56-41
de azt is monfhatom 48-41
-7 (-14,58%)
Semmi nem kötelező.
Akinek ennyit nem ért meg, hogy elmenjen, az mást nem tud csinálni, mint hisz a híreknek, és a csődösöknek, akik teszik alá a lovat.
Mindegy, lényeg, hogy kaptam. Ezt nekik is köszönhetem.
Vétel
Cég Aj. Db Ár
- 1 10 db 430 Ft
- 1 4 800 db 43 Ft
- 5 38 500 db 42 Ft
- 2 22 000 db 41 Ft
- 6 40 400 db 40 Ft
- 2 4 056 db 39 Ft
- 1 2 000 db 36 Ft
- 1 2 000 db 33 Ft
0 0 0 db 0 Ft
0 0 0 db 0 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
Piaci 9 420 db 4 -
39 Ft 11 905 db 4 -
40 Ft 15 730 db 4 -
41 Ft 7 688 db 3 -
42 Ft 2 700 db 1 -
43 Ft 5 381 db 3 -
44 Ft 10 700 db 2 -
45 Ft 500 db 1 -
46 Ft 5 750 db 2 -
48 Ft 3 800 db 4
Így van..
ott álltak a 40-38-22K. Akárcsak reggel a 20-30K elős aukcióban..
Jól látod.
Fura hogy csak a részvényesek látják csak így. na mindegy.. elég ha nekünk emelkedik csak..
Te beszéled le az embereket a nyereségről és ijedtükben eldobják a papírt.Nem jönnek el a közgyűlésre és azt sem tudják merre hány méter csak forintozgatnak,vagy buknak.
Amellett, hogy igazat adok neked sok mindenben, nem kellene kicsit hagyni a halál kommandót, hogy kifejthessék "áldásos" tevékenységüket? Végül is az által erősödik a papír, ha minden bizonytalan eldobja! Mi elmondjuk a véleményünket, de harcolnunk is kell az igazunkért?
A végső szót úgyis a tőzsde fogja kimondani. Ezeket meg úgysem tudod meggyőzni. De akarod egyáltalán őket meggyőzni? Abban nem vagyok partner! :)
Nagyon diszkont kérem:)
Ez igaz. Ugyanakkor itt ebben is lehet nagyot bukni ill. jól keresni.
Elég komolyan megnőtt a hangzavar. Főleg odaát. Néhány gondolatom:
Sajnálom azokat, akik ma rossz szájízzel dobták. Viszont nagyon korrekt hsz-eket olvastam tőlük.
A helyzet érdekes. Előrebocsátom szoktam nagyokat tévedni!!!
Én nem tudom elhinni a felszámolást. Még múlt héten is vették a szlovákok. Számomra az érthető, hogy először fel kell állni, utána indul a játék. Most a kgy-n megtörtént a felállás. Eddig életben tartották a céget, mostantól kell kimutatni a foguk fehérjét. Ha szét akarnák rabolni, ahhoz a felszámolás éppen nem a legjobb verzió. Ott nem ők döntenek, hanem a felszámoló. Tehát hibás az a vélemény, hogy azért raktak be egy kalap lét, hogy majd a felszámolásban kivegyék. Ott nagyon sok váratlan tényező előjöhet, aztán a berakott lé 20%-át hazavihetik. Ezt nem hiszem el.
Ismét rekettyei és Varga védelmére kelek. Ők tisztességesek voltak, ha Montu nincs átverve és a rájuk vonatkozó rész igaz. Viszont naivak voltak, mert az teljesen alaptalan feltételezés, hogy néhány kisbüfi papírjai ott tudják őket tartani.
A mai kereskedésből én azt látom, hogy a kicsik adják. Akkor kik veszik Hathoron kívül?
Félre ne értsen senki! Nagyon meleg a pite! Csak nagyon jó idegzetű tőzsdés gondolkodjon vételben!
Én megint bent állok vétellel a könyvben. És úgy néz ki meg is kapom. ,-)
Nyugi,nincs baj a céggel.(Ott voltam).Ezt a tájékoztatási kötelezettség miatt kellett megtenniük,a pozitív híreket meg valahogy elfelejtették kirakni.Nem gyanús,kicsit?
ezek a népi megfigyelések szerint rossz időt hoznak..
neked van?
mit össze bohóckodtok :) egy lepkefing 1-2 millió forint forgalmú részvényről beszélünk..
aha
az építkezési vállalkozó meg ki lesz a buliban majd????