bárhová, bárkik közé, ott sem fogja sokáig jól érezni magát, 5 misivel a zsebében sem :)

elnézést az off-ért itt a HUF-topikban

#683079 Kissherceg Előzmény: #683072

ezzel nincs gond, csak nem kell csodálkozni, hogy ilyen az ország, mert a nép teremtette meg a jelenlegi körülményeket. Le lehet szarni mindent persze, csak aztán nem kell számon kérni a leszartaktól, hogy miért ennyi a huf és miért van szabad vásár.

Gondolom téged leginkább az zavar, hogy téged nem pénzelnek, ha már úgyis leszarjuk az országot. Ha neked is jönne a havi 5 misi nem aludnál rosszul :)

#683075 Euroman Előzmény: #683068

nana, azért sportpályától a tankönyvkiadáson át a seggnyalók pénzeléséig sokmindenre mennek milliárdok..