Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #682355

Csak 55 ezren voltunk....(ezt írták ki), volt vagy 3 ezer skót, azok nagy arcok voltak(néhányuk zöld-fehér pizsamában jelent meg:-) 5-0-ig még boldogok is voltak a 6. után kissé csendesebbek lettek :-) Szerintem abba a "B középbe" nyugodtan vihettem volna CR7 a legjobb, meg aranylabdát neki transzparenst, max megveregették volna a vállam (főleg ha magyarul írtam volna ki ugye :-)

Viszont a Camp Nou "túrán" azért lefényképezhettük magunkat a Messi bácsi 4 aranylabdájával (volt ott még két pár arany színű cipő is, nem is tudom azok mik lehettek... :-). CR7 is kap aranylabdát (majd valamikor:-), szerintem idén megérdemelné (csak Ribery bácsi veheti el tőle, az is "csak" azért mert minden kis sz@r kupát megnyertek idén (persze ez csak azért fordulhatott elő, mert a Barca múzeumba már nem fért volna több ugye :-) Majd tavaszig bővítik, oszt akkor jöhet a többi. A meccs előtt még sikerült velem aláíratni a Katalónia függetlenségéért izét (nem zavarta őket, hogy Magyar állampolgár vagyok, sőt! :-)