Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Trisz Előzmény: #681712

Ez igaz. Ugyanakkor itt ebben is lehet nagyot bukni ill. jól keresni.

Elég komolyan megnőtt a hangzavar. Főleg odaát. Néhány gondolatom:

Sajnálom azokat, akik ma rossz szájízzel dobták. Viszont nagyon korrekt hsz-eket olvastam tőlük.

A helyzet érdekes. Előrebocsátom szoktam nagyokat tévedni!!!

Én nem tudom elhinni a felszámolást. Még múlt héten is vették a szlovákok. Számomra az érthető, hogy először fel kell állni, utána indul a játék. Most a kgy-n megtörtént a felállás. Eddig életben tartották a céget, mostantól kell kimutatni a foguk fehérjét. Ha szét akarnák rabolni, ahhoz a felszámolás éppen nem a legjobb verzió. Ott nem ők döntenek, hanem a felszámoló. Tehát hibás az a vélemény, hogy azért raktak be egy kalap lét, hogy majd a felszámolásban kivegyék. Ott nagyon sok váratlan tényező előjöhet, aztán a berakott lé 20%-át hazavihetik. Ezt nem hiszem el.

Ismét rekettyei és Varga védelmére kelek. Ők tisztességesek voltak, ha Montu nincs átverve és a rájuk vonatkozó rész igaz. Viszont naivak voltak, mert az teljesen alaptalan feltételezés, hogy néhány kisbüfi papírjai ott tudják őket tartani.

A mai kereskedésből én azt látom, hogy a kicsik adják. Akkor kik veszik Hathoron kívül?

Félre ne értsen senki! Nagyon meleg a pite! Csak nagyon jó idegzetű tőzsdés gondolkodjon vételben!