Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

lengyel tőzsde 1 hónap a…

#683180 Euroman

lengyel tőzsde 1 hónap alatt 12 %-ot esett...mi a fene van ott??

250-en még hozzám vágtak…

#683098 Lebleuf

250-en még hozzám vágtak egy adagot… nem néz ki túl jól, kivárok.

A 6% emelkedés nem rossz, hosszabb távon picivel többet vártam, min. jan közepére.

A Kúria döntéséről Kossuthon – Ütköző este. Szempontok csipegethetőek belőle.

http://hangtar.radio.hu/share-1-20131217_180000

meghívottak:

Varga István, MNB FB tagja,

Kézdi Zsolt Banki Hiteltanácsadók és Kihelyezők Egyesülete

Re: nincs cím

#683085 Margaretta Előzmény: #683080

Jaj, úgy bírom imádni, mikor a hsz-ben a devizahitelesek agyament követeléseit lehet olvasni.

#683065 Euroman Előzmény: #683043

nemtudom az ukránok miatt-e, de a lengyelek12-ik napja esnek....wig20 idei teljesítménye majdnem -9%, azaz minusz 9 %....csehek is -7,5%....oroszok -2,5%...ehhez képest bux +1,95 % ....nikkei +45%...djia +19,37%...dax +18,8%

#683028 Margaretta Előzmény: #683026

Érdekes, ezzel mindenki így van:)

Dehát egy csomóan eladtak ma is.

Akkor meg miért nem megy fel?:)

#683026 Ibiza Előzmény: #683019

azért nem ment fel mert tartom..ha eladom akkor tuti nyargal..átl 170es pakk..

#683016 banyaiz Előzmény: #682994

Azt olvastam, hogy február végén lesz egy összeröffenés a témában, ahol egyáltalán nem biztos, hogy bármi történik, de végső döntés biztos nem max egy iránymutatás. A január az lehet, csak az évszám kérdéses. :)

Szerintem az időhúzás szándéka egyértelmű.

3% infla nagyon bejött neked, még jó, hogy nem fogadtunk. :) Azt azért hozzátenném, hogy látva az eseményeket Simort rendesen beültették a hintába. Elfelejtettek neki szólni a rezsiharcról és a tervezett adóintézkedésekről. Új tagok gondolom nem véletlenül kezdték el éppen akkor a kamatharcot amikor.

Plusz 2013-ban minden para elmaradt a világban érdeklődés hiányában, ez is segítette a kamatcsökkentést.

#682994 Spade Előzmény: #682985

Állítólag januárban dönt az EUB, azért várják meg, na meg most karácsonyra ugyse tudnak dönteni. Persze lehet az is amit te mondasz h az időt húzzák, de akkor azt tippelem h rá fognak b@szni, a hitelesek nem nyelik le soxor fogják még OV-t ez ügyben meglátogatni tavasszal. Sztem.

.

És hát igen meglett a 3% :) még volt egy tippem h 1.5% lehet a 2013-as GDP növekedés, akkor amikor a hitelminősítók EU, elemzők minuszost jósoltak. Kivi leszek mennyi lesz.

"nemzetgazdasági miniszt…

#682987 banyaiz

"nemzetgazdasági miniszter szerint elegendő pénzügyi tartalék lesz a 2014-es költségvetésben arra az esetre, ha ehhez kormányzati szerepvállalásra is szükség lesz. "

Sajnos nem áll rendelkezésre, illetve nem értem a mondatba miért kellett beletenni a"ha" szót. Más választás nincs . Ezt ő is nagyon jól tudja. Megint esti mesét tart.

Ez az EU-s döntés legközelebb kb jövő tavasz, de akár sokkal tovább is elhúzódhat.

Éppen a céloknak megfelel. Választás utánra kitolni a kérdést.

#682985 banyaiz Előzmény: #682979

Ez egy jobboldali keresztény konzervatívnak álcázott Sztálinista. Ha ez még nem lenne probléma ráadásul a 2002 -es vereség annyira az agyára ment, hogy mindenkit aki bármilyen kritikát megfogalmaz totálisan le akar söpörni. Ettől eltekintve alkalmas. :)

...

Spade tegnapi beszélgetésünk kapcsán: http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/devizahiteles_csomag_megvarja_a_kormany_az_europai_birosag_donteset.3.193108.html

Mit szólsz ehhez? Ez alsó hangon néhány hónap időnyerés. Nekem azt igazolják a szövegek, hogy jól érzem a "stratégiájukat" az ügyben.

Viszont meglett a 3% jegybanki. Ha még emlékszel a vitánkra, nem hittem volna.