Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: szivatás

#682815 TrendMan Előzmény: #682810

Egyébként csak most ismerem fel a kapitány zsenialitását, amennyiben a román és a német vereség szükséges volt, hiszen igy elkerülhettül lengyel barátainkat a nyolcaddöntőben.

Baráti szivességként ők most kiütötték román kolléganőiket :-DDD

#682810 TrendMan Előzmény: #682804

Szép volt!

Itt is volt egy kritikus pont a 37-40 perc táján, amikor feljöttek 19-17, 20-18-ra.

Azt lehetett tudni, hogy öt gól kézilabdában szinte semmi és ebben a kritikus helyzetben szerintem Triscsuk volt a mérleg nyelve.

Őt nem is tudom honnan húzták elő, tán nem is magyar?

20-18-nál megint megállt a tudomány és csak Görbicz ment előre mint a gép.

Egy ilyen kritikus helyzetben aztán Triscsuk dobott gólt középről, hiszen Görbiczre figyeltek.

A bírók sem voltak ellenünk, de hát a csapatjáték arról szólt, hogy ki kell használnunk a lehetőségeinket és mindig kell valaki, aki tovább viszi a lángot:-)

Grat a csapatnak!

#682752 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #682654

Megy a mosakodás. Na ja.... alig ismerik egymást ezek a játékosok..... persze kapus nélkül nem is lehet egy világbajnokságon jól szerepelni(a többiek sem nagyon villognak). Ma valami csoda folytán azért leverjük a spanyolokat! :-)

Re: nincs cím

#682749 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #682708

A Reálnak mekkora malaca volt már megent... a Barca meg kénytelen lesz megizzadni egy kicsit :-) Rossz előérzetem van (a francnak sem hiányzott ez a City)

#682708 banyaiz Előzmény: #682703

MU-nak kellene nyernie mert félő, hogy bajnokságban küzdelmes lesz bl helyen végezni. :)

#682700 banyaiz Előzmény: #682664

MU sorsolása egészen derék. :) Bár amennyire toppon van a csapat küzdelmes lehet ez is, de tavaszig beindulhat a gépezet.

Barca behúzott , először City kifárasztja aztán MU remélhetőleg végez velük. :)

BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCAD…

#682664 Zotya32

BAJNOKOK LIGÁJA

NYOLCADDÖNTŐ – A PÁROSÍTÁS

Manchester City–Barcelona

Olympiakosz–Manchester United

AC Milan–Atlético Madrid

Bayer Leverkusen–PSG

Galatasaray–Chelsea

Schalke–Real Madrid

Zenit–Borussia Dortmund

Arsenal–Bayern München

szivatás

#682654 TrendMan

A magyar női kézilabda válogatottnak megint kiáll egy zakó az aktuális világversenyen.

Tegnap nyilaktozott a válogatott szövetségi kapitánya.

Azt mondja nem volt lehetőségük kellően összeszokni és egyetlen komoly csapat ellen sem játszottak a VB előtt.

Igaz játékosállományban (papiron) a legjobb 4-5 csapat közé számitanak, most lehet mégsem jutnak be a legjobb nyolcba sem.

Úgy emlékszem ugyanez volt a helyzet a focistákkal a kritikus román meccs előtt.

Nem volt megfelelő összeszoktatás, csak úgy odautaztak és közben odanyilatkoztak, hogy győzni mennek Bukarestbe.

Ugyanakkor a románok egy egész bajnoki fordulót halasztottak el azért, hogy megfelelően felkészüljenek a kritikus mérkőzésre.

????????????

Milért van ez igy?

A csapatsportok direkt szivatják meg a magyar szurkolót ???????????????

#682578 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #682408

Aláíratták...papírom van róla, meg egy ajándék tollam. Útlevélszámom regisztrálva, most várom a spanyol TEK jelentkezését :-) Gondolom azért nem volt teltház, mert ezeknek az esti 12-13 fok már túl hideg....

#682408 banyaiz Előzmény: #682393

"hódolat Katalóniának" :) Lazák, ha magyarként is aláíratták veled.

Nem volt teltház? Bl meccsen? Azért nem bántad elmentetek gondolom .

#682393 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #682355

Csak 55 ezren voltunk....(ezt írták ki), volt vagy 3 ezer skót, azok nagy arcok voltak(néhányuk zöld-fehér pizsamában jelent meg:-) 5-0-ig még boldogok is voltak a 6. után kissé csendesebbek lettek :-) Szerintem abba a "B középbe" nyugodtan vihettem volna CR7 a legjobb, meg aranylabdát neki transzparenst, max megveregették volna a vállam (főleg ha magyarul írtam volna ki ugye :-)

Viszont a Camp Nou "túrán" azért lefényképezhettük magunkat a Messi bácsi 4 aranylabdájával (volt ott még két pár arany színű cipő is, nem is tudom azok mik lehettek... :-). CR7 is kap aranylabdát (majd valamikor:-), szerintem idén megérdemelné (csak Ribery bácsi veheti el tőle, az is "csak" azért mert minden kis sz@r kupát megnyertek idén (persze ez csak azért fordulhatott elő, mert a Barca múzeumba már nem fért volna több ugye :-) Majd tavaszig bővítik, oszt akkor jöhet a többi. A meccs előtt még sikerült velem aláíratni a Katalónia függetlenségéért izét (nem zavarta őket, hogy Magyar állampolgár vagyok, sőt! :-)

#682356 banyaiz Előzmény: #681879

Apróval gurigáznak. Ennyi lóvéból az összes magyar csapatot tokkal vonóval stadionostól meg lehetne venni kb.

#682355 banyaiz Előzmény: #682319

Akartam mondani , hogy vigyél egy transzparenst, hogy CR7 a legjobb, és járna neki az aranylabda, ott a B középben (ha van ilyen arrafelé ) mutasd fel. :)

Jó élmény lehetett élőben megnézni. Nem különösebben vagyok oda Barcáért de azért élőben 100 k emberrel szurkolni biztos király.

#682319 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #681593

6:1! (és a végére kicsit visszavettek a fiúk). Nem számítottam ilyen gólparádéra, de aranylábúak jól szórakoztatták a közönséget! Megneszelhették, hogy jövünk. :-)