mert én tartom ,)
Érdekes, ezzel mindenki így van:)
Dehát egy csomóan eladtak ma is.
Akkor meg miért nem megy fel?:)
azért nem ment fel mert tartom..ha eladom akkor tuti nyargal..átl 170es pakk..
Fenébe, a rally érdeklődés hiányában elmarad:(
Azt olvastam, hogy február végén lesz egy összeröffenés a témában, ahol egyáltalán nem biztos, hogy bármi történik, de végső döntés biztos nem max egy iránymutatás. A január az lehet, csak az évszám kérdéses. :)
Szerintem az időhúzás szándéka egyértelmű.
3% infla nagyon bejött neked, még jó, hogy nem fogadtunk. :) Azt azért hozzátenném, hogy látva az eseményeket Simort rendesen beültették a hintába. Elfelejtettek neki szólni a rezsiharcról és a tervezett adóintézkedésekről. Új tagok gondolom nem véletlenül kezdték el éppen akkor a kamatharcot amikor.
Plusz 2013-ban minden para elmaradt a világban érdeklődés hiányában, ez is segítette a kamatcsökkentést.
Állítólag januárban dönt az EUB, azért várják meg, na meg most karácsonyra ugyse tudnak dönteni. Persze lehet az is amit te mondasz h az időt húzzák, de akkor azt tippelem h rá fognak b@szni, a hitelesek nem nyelik le soxor fogják még OV-t ez ügyben meglátogatni tavasszal. Sztem.
.
És hát igen meglett a 3% :) még volt egy tippem h 1.5% lehet a 2013-as GDP növekedés, akkor amikor a hitelminősítók EU, elemzők minuszost jósoltak. Kivi leszek mennyi lesz.
"nemzetgazdasági miniszter szerint elegendő pénzügyi tartalék lesz a 2014-es költségvetésben arra az esetre, ha ehhez kormányzati szerepvállalásra is szükség lesz. "
Sajnos nem áll rendelkezésre, illetve nem értem a mondatba miért kellett beletenni a"ha" szót. Más választás nincs . Ezt ő is nagyon jól tudja. Megint esti mesét tart.
Ez az EU-s döntés legközelebb kb jövő tavasz, de akár sokkal tovább is elhúzódhat.
Éppen a céloknak megfelel. Választás utánra kitolni a kérdést.
Ez egy jobboldali keresztény konzervatívnak álcázott Sztálinista. Ha ez még nem lenne probléma ráadásul a 2002 -es vereség annyira az agyára ment, hogy mindenkit aki bármilyen kritikát megfogalmaz totálisan le akar söpörni. Ettől eltekintve alkalmas. :)
...
Spade tegnapi beszélgetésünk kapcsán: http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/devizahiteles_csomag_megvarja_a_kormany_az_europai_birosag_donteset.3.193108.html
Mit szólsz ehhez? Ez alsó hangon néhány hónap időnyerés. Nekem azt igazolják a szövegek, hogy jól érzem a "stratégiájukat" az ügyben.
Viszont meglett a 3% jegybanki. Ha még emlékszel a vitánkra, nem hittem volna.
nem részleteztem de nyílván egy értéket és egy személyenkénti négyzetméterrel be lehet határolni a mentést..meg az első lakásnál sem elsőre hanem egyetlenre gondoltam..akinek van nyaralója azt ne kelljen már mentegetni.
-------------------------------
otp amíg 250 felett van addig benne van a 4576
annyira nem rossza helyzet, de a magyar polgárinak hazudott jobboldaltól okádok...németországban cdu vasgy spd is megfelelne nekem, ők is egymásnak, ezért lett nagykoalíció....osztrákoknál szintén....itt elképzelhetetlen....még a jobboldali koalíció is abból áll, hogy a fityesz minden polgári pártot felfal....sigmar gabriel vagy angela merkel fényévekkel jobb ember orkbánnál....
Illene emelkednie év végén, év elején.
Fed a héten mit mond. Illetve hát a magyar-brazil szappanopera fejleményei.
Ami nem jó nagyon lemaradtunk, és előbb utóbb jön egy esés usában, szerencsés esetben csak jövő február március. Szintén nem tetszik, hogy vszínű választás előtt a gonosz bankozásban javulás nem lesz.
5 k-ra vártam volna év végére , nem úgy néz ki. Vhol vsz 4k-4,6 k között mocorog ha nagyon jól alakul akkor talán január végéig lehetne 5 k körül.
