ez a lúzer banda nagyon sokszor bukott a másodfokon és most is fog
ismét átvernek titeket a szlovákok))))
további yo pezsgőzést))))))
ez a lúzer banda nagyon sokszor bukott a másodfokon és most is fog
ismét átvernek titeket a szlovákok))))
további yo pezsgőzést))))))
ki szavazott? szlováknak volt papírja. Ha Vajnáé is nála lett volna, akkor 3 millió db Felvidéki szavazat szerepelne.. Vajna úr nem volt ott, mint láthattad a számokból. nem volt nehéz kitalálni...
na, menjél aludni, holnap nagy napra ébredsz. Végre -20%-ban lesz a kedvenc papírod, végre bukni fog vele mindenki, akinek ilyen van, végre hathor is veszít pár 100e ft-ot,
és végre Itt van a csőd, itt van ujra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? de szeretem.....
Igen, csődöt akarunk már látni.. neked is legyen yo egyszer, csak egyszer az életben.. ,-)
szavazott vele a szlovák oldalán Varga leváltásáról?
a Kegecske mostanában 3 db pert vesztett másodfokon
jöhet a 4.
a feljelentést mikor írják meg majd a kisbüfik????
hová tünt a Vajna pakk?????
szerintem Kaposvárt elvitte Kácsor valszeg
államot jobbnak látják kihagyni annak a fejébe viszi Dunaalmást a szlovák
a kisbüfiké pedig a tapasztalat
egyelőre még nem az????
Kácsor mint szállító hívta le a kaposvári telket????
milyen eszköz van még?
miért nem mentek csődeljárásba?????
Ilyen tájékoztatást sem olvastam még, ahol szájbarágósan le van írva, adj el holnap mindent, kisrészvényes ..:))
Ismeri-e az idézetet? Ágyúdörgésben kell venni, és lágy hárf@szóban eladni?
Vagy amelyik kutya ugat, az nem harap.
Érdekes, hogy pont ma vették át a felszámolási levelet, meg ma volt közgyűlés, meg ma ült be Meciár a bőrfotelbe, na meg ma küldték el Bendeket is :D
hát, ha megvárja vki, amíg hivatalos lesz, akkor sztem már el se lehet majd adni nagyobb mennyiségü papírt....gardenianál is mire kijött a hivatalos f.a., már a bútorokat is elhordták
benne volt ez is. most lesz 1-2 ideges nap, páran bedobják, akik ettől megijedtek. Csődország kicsit jobban teljesít most. Azért még várjuk ki míg hivatalos lesz az f.a. egyelőre még nem az.
na, ez igen, szép, sajnálom, aki nem váltott jó áron danubiusra, ahogy javasoltam
és akkor a nap fénypontja! :))
http://bet.hu/newkibdata/116077034/HirdIT.pdf
"
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35., a továbbiakban „Társaság”) újonnan megválasztott Igazgatótanácsa tájékoztatja a tisztelt Részvényeseket, hogy nem áll érdekében valótlan információk közlése illetve valós tények elhallgatása, ezért a Társaság helyzetéről az alábbi információkat nyújtja:
1. Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság ellen felszámolási eljárás indult, amely folyamatban van, az első fokon eljáró törvényszék 2013. december 9-én kézhez vett végzésében a Társaság fizetésképtelenségét megállapította és felszámolását elrendelte.
2. Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket arról is, hogy az Igazgatótanács az Audit Bizottsággal egységesen megállapította, hogy a Társaság rendkívül kedvezőtlen pénzügyi helyzetben van, eladósodottsága magas szintű. Ennek tényleges mértéke egy teljes átvilágítás után lesz meghatározható.
3. Kötelességünknek érezzük továbbá tájékoztatni a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság bankszámláit a NAV követelései miatti inkasszó terheli. Mivel szállítói bankgarancia lehívás történt, az érintett bank a biztosítékul nyújtott fedezetet érvényesítette. A NAV által telepített inkasszó feloldása érdekében a Társaság hitelt vett fel, amely csak időnyerést jelent a fennálló problémák kezelésében. "
Pezsgő durranhat szerte szét a csődhazában, pápától mikulásig....
Kezdődhet az őrjöngés... jó szórakozást hozzá