A végén azért jól lerángatták.
gyönyörű emelkedő csatornában van, amit a funda támaszt.
Majd 5k-tól lehet elgondolkodni, hogy van-e jobb papír nála.
Én csak azt sajnálom, hogy miután vettem 3725-nél és utána bezuhant 3300 alá, hogy akkor nem vásároltam rommá magam belőle.
Kicsit túlhúzták ma is szerintem és kezdem azt hinni, hogy a TA itt nem ér semmit, de azért még reménykedem egy korrekcióban.
Én nem szeretek ki-be ugrálni, csak a szívás van vele. Ha sikerül akkor a trenddel kell haladni, a Richterben elég jó emelkedő trend van szerintem. Ettől függetlenül a véleményem nem változott az elmúlt két napban: szerintem ezen az áron most drága. sok jó hír beárazódott már, nem látok most olyat ami felfele vigye, az általánosan jó piaci hangulattól eltekintve.
Nem merek belevenni, de hétfőn ha lesz 1 kisebb korrekció szerinted érdemes. Lehet a hó végi zárás is benne volt, de elméletileg emelkedő csatornában mozog még mindig.
Kicsit tanácstalan lettem.
Köszönöm! Sikerült jó időben kiugranom és volt realizálni való profit. :)
Shortban vagyok csak azt kérdezem mikor érdemes kiszállni a Ti meglátásotok szerint.
Szerintem ezen a jelenlegi áron nem olyan vonzó, várnék a helyedben egy korrekcióra, feltéve hogy a funda időközben nem változik. Pozitív hírek minde beárazódtak most rövidtávon szvsz.
Valakinek van esetleg ötlete, hogy merre mehet tovább?
Sok az optimista ember, de Én még további korrekciót várok. Bár lehet Én vagy elfogult...
Én meg 4525-ről shortoltam volna, és átírtam 4600-ra. Butuska cselekedet volt...
tegnap záróban el akartam adni, de nem voltam gépnél, vazzeg...
Szerinted Kissherceg az erős vételi nyomás elmúlásával milyen lesz a korrekció mértéke? Sajnos a TA most fals értékeket mutat, mert "szintetikus" volt az árfolyam mozgása. Szerintem 100-200FT vagy több is lehet. Bár ezt a józan paraszti ész mondatja velem, de hát ki tudja...
Ma mindenhol korrekcióról írnak, de még nem látni.
Mi történik?
49 milliárd forint a forgalom a Richterben, de szép ilyet látni még akkor is ha az okokat mind tudjuk.
nem jóslat, az még most is érvényes... megvolt a várt korrekció, onnan feljött, majd most mehet le... Azért emelkedett, mert molt nagyon beverték :)
Sajnos, tudtam, hogy nem tegnap, hanem ma záróban kellett volna eladnom.
Most jöttem haza és nem mertem "magára hagyni".
De a "kitömési" jóslat ellenére pluszban szálltam ki. Ennek is örülök:)
több, mint 5% itt is megfordult ma