de valakinek jó is lett, azoknak akiknek került a ks-esek pénzéből
hol a Q3???? már a tolvajrv-ek zöme is jelentett........
de valakinek jó is lett, azoknak akiknek került a ks-esek pénzéből
hol a Q3???? már a tolvajrv-ek zöme is jelentett........
így 150 körül és hónapok óta kb 0 forgalomnál mindenki pluszban ül((((((
dr Botos meg elment a Kúriára mint kv-es, biztos neki is nagyon jó, csakis azért
a többi kv-esnek is nagyon jó, hisz a 110% helyett kaptak wc papírt
Így van, ex volt a hülye, aki 12k-tól végig (!) írta, hogy baj van. De ez így most mindenkinek nagyon jó, happy end lett a vége...
most a keg van soron... de ezek alapján ott sem lesz f.a., ráadásul az est média is cs.a. lényegében, és ott sem lesz f.a. inkább nyomtatnak 400 millió új wc-papírt...
Én mindig is mondtam, hogy szerintem meg lesz a megoldás, és az Exmnbs által hajtogatott felszámolás nem következett be, ami jó, mert az aztán mindenkinek rossz lett volna.. nem tudom hogy lehetett annak szurkolni. Így viszont a cég megy tovább, működik.
Pontosan. Volt itt mindenről szól, börtönről, a cég teljes eltünéséről, pedig látható volt hogy kis szerencsével meg lehet csinálni a csődeljárást ami ráadásul mindenkinek az érdekében is állott. megcsinálták, ami mondjuk usaban nem lenne meglepő, magyarországon sok precedens nincs rá, így talán kicsit fura, de van ilyen. A cég innentől él, de egyelőre erős eladói nyomás mellett, mert az új tulajok 100% hogy borítani fognak, hogy valami cashhez jussanak
már megvolt a 2. fok
Kúriaán csak ha kérik van tárgyalás, szvsz 1 db
rosszul fogalmaztam addigra felszámolás lesz " fa"
Kúriáig eljutó Bírósági per jogerős döntéssel alapesetben 4-5 év és akkor nem bonyolult a tényállás.
2 évig nincs újabb csődeljárásra lehetőség
szvsz a Kúria nem évek múlva lesz
szerintem a perek még nincsenek lezárva és titoktartás mellett kiegyezés fog történni
erre már nagyon sok konkrét tárgyalás is volt .
Persze lehet , hogy évek után a Bírósági döntés jogerős lesz. Viszont addigra nem létezik E-STAR jelenlegi formájában már régen csődbe eljárást kér maga ellen.
Te is lapítós vagy ugye?
Én vettem és eladtam..kerestem rajta..speka papír..szotyi kategória..feltöröd..kiveszed a magját majd kiköpöd..
Csak feltünt milyen lapítás van..lupin és bandája..:)
A tőzsdepszichó olvasom a topikot..sok kisérleti tengerimalac van itt.
Fotexes várszegi találta ki a receptet azóta már sokan utánozták..ő legalább mestere volt..20bőrt lehúzott róla.
Te is írhatnál valamit, mert még 500 környékén pampogtál itt
akkor nem lett csőd, sitt, tollba hempergetés..
akik erre szavaztak beírhatnának valami..bocs tévedtem..elvakított a nap..vagy valamit.