Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs tárgy

#682726 banyaiz Előzmény: #682724

Sok függ vsz attól mit kommunikálnak most Kúria döntésre. Borítékolható , hogy kevés értelem fog beleszorulni. Ha netán mégis szorulna bele akkor lehetne egy jó év vége 200 napos fölött párszáz Ft-al.

Viszont ha most megint elkezdenek fenyegetőzni, hogy na majd a kormány leszámol a gonosz bankokkal akkor a 200 napos nagy akadálynak tűnik. Ahogy már megy nyár óta kb.

Re: nincs cím

#682725 banyaiz Előzmény: #682715

A nagy kockázat pedig továbbra is az nehogy választás előtt politikailag sarokba szoruljanak a nagy parasztvakítás közben.

Van egy széles réteg aki érintett dev hitellel gondolom ők csalódottan nézik ezt az időhúzó parasztvakító műsort.

Van egy másik komoly réteg aki pedig ezt a végeláthatatlan mentés témát nézi rossz szemmel.

Nekik szól ez a dev hitelesek nem járhatnak jobban mint Ft hitelesek történet.

Hű de messze van még a választás. :) Addig kihúzzák e ezzel a gonosz bank szöveggel az kérdőjeles.

Ha beszorulnak akkor bármire képesek. Mondom a jó hír, hogy egy eszetlen mentés politikailag is többet árthat mint használhat vsz. Ez talán féken tartja őket. :)

Kb ennyi a szitu.

#682722 banyaiz Előzmény: #682715

A gonosz Kúria nem állt az emberek oldalára.

Most előveszem a varázsgömbömet és azt mutatja, hogy néhány órán, max néhány napon belül forradalmár testvéreim elkezdik anyázni a Kúriát. Kizárólag a függetlenség jegyében. :)

Ha mégis vmi emberformát mutatnának az véletlen.

Maga a probléma megoldása (mivel gazdasági) egy centit nem ment előre. Esetleg annyit, hogy a folyamatban lévő perekből abba lehet hagyni ahol pl ilyesmit vitattak , hogy nem is devizahitel . Ez is vmi nem mondom, de a gazdasági vonal a lényeg vsz.

#682692 banyaiz Előzmény: #682691

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/itt_a_kuria_bejelentese_a_devizahitelekrol.193052.html

Ahogy várható volt, nesze semmi fogd meg jól , kb így lehetne összefoglalni a nagy küzdelmet legalábbis a probléma rendezése szempontjából. :)

Mondjuk a lényeg az egyoldalú szerződésmódosítások kérdése, ott van a nagy summa, és az a leginkább vitatott terület. Ez továbbra is függőben van.

A másik, hogy még pénteken Kúria vezetője úgy nyilatkozott ma nem lesz jogegységi , ehhez képest azért mondtak konkrétumokat, nem csak maszatoltak. Kabaré ez is.

#682688 Csusza Előzmény: #682525

" nekem van egy néhány fiatal nő ukrán ismerősöm"

Jujj, de irigyellek, én imádom a szláv nőket... ;-)

ezt a blog szpotot össze…

#682641 Lebleuf

ezt a blog szpotot összevetem azzal, amit a Kúria döntése után ír.

Nekem a mérleg a bankok felé lejt, azt írja önálló, független, és elképzelhető, még talán így is gondolja.

Jó kis pezsgés alakult ki, meglátjuk.

Kíváncsi vagyok, szerintem kilövünk, ha leejtik még veszek picit, ha nem maradok így.

Ünnepekkor a legvéresebb háborúkban is fegyverszünet van, ellenséges katonák egymást kínálják cigivel, itallal, együtt énekelnek! Aztán legjobb volna, ha hazamennének…

#682577 Racional Előzmény: #682512

http://penzkerdes.blog.hu/2013/12/12/a_demokracia_vege_894

A cikk nagyon jó, de két dolgot ugyan megemlít, majd elmaszatolja:

-a szabályos kölcsönszerződés mindig tartalmazott a kezességről egy külön tételt, ha az ügyfél nem tud fizetni (kirúgják, meghal) ki fizet helyette illetve milyen vagyon fedezet (jelzálog) milyen módon biztosítja a törlesztést - ez mintha hiányozna, illetve most a kötél általi halál látszik helyette;

-az ügyfél egyoldalú szerződésmódosításba való beleegyezését a közjegyzői kíséret mellett a Ptk-ba ütközően, jogszerűtlenül íratták alá, ez persze nem jelenti az egész szerződés semmisségét, csak egy részének a módosítási jogosságát

#682525 rbbj11 Előzmény: #682420

nekem van egy néhány fiatal nő ukrán ismerősöm, mind kinn voltak a téren, mind EU-t akarnak, aki szerintük jobb, mint az oroszok.

#682497 banyaiz Előzmény: #682420

Nagyon komoly kockázata annak, hogy nem szorulnak e sarokba. Mert ha megfigyeled a korábbiakat akkor kétségbeesetten léptek és egy iszonyat nagy baromságot sikerült húzni pánikban.

Ez sajnos előferdülhet bármikor, mert amíg ez az ügy nincs rendezve gazdaságilag és politikailag is egy időzített bomba.

Sakkozgatnak itt, de veszélyes játék ez.

A másik nagy kockázat vagy kérdés, hogy mikor lesz arra költségvetési mozgástér, hogy egy érdemi rendezés lehessen az ügyben. Ehhez növekedés kell, és/vagy pol döntés. A növekedésünk viszont függ a külső környezettől is. A pol döntés kapcsán közel a választás ahhoz ilyet húzzanak.

Szóval jó kis meccs ez.