már 6 nap eltelt a fellebbezési időből
Higgadj le. Picit túlpörgöd az eseményeket. Még van idő, én nyugodt vagyok, pontosabban kevésbé izgulok, ráérek majd 23-án este. Addig még bármi lehet. Ne feledd, hogy még nincs f.a. hivatalosan.
Arra nem gondoltál, hogy netán vki más kerül majd a helyére? :-)
ez meg miféle kamu sorozat?
először is nav végrehajtás márc-i dátummal bejegyezve azóta is
majd jöttek az eltitkolt és másodfokon bebukcsizott perek, jogerősek
normális és fizetőképes olyankor fizet
ahelyett hogy fizettek volna a Kúriánál kuncsorogtak halasztásért
Steiernek sem bírtak fizetni 20m-t nov 5-re, újabb kuncsorgás a Kúriánál
nyáron kijött a mérleg)))))
az auditor növekvő lejárt adósságállományról írt, valamint a vállalkozás folytatást kétségbe vonta
és milyen jól tette
immár bevallottan fizetésképtelen a cég és még határidőre sem fizették ki a svájcit
és elsőfokon meg is van a felszámolás
dobálják ki sorban az embereket, minek kereskedési igazgató ha már nem kereskednek gázzal???
lásd Montu beírása.....
úgy bizony, 4 nap le is ment és már csak 11 nap van a beadásra.....
a cég fizetésképtelen lett ahogy megjósoltuk és immár a felszámolás is a képben
ha jogerős lesz akkor 2 héten belül el kell takarodniuk a bétről
Még egy ember kitéve... most már aztán mindenkit lecseréltek, aki a régi világhoz tartozott...
héz igen, 46-tól vagyok benne, ott kezdtem venni...55-ig
Nem kell foglalkozni a pillanatnyi képpel. ,-)
Egyébként múltkor 47et mondtál, hogy onnan vagy benne..
Én voltam már 43as papírral 26on is. Mégis elment 56ra is ,-)
Ez a második kör magasabbra megy remélhetőleg, ha elmarad a csődösök csődje..
Most este 48.000 eladó volt összesen a 10es könyvben 54ig. Az kevés lesz megállítani az árfolyamot. Aki meg akart, az már eladott 26ig lefele. ,-)
Yo8!
ez valamit korrigált a hételeji esésből, de a 46-55-ös vételeimmel nem vagyok boldog....visonka meg totál KO lett...
44es zárás.
+7,33%
Csőd ellenére nem rossz.
Nem baj, várjátok tovább a csődöt. ,-)
Na levágta a hozzászólásomat.. Folytatom a gondolatot.
Csődös őrjöngése miatt nincs mit írni. Hagyom kibontakozni, hátha kapok még diszkonton :D
Elég beteg amit csinál. Na de ilyen emberek is kellenek a tőzsdére, akik pánikoltatnak..
Reggel megszólal megúsztam a nulla darabos nyitóval az esést.
Következő aukcióban meg +4.88 %ba nyitott KEG :D
Felefele jövet azt mondja Hol van Hathor 40-e? He?
Majd 40nél azt mondja hol van Hathor 50? he? Majd 50 fölött kamu neki.. :D
De közben 40nél azt mondja előbb lesz 30mint 50. Azt is bebukta.
Csődjei: Februártól felszámolásokat vár. Áprilisban kinyomozta a NAV bejegyzést, azt mondja felszámolják a céget, nézi a NAV honlapján. Nyáron azt mondja Steier miatt számolják fel. November 05.én konkrét dátuma volt a felszámolásra, minden nap visszaszámolt, ez is elmaradt. Akkor most kapott egy nov.25öt. Már azt mondta ki sem nyitunk, vége van a papírnak. December 13van.. még mindig kereskedhetünk a papírral. Most visszafele számol dec.24ig.. :D
És íg ymegy el az egész éve..
Mit mondjak ezek mellett?! :D Hadd mondja.. ennél rosszabb szórakozása ne legyen. Valamivel el kell ütni az unalmas napjait..
Dolgozgatok, meg jön a karácsony készülődök rá.
A papírban várom a céláramat, az emelkedést, a kitörést!
Egy darabot nem adtam még el továbbra sem.
Erre voltál úgy is kíváncsi ,-)
Csődös őrjöngése miatt nincs mit írni. Hagyom kibontakozni, hátha kapok még diszkonton :D
Elég beteg amit csinál. Na de ilyen emberek is kellenek a tőzsdére, akik pánikoltatnak..
Reggel megszólal megúsztam a nulla darabos nyitóval az esést.
Következő aukcióban meg +4.88
januárig kiderül. addig már nem lesz hír, az átvilágítás gondolom nem 2 nap, ez nem a NAV, ez jóval kisebb, bonyolultabb Társaság... szóval minden a vezetőségen múlik, hogy hajlandó-e fellebbezni a megadott időszakban. Ezt elsietni nem fogják, ha szándékukban áll. 23-án hétfőn este talán lehet erről hír, ha nem jön ki addig, akkor a Jézuska Keg f.a.-t hozott a részvényeseknek.
DE HA MÈGIS???? Ajaj, nagyon komoly bennfentes duma :D
a legolcsóbban a kivezetést egy felszámolási eljárással úszhatják meg
67k lett zárásra 49-ig. 30k eladó ébredt fel és szóródott szét a mai kereskedési sávban.