Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Mennyi a záró? Mert a ra…

#683754 Tapasz

Mennyi a záró? Mert a randomnál még nincs

Re: nincs cím

#683753 banyaiz Előzmény: #683751

Nagyon erőre kapott mióta egy sorozatban annyi rossz hír volt. msci, osztalék nem lesz stb. Nagyon úgy tűnik abban a parában az a 270 környéke már igen túladott volt.

Hacsak nem jön vmi újabb forradalmárkodás, lehet ez volt a mélypontja.

#683752 Kissherceg Előzmény: #683751

az Én papírom többet emelkedett beeee :) azonben erre nem gondoltam, hogy mit produkál a papír

#683742 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683683

Mivel a telkónál bizonyos vezetőknek a prémcsiük bizonyos százalékáért kötelező részvényt venni ezért birkanyíró kollégával promotált felvásárlási történetünk tovább él (bár ő mintha nem hitt volna már magának sem , oszt eladta a pakkját :-)

Vettem 305-ön egy kevese…

#683734 Nyeretlen_Keteves

Vettem 305-ön egy keveset, hogy toljam a szekeret! :-) (akarom mondani, gyorsnaszádot!) Egy picit meg dobtam 308-on... mi van itt kérem ma, nemtom követni :-)

#683715 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683703

:-) Ma még nem vettem, de a héten még vettem 300 alatt . (persze ma is volt egy picit 300 alatt, de ma úgy éreztem a mai 299 már túl drága, ezért veszek inkább hamarosan 305 -ért mert az ugye csak olcsóbb :-)

#683707 Boby. Előzmény: #683701

"kérdés hogy mikor tudta meg, mikor adta az ordert, stb"

Drága, nem kell ezen annyit agyalni! Ha a felvásárlás miatt emelkedik a papír, ami ugye nem publikus, és közben a gazdasági vezérigazgató-helyettes a nem publikus értesülései alapján saját részvényt vásárol, az bennfentes kereskedelem. Kivéve, ha 4 évvel ezelőtt adott 302 ft-ra megbízást,ami eddig elfelejtett teljesülni.

#683700 Boby. Előzmény: #683698

Nem vagyok jogász, de úgy érzem, hogy ez ebben az esetben bennfentes kereskedelemnek minősülne.