Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#680055 Csusza Előzmény: #680039

Ügyes! :-)

Komolyan egész normális lett a végére, még egy felkötésen sem csodálkoznék.

én közel nullában eladta…

#680049 Lebleuf

én közel nullában eladtam, pici profittal.

400 alatt piciivel vártam az alját,

záróban 500 fölött picivel.

jó ez is, marad a 20as mai kezdőpakk

#680043 Hathor Előzmény: #680041

jó ez. 4480nál volt valami szint, ahol várakozik mindig. Majd átviszi jövőhéten, ha akarja ,-)

70 -en kiszálltam. az 99…

#680041 DiamondB

70 -en kiszálltam. az 99 differencia. Én nem hiszek nagyon az áttörésben. Majd jövök a kövi lepattanóért.

#680028 Csusza Előzmény: #680015

Ez jót tényleg nem tesz, újabb bizonytalanság, nem longos hír, illetve ez is csak a tökölést támogatja. :-(

De közeledik a választás, ez így fog menni...

#680025 Csusza Előzmény: #680009

Én bocs, csak az üres ph@szozás nem jó semmire, minden más persze engem is érdekel.

30 percesen én nem is nézem csak napos és kicsit órás. Már nem kapkodok annyira, öregszem... :-)

És most tényleg elkezdték veszegetni, most tetszik! Ma két kis csippentésem teljesült, persze nem a legjobb helyeken, de ha lesz ralli, akkor tök mindegy, ha meg nem, akkor úgyis szívás. :-)

Shortzárások a napokban jót tennének nekünk...

#680014 banyaiz Előzmény: #680005

Jön az év vége. Ha az nem mozgatja meg 5 k közelébe akkor mi?

Persze előbb dec 15 Kúria. Az időzítés szenzációs, éppen az év végi hajrára tenni egy ilyen döntést nehogy véletlenül emelkedjünk egyet.

#680011 banyaiz Előzmény: #680000

Vsz ugyanezt amit kivitelezett megtehette volna úgy is , hogy közben szakmai érveket hoz mellette. Az egy másik kérdés, hogy sok mindenre nehéz lett volna szakmait találni .

Talán meg kellett volna próbálni. Na majd a jegybankelnöki 5 éve alatt bizonyíthat még.:)

Zárójelben innen könnyebb lesz javítani mint még lejjebb süllyedni.

#680009 Hathor Előzmény: #680005

,-)

Mi kérünk elnézést.

Remélem megindul nektek OTP..

DAX 30perces gyertya fel most M30on 40pontos emelkedés.

SP M30on 4pont emelkedés.

Nem rossz

Elég xar a forgalom, ez …

#680005 Csusza

Elég xar a forgalom, ez nekem valahogy nem olyan ralli szagú, bár lehet, hogy megjön az étvágy mondjuk jövő héten. Ma azért mehetne 500 fölé, én nem látok ellenállást semmit kb 530-ig, bár így nem fog...

Bocs az offért.

#680002 banyaiz

Egy része ennek politika , gazd kényszerpálya miatt.

Csak egészen Selmeczis mélységekbe sikerült lemennie miközben ezt kivitelezte. Az azért komoly , ebben a mélységben keszonbetegségek és hasonlók mindennapos problémák. :)

Miután szénné égette magát nap mint nap , nem is feltétlenül a lépéseivel hanem a nyilatkozataival, még kioktatja a nem tudom kit. Pl most kínos helyzetbe hozta ECB vezetőjét , aki vsznű zárt ülésen elmélkedett az egészséges eur árfolyamról jegybankelnökökkel , erre ő a médiának lenyilatkozza.

Amit persze cáfolnak azonnal. Jellemző eset. Egy igazi matador. :) Túl nagy érzéke nincs a finom árnyalatokhoz, vagy ha van jól titkolja. :)

#680000 Hathor Előzmény: #679994

Nekem tetszik..

Végre egy ember aki nem siránkozik állandóan.

Nekem ez tetszik. Jól keveri a lapokat!

#679994 banyaiz Előzmény: #679937

" Nem tudom mi a bajotok Matolcsyval."

Megpróbálom röviden megfogalmazni. Egy sültparaszt.

Ez még önmagában véve nem lenne feltétlenül tragédia, ha ő lenne xy magyar állampolgár Karakószörcsökről , végzettségét tekintve 3 általános, és a 4. osztály ötször.

Viszont ilyen pozíciókban amiket betölt elég szomorú. A többi már csak következmény.

Van egy mondás sikert kudarcot kellő alázattal viseld. Na erről még nem hallott a jóember. Minden siker neki, ha pedig vmi a valóságban is véletlenül siker azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt.

Nézd meg a legutóbbi nyilatkozatát. Már rég szólt vmi "világmegváltót". :) Az ECB-nek egyebeknek éppen az ő "tanácsaira" van szüksége. :)

Ez csak a stílus , a szakmai szövegei még borzasztóbbak ha lehetséges egyáltalán.

Kb csak ennyi gondom van vele. :)

#679989 banyaiz Előzmény: #679945

Van "pár" db Magnóliához hasonló koncepciójú Otp kötvénye is.

Kicsivel több mint Mol. Pár mrd-al.

Ravaszdi az öreg harcos, kötvényeken keresztül nincs annyira kiszolgáltatva az árfolyamingadozásnak, átválthatja részvényre 2016-ig , és kamatozhat is.

Igaz ha nagy felértékelődés lenne akkor kötvénnyel rosszabbul keresne.