Meséld majd el ezt az átkötést a 1412be mert ezt kérdezték a kollégák, de senki nem tudott rá válaszolni.
Én nagyon remélem hogy vissza tudunk majd emlékezni 20K felett. Én másfél éve várom az emlékeket..
Meséld majd el ezt az átkötést a 1412be mert ezt kérdezték a kollégák, de senki nem tudott rá válaszolni.
Én nagyon remélem hogy vissza tudunk majd emlékezni 20K felett. Én másfél éve várom az emlékeket..
Az az igazság ez a nyomulás, hogy minősítsenek fel minket nekem sem tetszik.//
Ha egyszer az adataink megfelelnek a az elvárt kritériumoknak akkor jogos. Számomra azt mutatja hogy a hitelminősítők korruptak nem tények alapján dolgoznak hanem politikai vagy más érdekek nyomására. De ezt a tényt az elmúlt évek bebizonyították, mikor egy halom minősítésük nem felelt meg a valóságnak( ezt persze lehet piaci kockázatnak is hívni:)
Érdemes figyelni az ukrán eseményeket a háttérerők legújabb játszó terét. persze persze szabadság demokrácia tisztesség a fontosabb jelszavak.
Szépet taknyolt a piac lassan pattanhatna.
nem kell.. lezárják helyettem ha kifut.
egyébként már szorgosan kötögettem át 1412-be.
Annyi pozitívum van benne, hogy legalább adót optimalizálok.
Meg nyomott áron tudok venni jövő dec.re.
Majd jövőre 20e felett visszaemlékezünk...milyen jó beszálló is volt
Ezek szerint Te még tartod a longokat..
nekem is visszavertek egy kicsit a hasznomból a kis papíromban ,-)
mondjuk ott tudok várni, de itt zárni kell tizen nap múlva... :(
http://www.portfolio.hu/gazdasag/varga_vicc_hogy_magyarorszag_bovli.192853.html
"Ezek alapján elképzelhető, hogy a kormány sejt valamit az év végi hitelminősítői felülvizsgálatokkal kapcsolatban. A legkedvezőbb megítélés alá a Fitchnél esik hazánk BB+ besorolással és tavaly decemberben az addigi negatívról stabilra javította a kilátást. Eddig a Fitch volt a három közül az a hitelminősítő, amelyik idén ősszel nem mondott véleményt Magyarországról."
még ha Ibiza kezdte is emlegetni..,) de legyen a tiéd..nekem van sok. :D
Na most ilyenkor elgondolkodtató mit ér a funda..
Fundamentálisan javulás látható. Akár kamu, akár nem. A graikonok ettől nem változnak meg, meg az összehasonlító adatok. Az összehasonlító adatok és a grafikonok makro szempontból javulást mutatnak.
Jó.. kérdés, hogy mennyire tartós a javulás, és hogy fenntartható e a jövőben is. Erre vár a piac, hogy valóban előnyt tudunk-e tartani. na de hol van a bizalom? A mostani előny megelőlegezése?
Utólag fogjuk bepótolni a mostani lemaradást?
hmhm..
Az az igazság ez a nyomulás, hogy minősítsenek fel minket nekem sem tetszik.
Az egy dolog, hogy én nyomulok itt Walexszal egy fórumon, hogy már várjuk a felminősítést, de egy vezető ne hívja már fel a figyelmét a világnak. Majd felminősítenek maguktól ha akarnak. Az azonban tetszik, hogy ők is ugyanazt gondolják, amit én.
tisztelt varga úr és tsa-i! szerényebben, sokkal szerényebben! nem olyan bugaci pofátlan stílusban, ahogy az elmúlt 3 évben csinálták!
úgy látszik ma reggel tonzúrás varga volt a sikerpropaganda robotkutyája...kíváncsian várjuk délutánig rtóni, lézer, hoppál, kocsimátéka vagy selmeczivegyenekegykekszetgabi, esetleg díszzsidi-twitterhuszárdójcstomi is béget-e egyet...
az egész qrmány úgy ahogy van egy vicc...csak sajnos legalább 9 millió embernek egy igen rossz vicc...
Gratula részemről is.
Jól láttad vagy inkább érezted a piac rövid távú momentumait.
Bud koma!
Tőlem is egy nagy gratula!
Valóban nem semmi ilyen távot megjárni ebben az oldalazásban. Ügyes vagy.
Ja és én sem számítottam rá valóban, hogy így visszatartanak minket.
Ez a csúzli még feszül sajnos.. neked meg szerencsére ,-)
Jól taktikáztál ez a lényeg.
Varga: vicc, hogy Magyarország bóvli
MTI
2013. december 11. 09:49
Varga Mihály szerint a magyar gazdaság jobban teljesít, és úgy vélekedett, hogy vicc, hogy Magyarország még bóvli kategóriában áll a hitelminősítőknél. A nemzetgazdasági miniszter erről az MTV szerda reggeli műsorában beszélt.
hatalmas gratuláció!!!! :)
kiszeltét egy szeletet a hati karácsonyi tortájából :) ügyes és fegyelmezett dolog volt
1300pip az azért már megsüvegelendő!!!!
...nekem is bent van a short zárási igényem de nem jöttek mégy le értem, talán a napokban sikerülhet
lezárogattam végre ma a shortjaimat ebben a lecsorgásban...a végét 18.297 -en zártam le....
na ez szép menet volt....19.610 -en nyitottam még nyáron
bár zárhattam volna a nagy pánik idején 17.900 on is..no mindegy... most kis longban vagyok a maradék nyitott pozíciómmal.
az autóm 7,5 éves, wellnessbe sosem jártam, nyaralni 2012 közepén, amikor még volt munkám- voltam utoljára, ruhát leértékelésekkor vettem, ha egyáltalán...utóbbi 1 évben csak a rezsi és a kaja, azaz amit mindenképpen muszáj...