Pedig sok értékes infót össze lehet ott szedni, bár kétségtelenül igen fárasztó munkával.
Pedig sok értékes infót össze lehet ott szedni, bár kétségtelenül igen fárasztó munkával.
sztm TP beszéde 11óta tart... pf phyl fórumában érdekes dolgokat írnak, mondhatnám siralmas :) Nem olvasom ex, csak ha szóltok vmi különleges élmény miatt...
viszont a várakozási idővel nőnek a várakozások is, röhejes szintre lsd pf
:)) látom a tapasztalat megvan :)) Sztm először kajáltak :))
Ha TP belegabalyodott egy körmondatba, simán lehet, hogy még mindig nincs vége.
Remélem 16.29kor visszaengedik a tőzsdére :)
értettem főnök, csinálom is :))
kocsit is told bele a cégbe...felveszel rá hitelt a Providentnél, aztán had szóljon :DDD
Valamikor január végén február elején a MOL sem nyitott ki pár napig, ha jól emlékszem akkor ki is maradtak egy jó kis esésből, bár lehet h utólag bepótolták, az már annyira nem rémlik.
Blue chipek? Máshol az egész tőzsde bezár aznapra (lásd orosz)
Igen! Sajnos!
Már én is elolvastam :-) Nem tudtam, hogy lehet ilyet, hogy éppen ne lehessen vele kereskedni! Ennyi erővel a blue chipek is kérhették volna szakadás idején :-)
olvastam:))
TA erről is fent :)
Csődöt csak ma jelentik be :)))
:DDD
A mai tőzsdenapra, felfüggesztették........
Szerintetek miért jeleníti meg a PETI feketével a listában a Phylaxiát??? Nem látok eredményeket + semmit! Csődbe ment? :-D
írtam egy rövid cikket, akit érdekel: http://www.stocklandyard.hu/blog/show/196
Véleményeket, cáfolatokat szívesen várok a témában.
Emelkedő trend csak most indul, sose késő beszállni, hitetlenkedőknek lesz drága ez a felfele kör... Ott 700-900ról lett 2700, gondolom itt 9ről 27-30 és akkor Józsi boldog lenne :) Mondjuk ettől függetlenül akkora emelkedésnek nem hiszek, csak tulajdonosi struktúra jelentős átrendezése után, amit a bétre is bejelentenek. A nem hivatalos 4,5%os pakkok úgyis lesznek még emellett...