Regisztráció Elfelejtett jelszó

Danubius

Re: nincs cím

#680399 Trisz Előzmény: #680395

A játékosokét nem. :)

A brókerek viszont nincsenek túl messze a tűztől. Az árjegyző pl. eléggé belső kör. A sok belső kör pedig különféle kapcsolatban van a többivel. Ezek között még korrekt kapcsolat is előfordul.

Lehet hogy nem okosak, de vannak információik. Ha gyakran ülnének fordítva a lovon, abból azért nagyobb bajok adódnának.

#680395 rbbj11 Előzmény: #680392

épphogy nem: a brokik szinte sose olyan okosak, hogy a mélyponton vegyenek vmit, ök akkor még shortolnak...már ha tudják az eszközt, ezzel nem csináltak semmit, és ez a forgalmon is látszott. Ezt 4e-töl felfelé kezdték csipegetni, és most a ralli végéhez közeledve kezdik zsákolni. Sztem te nem ismered a játékosok gondolkodását...

#680392 Trisz Előzmény: #680383

Szvsz a belső körök (így a brókerek is) egészen biztosan 3000 alatt zsákoltak. Max közvetlenül az emelkedés elején. Ők most már csak szédítik a bizonytalanokat. :)

A mai nagy tétel is biztosan átkötés lehetett.

#680382 rbbj11 Előzmény: #680375

mint múltkor...aztán záróban kivesznek majd minden eladói tételt...napok óta u.az a játék

#680360 Koffein Előzmény: #680355

attól függ,hogy nézzük:

Háromféle árazási módszer szerint is van még potenciál a Danubius részvényeiben. Az európai hotelpiaci tranzakciókból kiindulva 134 százalékos, a Danubius eredménytermelését is figyelembe véve 41 százalékos, a szektorban jellemző EV/EBITDA ráták alapján pedig 11 százalékos felértékelődésre van lehetősége - kalkulációink szerint - az árfolyamnak

http://marketing.equitas.hu/images/admin/Radar/Danu/20131030_danubiusos.jpg

#680357 Trisz Előzmény: #680355

Én pont akkor kezdtem figyelni ezt a papírt, amikor ilyen kivezetési elképzelések felmerültek. Majd roppant furának tartottam, amikor ez 3000 alatt is komolyan előkerült. Ha valakik ilyennel ijesztgettek a mélypont környékén, az csak félrevezetés lehetett. (A kivezetési ár ugyanis bő duplázást jelentett. Ilyennel ijesztgetni!?) Azóta én nem veszem ezt a verziót komolyan. Ha mégis kivezetnék, hát áldásom rá.

#680355 rbbj11 Előzmény: #680352

én sose jegyeztem meg a kivezetési szabályokat, de itt többen a fórumon tudják, nyilatkozzanak ők, tudtommal kb. 6000 ft lenne a minimum ár

#680352 Ddavid Előzmény: #680350

Igen szerintem is, mert sokszor van, hogy 10x-es a napi forgalom az előző időszakokhoz képest. Ha egy ilyen felvásárlás megtörténne akkor szerinted mennyi a reális ajánlat értéke/rv?

#680350 rbbj11 Előzmény: #680334

én is pont arra gondoltam, h. ha hirtelen ilyen sürgős lett a vásárlás, esetleg vki már tud vmi kivezetési tervről...

#680349 rbbj11 Előzmény: #680332

nem gondoltam, h. ilyen gyorsan...az végképp fura, mennyire nem érdekel senkit...mondjuk tvk is ilyen csöndben duplázott...

#680336 Koffein Előzmény: #680334

lehet, hogy valami készülődik, mert egy ideje több ezer darabot szippantanak fele...

#680334 Ddavid Előzmény: #680311

Szépen felhúzták, ma reméljük kis pihenő után folytatja az útját. Az esetleges felvásárlás itt szóba jöhet, ha igen milyen áron? (Lehet valaki tud valamit?)

#680332 Trisz Előzmény: #680311

Mi történt volna!? Írtad hogy 600 lesz. Nem? :)

A legjobb ha csend marad még egy darabig. Max Ex-ék javíthatnak kicsit a helyzeten a csődös szövegükkel. :)