Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#681643 exmnbs1 Előzmény: #681639

ez a lúzer banda nagyon sokszor bukott a másodfokon és most is fog

ismét átvernek titeket a szlovákok))))

további yo pezsgőzést))))))

#681642 Zotya32 Előzmény: #681638

ki szavazott? szlováknak volt papírja. Ha Vajnáé is nála lett volna, akkor 3 millió db Felvidéki szavazat szerepelne.. Vajna úr nem volt ott, mint láthattad a számokból. nem volt nehéz kitalálni...

#681641 Zotya32 Előzmény: #681637

na, menjél aludni, holnap nagy napra ébredsz. Végre -20%-ban lesz a kedvenc papírod, végre bukni fog vele mindenki, akinek ilyen van, végre hathor is veszít pár 100e ft-ot,

és végre Itt van a csőd, itt van ujra,

S szép, mint mindig, énnekem.

Tudja isten, hogy mi okból

Szeretem? de szeretem.....

#681640 Hathor Előzmény: #681638

Igen, csődöt akarunk már látni.. neked is legyen yo egyszer, csak egyszer az életben.. ,-)

#681633 exmnbs1 Előzmény: #681627

szerintem Kaposvárt elvitte Kácsor valszeg

államot jobbnak látják kihagyni annak a fejébe viszi Dunaalmást a szlovák

a kisbüfiké pedig a tapasztalat

#681630 exmnbs1 Előzmény: #681625

egyelőre még nem az????

Kácsor mint szállító hívta le a kaposvári telket????

milyen eszköz van még?

miért nem mentek csődeljárásba?????

#681629 hosszhuszár Előzmény: #681625

Ilyen tájékoztatást sem olvastam még, ahol szájbarágósan le van írva, adj el holnap mindent, kisrészvényes ..:))

#681628 Hathor Előzmény: #681624

Ismeri-e az idézetet? Ágyúdörgésben kell venni, és lágy hárf@szóban eladni?

Vagy amelyik kutya ugat, az nem harap.

Érdekes, hogy pont ma vették át a felszámolási levelet, meg ma volt közgyűlés, meg ma ült be Meciár a bőrfotelbe, na meg ma küldték el Bendeket is :D

#681627 rbbj11 Előzmény: #681625

hát, ha megvárja vki, amíg hivatalos lesz, akkor sztem már el se lehet majd adni nagyobb mennyiségü papírt....gardenianál is mire kijött a hivatalos f.a., már a bútorokat is elhordták

#681625 Zotya32 Előzmény: #681624

benne volt ez is. most lesz 1-2 ideges nap, páran bedobják, akik ettől megijedtek. Csődország kicsit jobban teljesít most. Azért még várjuk ki míg hivatalos lesz az f.a. egyelőre még nem az.

#681624 rbbj11 Előzmény: #681623

na, ez igen, szép, sajnálom, aki nem váltott jó áron danubiusra, ahogy javasoltam

#681623 Zotya32 Előzmény: #681621

és akkor a nap fénypontja! :))

http://bet.hu/newkibdata/116077034/HirdIT.pdf

"

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35., a továbbiakban „Társaság”) újonnan megválasztott Igazgatótanácsa tájékoztatja a tisztelt Részvényeseket, hogy nem áll érdekében valótlan információk közlése illetve valós tények elhallgatása, ezért a Társaság helyzetéről az alábbi információkat nyújtja:

1. Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság ellen felszámolási eljárás indult, amely folyamatban van, az első fokon eljáró törvényszék 2013. december 9-én kézhez vett végzésében a Társaság fizetésképtelenségét megállapította és felszámolását elrendelte.

2. Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket arról is, hogy az Igazgatótanács az Audit Bizottsággal egységesen megállapította, hogy a Társaság rendkívül kedvezőtlen pénzügyi helyzetben van, eladósodottsága magas szintű. Ennek tényleges mértéke egy teljes átvilágítás után lesz meghatározható.

3. Kötelességünknek érezzük továbbá tájékoztatni a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság bankszámláit a NAV követelései miatti inkasszó terheli. Mivel szállítói bankgarancia lehívás történt, az érintett bank a biztosítékul nyújtott fedezetet érvényesítette. A NAV által telepített inkasszó feloldása érdekében a Társaság hitelt vett fel, amely csak időnyerést jelent a fennálló problémák kezelésében. "

Pezsgő durranhat szerte szét a csődhazában, pápától mikulásig....

Kezdődhet az őrjöngés... jó szórakozást hozzá