Az igazi kérdés vsz mit fog csinálni mikor usa esik innen 10-15%-ot. Akkor hol lesz. Brazil magyar szappanopera az pedig már egy állandó probléma. :)
:) a fél fórum ül nyakig a papírban, olyan régi reflex, hogy időbe telhet leszokni róla:)
Tegnap nem zárt szépen én valami ilyesmire számítok pár napig akkorra meg itt a télapó:) Majd jövőre megszorongatjuk még egy picit a piacot:)
Euromannál akkor lenne katarzis hga vörösre festenék az eget is:)
Azt én sem értem ferinek miért kell ilyen nagy jelentőséget tulajdonítani minden moccanásáról azonnal tudósítanak 1000-rel, míg más pártok mintha nem is léteznének. Pedig ugytudom vannak még de valamiért nem fontosak a médiumoknak. Demokrácia van.
Magáról a paperról valami vélemény(politikai nagyjából ismert)??? Valamilyen úton-módon vételbe keveredtem....
gyurcsány és okrbán egyívásuak...vidéki, szegény körülmények közül nagypolitikai hatalmú, dúsgazdag emberekké váltak....csak gyurcsány nem akarta megtéríteni az embereket, orkbán viszont egy rögeszmés erőszakos elnyomó,aki csak a pincsijeinek kedvez...
Vsz ha maradnak akkor is választás után lehet mozgástér politikailag is gazdaságilag is, hogy egy normális "végső mentést" összehozzanak. Ha előtte nem kényszerülnek rá a tákolásra megint.
Otp kapcsán ez lényeges szempont .
Úgy általánosságban ezek az emberek a szememben csőcselék. Úgy beszélnek úgy viselkednek, szomjasak állandóan. :) Szóval mi másnak tudnám nevezni őket?
De a szomorúság az, hogy ha ránézek az ellenzékre egy kutyának a kölykei. :) Még Gyurcsány a legnormálisabb ami már önmagában minősíti az egész bagázst. Komolyan mondom egy Gyurcsány a szövegeivel még kiemelkedik a mezőnyből. :)
Az egész "mentési" folyamatot a többet erővel mint ésszel jellemzi vsz. :)
Romeltakarítás még egy db-ig elhúzódik , tartok tőle.
én abban bízom, ha bukik a fityesz, mert ez csak idő kérdése, hisz mindenpolitikaierő egyszer megbukik, akkor kőkemény büntetésben fognak részesülni...a rákosi rendszert, amiről csak könyvekben olvastam,most megérezhettem a saját bőrömön...bár én már 1998-2002 között is ugyanezt éreztem, csak akkor kevésbé voltak gátlástalanok a fijjug...
Szerintem a végtörlesztéssel csúszott félre teljesen ez a dolog. Ott éppen azok lettek "megmentve" akiknek a helyzete ezt nem indokolta.
Alapjáraton én sem támogatnám senkinek a kimentését. Csak olyan db szám van, olyan összeg, hogy gazdaságilag az országnak, banknak előnyösebb vsz egy ésszerű kompromisszum azért, hogy ne ez a kínlódás menjen itt sok évig.
Pl a végtörlesztést is csak ezért fogadták el a bankok, mert egyébként jogilag ezer sebből vérzik (elég a tegnapi Kúria döntésre ránézni).
Utólag látva a folyamatot bankok is hibáztak itt a megmentősdinél azzal, hogy túlságosan meghunyászkodtak . 2/3 és a nagy bankellenes hangulat miatt, azért mert nem kell a balhé , benyeltek olyan dolgokat amikért kapásból perelni kellett volna. Nem szabadott volna hagyni , hogy politikusok ennyit Mekk mesterkedjenek. Csak hát abból lehet, hogy egy még nagyobb balhé sült volna ki mert meglovagolják politikailag. Így is nonstop gonosz bankoznak, mintha ez muszáj lenne. :)
és már megint a békamenetes cöfösök is jártaják a szájukat....első lakás se ált indok...van aki elsőre is luxust épített belőle, amit nem kellene extra támogatni...
Csak néhány furcsaság a történetben:
1. Említetted, hogy akinek első lakása csak azt mentsük. Egyetértek, a gond ott van, hogy akinek nem első nagy vszínűséggel kiszállt a végtörlesztésnél mert volt lóvéja.
2. A Kúria tegnapi döntésével tulképpen azt mondta ki, hogy a végtörlesztés jogellenes volt. :) Azért mert kimondta, hogy az árf veszteséget az adós viseli (ez vsz nem is volt kérdés) , és a végtörlesztés akkor mi a búbánat volt? :)
3. Milyen üzenetei vannak a téma kapcsán a kormánynak? Butaságok, össze vissza beszéd. Nem túl építő jellegű vsz.
4. Tegnap megszólal az mnb-től egy csóka, aki az egyoldalú szerz módosításokat problémásnak tartja, miközben a másik mondatában azt kommunikálja, hogy nem lehet egzakt módon egy ilyen szerződésben feltüntetni definiálni a módosítási okokat. :) Vicc az ember.
és így tovább 1000 oldalon.
Botrányos munka nem tudom máshogy minősíteni. Van elég gond probléma még ilyenekkel tetézni. Hülyíteni az embereket, abból jeles.