Na! Nyisd ki a szemem. :)
A játékosokét nem. :)
A brókerek viszont nincsenek túl messze a tűztől. Az árjegyző pl. eléggé belső kör. A sok belső kör pedig különféle kapcsolatban van a többivel. Ezek között még korrekt kapcsolat is előfordul.
Lehet hogy nem okosak, de vannak információik. Ha gyakran ülnének fordítva a lovon, abból azért nagyobb bajok adódnának.
400-450 körül lehetett ehhez hasonló a forgatókönyv...
épphogy nem: a brokik szinte sose olyan okosak, hogy a mélyponton vegyenek vmit, ök akkor még shortolnak...már ha tudják az eszközt, ezzel nem csináltak semmit, és ez a forgalmon is látszott. Ezt 4e-töl felfelé kezdték csipegetni, és most a ralli végéhez közeledve kezdik zsákolni. Sztem te nem ismered a játékosok gondolkodását...
nem is emlékszem már: nyomdánál milyen árfolyamnál volt ez a minta?
Szvsz a belső körök (így a brókerek is) egészen biztosan 3000 alatt zsákoltak. Max közvetlenül az emelkedés elején. Ők most már csak szédítik a bizonytalanokat. :)
A mai nagy tétel is biztosan átkötés lehetett.
az ám, ez tetszetős munka, anno a nyomdánál is ez volt a forgatókönyv...
igy kell jó átlaggal bevásárolni, profi brokik lehetnek
mint múltkor...aztán záróban kivesznek majd minden eladói tételt...napok óta u.az a játék
nye he he he most már 5400alatt... remegtetnek... :)
attól függ,hogy nézzük:
Háromféle árazási módszer szerint is van még potenciál a Danubius részvényeiben. Az európai hotelpiaci tranzakciókból kiindulva 134 százalékos, a Danubius eredménytermelését is figyelembe véve 41 százalékos, a szektorban jellemző EV/EBITDA ráták alapján pedig 11 százalékos felértékelődésre van lehetősége - kalkulációink szerint - az árfolyamnak
http://marketing.equitas.hu/images/admin/Radar/Danu/20131030_danubiusos.jpg
Én pont akkor kezdtem figyelni ezt a papírt, amikor ilyen kivezetési elképzelések felmerültek. Majd roppant furának tartottam, amikor ez 3000 alatt is komolyan előkerült. Ha valakik ilyennel ijesztgettek a mélypont környékén, az csak félrevezetés lehetett. (A kivezetési ár ugyanis bő duplázást jelentett. Ilyennel ijesztgetni!?) Azóta én nem veszem ezt a verziót komolyan. Ha mégis kivezetnék, hát áldásom rá.
én sose jegyeztem meg a kivezetési szabályokat, de itt többen a fórumon tudják, nyilatkozzanak ők, tudtommal kb. 6000 ft lenne a minimum ár
Igen szerintem is, mert sokszor van, hogy 10x-es a napi forgalom az előző időszakokhoz képest. Ha egy ilyen felvásárlás megtörténne akkor szerinted mennyi a reális ajánlat értéke/rv?
én is pont arra gondoltam, h. ha hirtelen ilyen sürgős lett a vásárlás, esetleg vki már tud vmi kivezetési tervről...
nem gondoltam, h. ilyen gyorsan...az végképp fura, mennyire nem érdekel senkit...mondjuk tvk is ilyen csöndben duplázott...
lehet, hogy valami készülődik, mert egy ideje több ezer darabot szippantanak fele...
Szépen felhúzták, ma reméljük kis pihenő után folytatja az útját. Az esetleges felvásárlás itt szóba jöhet, ha igen milyen áron? (Lehet valaki tud valamit?)