Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: nincs cím

#700649 Hathor Előzmény: #700648

Eladó egy BONTATLAN, vadi új Alcatel one touch evo7 TABLET dobozában.

Wifis, 7"-os, 4GB-os, GooglePlayjel.

Ár mivel vadi új, megegyezés szerint. Kinek mennyit ér, ha kell?!

Ajánlatot privát üzenetben várok

Iphon4 Eladó! Eladó mak…

#700648 Hathor

Iphon4 Eladó!

Eladó makulátlan, karcmentes használt Iphone 4 dobozában T-mobileosan, fix 50ezerért fekete színben, egy fekete gumi védő tokkal Pesten Belváros-Zugló-XV-XVI-XVII.ker vonalon.

Érdeklődni lehet privát üzenetben.

footprints

#696047 ikszf

Footprints (by Birkenstock) - Oldenburg model, 42-es narrow méretű férfi cipő eladó teljesen újan.

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/64/74/17/4064741754

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/64/74/17/4064741754_4

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/64/74/17/4064741754_2

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/64/74/17/4064741754_7

Láb természetes formájához igazodó talpbetét van ezekben a cipőkben (haránt-, és keresztboltozat emeléssel), nagyon jó tartást ad a lábfejnek és stabil járást biztosít. Érdemes utánaolvasni a honlapjukon. Most is ilyen cipőt hordok és nem is veszek többet másmilyen márkát. Rossz méretet küldött az eladó, küldött helyette újat és ezt megtarthattam :) Így most keresi a gazdáját.

Re: bontatlan, vadi új pen drive

#693449 Alexander Előzmény: #687164

Sziasztok, új pendrive-okhoz a 2gb-os mellé érkezett 9db 4gb-os pendrive is.

Ár: 2gb 990Ft

4gb: 1490Ft

Bp, 13ker

70 316 9948

bontatlan, vadi új pen drive

#687164 Alexander

Sziasztok, 2gb-os vadi új, bontatlan pen drive-ból van egy kellemes adag. zöld átlátszó és fekete színűek. Cégeknek promó anyagot rátenni, vagy magánszemélyeknek dokumentumokról biztonsági mentésre teljesen jó. 990ft/db. 13kerben átvehető, vagy postázom is.

70 316 99 48

#682687 Csusza Előzmény: #682552

Biztosan van értékük, de én mondjuk nem értek hozzájuk.

Tévedés meg volt néhány az utóbbi időkben... :-)

#682552 matgab Előzmény: #681229

van néhány sportújságom az 50-es vége-60-70-es évekből, most került elő a szekrény mélyéből.

Van ezeknek valamiféle piaci értéke?

Az a röhej, hogy a 60-as évekbeli újság még úgy nyilatkozott a Berni döntőről, hogy "bár nagy lehetőség volt a világbajnoki aranyat, de korántsem megismételhetetlen!" Mekkorát tévedett az újságíró!

#681015 Pyxis Előzmény: #680863

"Amúgy egy óriási vicc ez a túlárazottság, filléres szarokat adnak sok tízezerért. Persze amíg a buta sznob vevő megveszi..."

Ne sértegesd fórumtársaidat :D

#681003 Csusza Előzmény: #680992

Az oké, csak azért lehetnének kicsit jobban egyensúlyban a dolgok, egyesek néha nagyon elbillennek szerintem... :-)

#680992 ikszf Előzmény: #680863

Termékfejlesztés, brandépítés, jól fizetett magas pozíciók... ezeket mind meg kell fizetni. Egyáltalán nem sajnálom a Columbiától a pénzt (bár 80e ft-ért nem venném meg.

Vannak ezerszer gagyibb márkák, amik semmi hozzáadott értéket nem adnak az emberiségnek (sem gyártástechnológiában, sem tervezésben, cégkultúrában, semmiben), mégis kva drágák.

Ilyen szempontból az Apple-től sem sajnálom a lóvét. Legalább valamit fejlesztenek, még akkor is, ha sosem vennék Apple terméket.

