Re: nincs cím
Csusza Előzmény: #680818Ezek hamisak szerintem, bár nem értek a ruhákhoz. (esetleg sportruhákhoz egy picit)
Én kétféle hamisítványról tudok. Az egyik a klasszikus hamisítvány, a másik pedig ez eredeti gyártósoron, eredeti anyagokból, ugyanazokkal az emberekkel, de "titkos műszakban" legyártott áru. Utóbbi gyakorlatilag eredeti, csak a márkatulaj nem tud róla. :-) (Nekem is van ilyen kabátom, igaz más márka, de elnyűhetetlen.)
De! Azért érdemes vigyázni, mert sajnos amióta nagyon jók a hamisítványok is, azóta néhány legális kereskedő is ráfanyalodik, hogy eladjon pár ilyet, annyira bődületes az árkülönbség. Egy ismerősöm is beleszaladt egy ilyen síruhába, aztán kermi meg veszekedés a kereskedővel, végül visszakapta a pénzét.
Én amúgy a feltörekvő, de "igyekvő" kis márkák híve vagyok, azokat még nem hamisítják.
Columbia amúgy nem egy nagy vaszisztdasz szerintem, szokásosan túlárazott divatmárka. Töredékéért sokkal jobbak vannak.
Ja, ezeket a vaterás csibészeket felejtsd el, mindig ugyanaz a duma, "tudtommal eredeti, Németországból érkezik" vagy hasonló. :-)