Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#679953 Euroman Előzmény: #679937

ezekből én semmit nem tapasztalok....rezsi minimálisan csökkent, ha enyhe tél lenne, az többet hozna...munkaügyi központban tett látogatásaim nem a munkanélküliség csökkenését mutatták...munkanélküliség a közmunkába kényszerítés (mert az mindenkinek kényszer, aki igent mond), illetve a statisztikából kiesés eredménye...megtakarítások 0 kammattal és egy valag tetű költséggel terhelése....áltlános makro maszlagok a hétköznapjaimra nincsnek hatással

#679950 Ibiza Előzmény: #679916

amúgy Én 460 fölé várom a zárást..de a 400 alá kicsivel is benne van..

#679949 Ibiza Előzmény: #679946

azt nem veszitek figyelembe honnan indult a kormány..és milyen jóslatok és ellenszelek voltak..beárazták akkor a magyar csődöt is..nem véletlen..

#679948 Euroman Előzmény: #679937

hazudni bármit lehet, kérdés ki hiszi el...a jól megfizetett fidesznyikek biztosan....

#679946 Borska Előzmény: #679937

Nem ,nem! Nem mindenki szid :) ! amit írsz az java rész tök igaz, a statisztikai adatok valóban ezeket bizonyítják. Ezek tények és nem is kérdéses dolgok.

Szerintem sokan a hosszabb távú pályát kérdőjelezik meg ,ahogy azt teszem magam is, a jelen kétségtelenül impozáns, legalább is magunkhoz viszonyítva, illetve a kuka bázishoz képest.

"- Csányi Sándor OTP vez…

#679945 Borska

"- Csányi Sándor OTP vezér, aki egyben a MOL igazgatóságának elnök-helyettese is, 11 Magnólia kötvényt vásárolt 89,85%-os árfolyamon. A MOL részvényekre cserélhető kötvényekből már 86-ot birtokol Csányi Sándor a tranzakciót követően. "

bevásárolt :) vagyis 2,58milliárd forint értékben fektetett be euro alapú MOL rv-re váltható kötvénybe, nahhh kérdem én miért is nem az Opus-t vette? ami uez az OTP rv-vel, vagy miért is nem saját cégének pappírjait vette vissza? aki erre megtalálja a választ az kezdheti sejteni az otp részvények rövid, középhosszú távú pályájának ívét

( mellesleg a Mangolia brutál jó befektetetés,főként annak fényében hogy névérték 90% alatt vette, 2016ig 7-8%os kamatot biztosít euró alapon, ha visszahívják akkor névértéken teszik ,avagy azon is kaszál Csányi Úr, ha nem akkor tovább fut 5,5% körüli euró kamattal.......

tud az Öreg!!!! )

#679937 Hathor Előzmény: #679930

Nem tudom mi a bajotok Matolcsyval.

Szerintem kisebbségi komplexusotok van..

Azt utóbbi fél évben minden a növekedés irányába mutatott.

Ma már a beruházások adatai is:

"Nagyot ugrottak a beruházások!

2013. november 29. 09:00 English version

A nemzetgazdasági beruházások volumene 2013 harmadik negyedévében 9,8%-kal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva. A beruházási volumen éves emelkedése 2011 vége óta nem volt ilyen magas, az éves index szerint a zsugorodás az előző negyedévben ért véget, akkor azonban még csak 4,6%-os növekedést mért a KSH. "

És ez így megy az inflációs adatban, GDP adatban, foglalkoztatottság adatban, munkanélküli adat, államadósság, reálbér, munkahelyteremtés, erős forint, javuló gyorsulási index, növekvő fogyasztás, növekvő beruházás, növekvő ipari adat, javuló adatok az építési szektorból, kikerülés túlzott defficitből, adósság átvállalások, csökkenő hitelkamatok.... stb. stb..

Ja és nem neked szól ez Lebleuf!

Én nagyon csípem amit csinál a kormány, és ahogy haladunk :D

De én mindig egyke vagyok minden topikban minden véleményemmel...

szidnak is mindenhol, hogy hülye vagyok.. ,-)

Vállalom.. :D

Mi kell még nektek azon felül, hogy jobban szeretnétek élni a jelen reálgazdasági környezetben?

#679916 Ddavid Előzmény: #679899

Lesz még ma emelkedés szerintetek vagy oldalazás gyenge forgalommal esetleges eséssel?

#679912 Euroman Előzmény: #679907

ezt lehet könnyen beilleszteni....a vadbarom kicsit hosszú lenne, pedig az is ráillik...

#679882 Csusza Előzmény: #679857

:-))

Matolcsy meg akarja váltani a világot, nyilatkozott => Forintot leütötték, otp-t adják, szép...