Viszont ha már apróhirde…

#680864 Csusza

Viszont ha már apróhirdetés, akkor:

34-ES GYEREK SÍCIPŐT VENNÉK.

Lehetőleg 3 vagy 4 csatosat, természetesen normális állapotút.

#680863 Csusza Előzmény: #680857

Lehet. Egy ismerősöm egy időben zsákszámra hordta az eredeti cuccokat Kínából. Hajnali 5-kor kellett a hátsó gyárkapunál várniuk, ott kapták meg az éjszaka legyártott árut. (mindig egy féle, amire beálltak éppen)

Mondjuk igaz, nehéz elképzelni, hogy az anyacég kihelyezett képviselője erről semmit sem tud. Vagy csak nagyon mély alvó... :-D

Amúgy egy óriási vicc ez a túlárazottság, filléres szarokat adnak sok tízezerért. Persze amíg a buta sznob vevő megveszi...

"A vaterás eladók a gyári katalógusképet használják..tehát nem a termékről van kép... "

Persze.

#680857 Ibiza Előzmény: #680842

Én sem kedvelem a Columbia márkát..

"a másik pedig ez eredeti gyártósoron, eredeti anyagokból, ugyanazokkal az emberekkel, de "titkos műszakban" legyártott áru."

nem kell titkos műszak..ázsiában nincsenek a másolásra szigorú törvények...a legtöbb nagy márka ázsiában gyártat..tudják a beszállítókat u. úgy varrnak..nincsenek extra költségeik az alacsonyabb haszon is jó nekik.

azt gondolom a nagy cégek is benne vannak a másolás bizniszben..

A vaterás eladók a gyári katalógusképet használják..tehát nem a termékről van kép...

#680848 Ibiza Előzmény: #680839

te is tudod a 10usd értékű cuccot 80-100ért ad egy márka..50usd-ét fizetsz a brandért a presztizsért..a cég által kifizetett reklámokért..fizetsz még az áfáért..

nem hinném józsi minőségű cucc van a neten..

Guy laroche-t vettem anno Thaiföldön...guy laroche boltban egy nagyáruházban..negyed áron..

#680842 Csusza Előzmény: #680818

Ezek hamisak szerintem, bár nem értek a ruhákhoz. (esetleg sportruhákhoz egy picit)

Én kétféle hamisítványról tudok. Az egyik a klasszikus hamisítvány, a másik pedig ez eredeti gyártósoron, eredeti anyagokból, ugyanazokkal az emberekkel, de "titkos műszakban" legyártott áru. Utóbbi gyakorlatilag eredeti, csak a márkatulaj nem tud róla. :-) (Nekem is van ilyen kabátom, igaz más márka, de elnyűhetetlen.)

De! Azért érdemes vigyázni, mert sajnos amióta nagyon jók a hamisítványok is, azóta néhány legális kereskedő is ráfanyalodik, hogy eladjon pár ilyet, annyira bődületes az árkülönbség. Egy ismerősöm is beleszaladt egy ilyen síruhába, aztán kermi meg veszekedés a kereskedővel, végül visszakapta a pénzét.

Én amúgy a feltörekvő, de "igyekvő" kis márkák híve vagyok, azokat még nem hamisítják.

Columbia amúgy nem egy nagy vaszisztdasz szerintem, szokásosan túlárazott divatmárka. Töredékéért sokkal jobbak vannak.

Ja, ezeket a vaterás csibészeket felejtsd el, mindig ugyanaz a duma, "tudtommal eredeti, Németországból érkezik" vagy hasonló. :-)

#680839 hosszhuszár Előzmény: #680826

Azért csodák nincsenek, az elhisszük a meséket-ből meg már kinőttünk...

Lehet olcsóbban vásárolni a neten, mint az üzletekben, de egy eredeti terméknél ekkora árkülönbség azét nincs...

Ha kamu, a Józsin is kint van...