Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#68266 Inflexio Előzmény: #68254

Pedig sok értékes infót össze lehet ott szedni, bár kétségtelenül igen fárasztó munkával.

#68254 Kissherceg Előzmény: #68243

sztm TP beszéde 11óta tart... pf phyl fórumában érdekes dolgokat írnak, mondhatnám siralmas :) Nem olvasom ex, csak ha szóltok vmi különleges élmény miatt...

#68225 exmnbs1 Előzmény: #68206

viszont a várakozási idővel nőnek a várakozások is, röhejes szintre lsd pf

#68199 Inflexio Előzmény: #68183

Ha TP belegabalyodott egy körmondatba, simán lehet, hogy még mindig nincs vége.

#67951 BudFox Előzmény: #67754

kocsit is told bele a cégbe...felveszel rá hitelt a Providentnél, aztán had szóljon :DDD

#67939 Rogi Előzmény: #67889

Valamikor január végén február elején a MOL sem nyitott ki pár napig, ha jól emlékszem akkor ki is maradtak egy jó kis esésből, bár lehet h utólag bepótolták, az már annyira nem rémlik.

#67889 tthhqq Előzmény: #67879

Már én is elolvastam :-) Nem tudtam, hogy lehet ilyet, hogy éppen ne lehessen vele kereskedni! Ennyi erővel a blue chipek is kérhették volna szakadás idején :-)

#67865 tthhqq Előzmény: #67773

Szerintetek miért jeleníti meg a PETI feketével a listában a Phylaxiát??? Nem látok eredményeket + semmit! Csődbe ment? :-D

#67771 Kissherceg Előzmény: #67768

Emelkedő trend csak most indul, sose késő beszállni, hitetlenkedőknek lesz drága ez a felfele kör... Ott 700-900ról lett 2700, gondolom itt 9ről 27-30 és akkor Józsi boldog lenne :) Mondjuk ettől függetlenül akkora emelkedésnek nem hiszek, csak tulajdonosi struktúra jelentős átrendezése után, amit a bétre is bejelentenek. A nem hivatalos 4,5%os pakkok úgyis lesznek még emellett...