Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#681972 Hathor Előzmény: #681967

Meséld majd el ezt az átkötést a 1412be mert ezt kérdezték a kollégák, de senki nem tudott rá válaszolni.

Én nagyon remélem hogy vissza tudunk majd emlékezni 20K felett. Én másfél éve várom az emlékeket..

#681969 Rozsdáskilincs Előzmény: #681957

Az az igazság ez a nyomulás, hogy minősítsenek fel minket nekem sem tetszik.//

Ha egyszer az adataink megfelelnek a az elvárt kritériumoknak akkor jogos. Számomra azt mutatja hogy a hitelminősítők korruptak nem tények alapján dolgoznak hanem politikai vagy más érdekek nyomására. De ezt a tényt az elmúlt évek bebizonyították, mikor egy halom minősítésük nem felelt meg a valóságnak( ezt persze lehet piaci kockázatnak is hívni:)

Érdemes figyelni az ukrán eseményeket a háttérerők legújabb játszó terét. persze persze szabadság demokrácia tisztesség a fontosabb jelszavak.

Szépet taknyolt a piac lassan pattanhatna.

#681967 Aptiti Előzmény: #681964

nem kell.. lezárják helyettem ha kifut.

egyébként már szorgosan kötögettem át 1412-be.

Annyi pozitívum van benne, hogy legalább adót optimalizálok.

Meg nyomott áron tudok venni jövő dec.re.

Majd jövőre 20e felett visszaemlékezünk...milyen jó beszálló is volt

#681964 Hathor Előzmény: #681962

Ezek szerint Te még tartod a longokat..

nekem is visszavertek egy kicsit a hasznomból a kis papíromban ,-)

mondjuk ott tudok várni, de itt zárni kell tizen nap múlva... :(

http://www.portfolio.hu…

#681962 Aptiti

http://www.portfolio.hu/gazdasag/varga_vicc_hogy_magyarorszag_bovli.192853.html

"Ezek alapján elképzelhető, hogy a kormány sejt valamit az év végi hitelminősítői felülvizsgálatokkal kapcsolatban. A legkedvezőbb megítélés alá a Fitchnél esik hazánk BB+ besorolással és tavaly decemberben az addigi negatívról stabilra javította a kilátást. Eddig a Fitch volt a három közül az a hitelminősítő, amelyik idén ősszel nem mondott véleményt Magyarországról."

#681959 Hathor Előzmény: #681957

Na most ilyenkor elgondolkodtató mit ér a funda..

Fundamentálisan javulás látható. Akár kamu, akár nem. A graikonok ettől nem változnak meg, meg az összehasonlító adatok. Az összehasonlító adatok és a grafikonok makro szempontból javulást mutatnak.

Jó.. kérdés, hogy mennyire tartós a javulás, és hogy fenntartható e a jövőben is. Erre vár a piac, hogy valóban előnyt tudunk-e tartani. na de hol van a bizalom? A mostani előny megelőlegezése?

Utólag fogjuk bepótolni a mostani lemaradást?

hmhm..

#681957 Hathor Előzmény: #681956

Az az igazság ez a nyomulás, hogy minősítsenek fel minket nekem sem tetszik.

Az egy dolog, hogy én nyomulok itt Walexszal egy fórumon, hogy már várjuk a felminősítést, de egy vezető ne hívja már fel a figyelmét a világnak. Majd felminősítenek maguktól ha akarnak. Az azonban tetszik, hogy ők is ugyanazt gondolják, amit én.

#681956 Euroman Előzmény: #681946

tisztelt varga úr és tsa-i! szerényebben, sokkal szerényebben! nem olyan bugaci pofátlan stílusban, ahogy az elmúlt 3 évben csinálták!

#681954 Euroman Előzmény: #681952

úgy látszik ma reggel tonzúrás varga volt a sikerpropaganda robotkutyája...kíváncsian várjuk délutánig rtóni, lézer, hoppál, kocsimátéka vagy selmeczivegyenekegykekszetgabi, esetleg díszzsidi-twitterhuszárdójcstomi is béget-e egyet...

#681952 Euroman Előzmény: #681946

az egész qrmány úgy ahogy van egy vicc...csak sajnos legalább 9 millió embernek egy igen rossz vicc...

Re: ds

#681948 Aptiti Előzmény: #681853

Gratula részemről is.

Jól láttad vagy inkább érezted a piac rövid távú momentumait.

#681947 Hathor Előzmény: #681853

Bud koma!

Tőlem is egy nagy gratula!

Valóban nem semmi ilyen távot megjárni ebben az oldalazásban. Ügyes vagy.

Ja és én sem számítottam rá valóban, hogy így visszatartanak minket.

Ez a csúzli még feszül sajnos.. neked meg szerencsére ,-)

Jól taktikáztál ez a lényeg.

Varga: vicc, hogy Magyar…

#681946 Hathor

Varga: vicc, hogy Magyarország bóvli

MTI

2013. december 11. 09:49

Varga Mihály szerint a magyar gazdaság jobban teljesít, és úgy vélekedett, hogy vicc, hogy Magyarország még bóvli kategóriában áll a hitelminősítőknél. A nemzetgazdasági miniszter erről az MTV szerda reggeli műsorában beszélt.

#681896 Borska Előzmény: #681853

hatalmas gratuláció!!!! :)

kiszeltét egy szeletet a hati karácsonyi tortájából :) ügyes és fegyelmezett dolog volt

1300pip az azért már megsüvegelendő!!!!

...nekem is bent van a short zárási igényem de nem jöttek mégy le értem, talán a napokban sikerülhet

#681853 BudFox Előzmény: #681808

lezárogattam végre ma a shortjaimat ebben a lecsorgásban...a végét 18.297 -en zártam le....

na ez szép menet volt....19.610 -en nyitottam még nyáron

bár zárhattam volna a nagy pánik idején 17.900 on is..no mindegy... most kis longban vagyok a maradék nyitott pozíciómmal.

#681839 Euroman Előzmény: #681478

az autóm 7,5 éves, wellnessbe sosem jártam, nyaralni 2012 közepén, amikor még volt munkám- voltam utoljára, ruhát leértékelésekkor vettem, ha egyáltalán...utóbbi 1 évben csak a rezsi és a kaja, azaz amit mindenképpen muszáj...

#681832 Euroman Előzmény: #681464

mondjuk nekem és a családomnak elég lett volna ha békén hagynak, ahogy az elmúlt évtizedekben is....jól kibaxtak velünk, aztán úgy maradtunk...