Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#682406 Zotya32 Előzmény: #682403

Higgadj le. Picit túlpörgöd az eseményeket. Még van idő, én nyugodt vagyok, pontosabban kevésbé izgulok, ráérek majd 23-án este. Addig még bármi lehet. Ne feledd, hogy még nincs f.a. hivatalosan.

#682403 exmnbs1 Előzmény: #682364

ez meg miféle kamu sorozat?

először is nav végrehajtás márc-i dátummal bejegyezve azóta is

majd jöttek az eltitkolt és másodfokon bebukcsizott perek, jogerősek

normális és fizetőképes olyankor fizet

ahelyett hogy fizettek volna a Kúriánál kuncsorogtak halasztásért

Steiernek sem bírtak fizetni 20m-t nov 5-re, újabb kuncsorgás a Kúriánál

nyáron kijött a mérleg)))))

az auditor növekvő lejárt adósságállományról írt, valamint a vállalkozás folytatást kétségbe vonta

és milyen jól tette

immár bevallottan fizetésképtelen a cég és még határidőre sem fizették ki a svájcit

és elsőfokon meg is van a felszámolás

dobálják ki sorban az embereket, minek kereskedési igazgató ha már nem kereskednek gázzal???

lásd Montu beírása.....

úgy bizony, 4 nap le is ment és már csak 11 nap van a beadásra.....

a cég fizetésképtelen lett ahogy megjósoltuk és immár a felszámolás is a képben

ha jogerős lesz akkor 2 héten belül el kell takarodniuk a bétről

#682399 Zotya32 Előzmény: #682380

Még egy ember kitéve... most már aztán mindenkit lecseréltek, aki a régi világhoz tartozott...

#682380 Hathor Előzmény: #682379

Nem kell foglalkozni a pillanatnyi képpel. ,-)

Egyébként múltkor 47et mondtál, hogy onnan vagy benne..

Én voltam már 43as papírral 26on is. Mégis elment 56ra is ,-)

Ez a második kör magasabbra megy remélhetőleg, ha elmarad a csődösök csődje..

Most este 48.000 eladó volt összesen a 10es könyvben 54ig. Az kevés lesz megállítani az árfolyamot. Aki meg akart, az már eladott 26ig lefele. ,-)

Yo8!

#682379 Euroman Előzmény: #682377

ez valamit korrigált a hételeji esésből, de a 46-55-ös vételeimmel nem vagyok boldog....visonka meg totál KO lett...

#682377 Hathor Előzmény: #682339

44es zárás.

+7,33%

Csőd ellenére nem rossz.

Nem baj, várjátok tovább a csődöt. ,-)

#682364 Hathor Előzmény: #682361

Na levágta a hozzászólásomat.. Folytatom a gondolatot.

Csődös őrjöngése miatt nincs mit írni. Hagyom kibontakozni, hátha kapok még diszkonton :D

Elég beteg amit csinál. Na de ilyen emberek is kellenek a tőzsdére, akik pánikoltatnak..

Reggel megszólal megúsztam a nulla darabos nyitóval az esést.

Következő aukcióban meg +4.88 %ba nyitott KEG :D

Felefele jövet azt mondja Hol van Hathor 40-e? He?

Majd 40nél azt mondja hol van Hathor 50? he? Majd 50 fölött kamu neki.. :D

De közben 40nél azt mondja előbb lesz 30mint 50. Azt is bebukta.

Csődjei: Februártól felszámolásokat vár. Áprilisban kinyomozta a NAV bejegyzést, azt mondja felszámolják a céget, nézi a NAV honlapján. Nyáron azt mondja Steier miatt számolják fel. November 05.én konkrét dátuma volt a felszámolásra, minden nap visszaszámolt, ez is elmaradt. Akkor most kapott egy nov.25öt. Már azt mondta ki sem nyitunk, vége van a papírnak. December 13van.. még mindig kereskedhetünk a papírral. Most visszafele számol dec.24ig.. :D

És íg ymegy el az egész éve..

Mit mondjak ezek mellett?! :D Hadd mondja.. ennél rosszabb szórakozása ne legyen. Valamivel el kell ütni az unalmas napjait..

#682361 Hathor Előzmény: #682339

Dolgozgatok, meg jön a karácsony készülődök rá.

A papírban várom a céláramat, az emelkedést, a kitörést!

Egy darabot nem adtam még el továbbra sem.

Erre voltál úgy is kíváncsi ,-)

Csődös őrjöngése miatt nincs mit írni. Hagyom kibontakozni, hátha kapok még diszkonton :D

Elég beteg amit csinál. Na de ilyen emberek is kellenek a tőzsdére, akik pánikoltatnak..

Reggel megszólal megúsztam a nulla darabos nyitóval az esést.

Következő aukcióban meg +4.88

#682316 Zotya32 Előzmény: #682313

januárig kiderül. addig már nem lesz hír, az átvilágítás gondolom nem 2 nap, ez nem a NAV, ez jóval kisebb, bonyolultabb Társaság... szóval minden a vezetőségen múlik, hogy hajlandó-e fellebbezni a megadott időszakban. Ezt elsietni nem fogják, ha szándékukban áll. 23-án hétfőn este talán lehet erről hír, ha nem jön ki addig, akkor a Jézuska Keg f.a.-t hozott a részvényeseknek.

#682297 Zotya32 Előzmény: #682292

67k lett zárásra 49-ig. 30k eladó ébredt fel és szóródott szét a mai kereskedési sávban.

#682295 exmnbs1 Előzmény: #682291

a Bet vezér dönt az utolsó kereskedési napról, Gardénia 8 napig maradhatott a béten ezután