Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: Merre tovább

#680330 matgab Előzmény: #680316

gyönyörű emelkedő csatornában van, amit a funda támaszt.

Majd 5k-tól lehet elgondolkodni, hogy van-e jobb papír nála.

Én csak azt sajnálom, hogy miután vettem 3725-nél és utána bezuhant 3300 alá, hogy akkor nem vásároltam rommá magam belőle.

#680316 Ddavid Előzmény: #680266

Kicsit túlhúzták ma is szerintem és kezdem azt hinni, hogy a TA itt nem ér semmit, de azért még reménykedem egy korrekcióban.

#680266 Janicroft Előzmény: #680248

Én nem szeretek ki-be ugrálni, csak a szívás van vele. Ha sikerül akkor a trenddel kell haladni, a Richterben elég jó emelkedő trend van szerintem. Ettől függetlenül a véleményem nem változott az elmúlt két napban: szerintem ezen az áron most drága. sok jó hír beárazódott már, nem látok most olyat ami felfele vigye, az általánosan jó piaci hangulattól eltekintve.

#680248 Ddavid Előzmény: #679996

Nem merek belevenni, de hétfőn ha lesz 1 kisebb korrekció szerinted érdemes. Lehet a hó végi zárás is benne volt, de elméletileg emelkedő csatornában mozog még mindig.

Kicsit tanácstalan lettem.

#679844 Ddavid Előzmény: #679799

Köszönöm! Sikerült jó időben kiugranom és volt realizálni való profit. :)

#679761 Ddavid Előzmény: #679746

Shortban vagyok csak azt kérdezem mikor érdemes kiszállni a Ti meglátásotok szerint.

#679746 Janicroft Előzmény: #679741

Szerintem ezen a jelenlegi áron nem olyan vonzó, várnék a helyedben egy korrekcióra, feltéve hogy a funda időközben nem változik. Pozitív hírek minde beárazódtak most rövidtávon szvsz.

Merre tovább

#679741 Ddavid

Valakinek van esetleg ötlete, hogy merre mehet tovább?

Sok az optimista ember, de Én még további korrekciót várok. Bár lehet Én vagy elfogult...

Re: Forgalom

#679368 Ddavid Előzmény: #679213

Szerinted Kissherceg az erős vételi nyomás elmúlásával milyen lesz a korrekció mértéke? Sajnos a TA most fals értékeket mutat, mert "szintetikus" volt az árfolyam mozgása. Szerintem 100-200FT vagy több is lehet. Bár ezt a józan paraszti ész mondatja velem, de hát ki tudja...

Ma mindenhol korrekcióró…

#679330 Ddavid

Ma mindenhol korrekcióról írnak, de még nem látni.

Mi történik?

#679221 Janicroft Előzmény: #679213

49 milliárd forint a forgalom a Richterben, de szép ilyet látni még akkor is ha az okokat mind tudjuk.

#679213 Kissherceg Előzmény: #679212

nem jóslat, az még most is érvényes... megvolt a várt korrekció, onnan feljött, majd most mehet le... Azért emelkedett, mert molt nagyon beverték :)

#679212 Margaretta Előzmény: #679200

Sajnos, tudtam, hogy nem tegnap, hanem ma záróban kellett volna eladnom.

Most jöttem haza és nem mertem "magára hagyni".

De a "kitömési" jóslat ellenére pluszban szálltam ki. Ennek is örülök:)

Forgalom

#679120 Janicroft

Derekasan alakul a forgalom, ma metörténnek az átsúlyozások. Árfolyam 4444 ft, gyöngyörű. Következő megállónál remélem csupa ötös lesz benne :)