Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#678347 exmnbs1 Előzmény: #678313

de valakinek jó is lett, azoknak akiknek került a ks-esek pénzéből

hol a Q3???? már a tolvajrv-ek zöme is jelentett........

#678345 exmnbs1 Előzmény: #678326

így 150 körül és hónapok óta kb 0 forgalomnál mindenki pluszban ül((((((

dr Botos meg elment a Kúriára mint kv-es, biztos neki is nagyon jó, csakis azért

a többi kv-esnek is nagyon jó, hisz a 110% helyett kaptak wc papírt

#678326 cédrus Előzmény: #678313

Így van, ex volt a hülye, aki 12k-tól végig (!) írta, hogy baj van. De ez így most mindenkinek nagyon jó, happy end lett a vége...

#678315 Zotya32 Előzmény: #678313

most a keg van soron... de ezek alapján ott sem lesz f.a., ráadásul az est média is cs.a. lényegében, és ott sem lesz f.a. inkább nyomtatnak 400 millió új wc-papírt...

#678313 Ferenc86 Előzmény: #678312

Én mindig is mondtam, hogy szerintem meg lesz a megoldás, és az Exmnbs által hajtogatott felszámolás nem következett be, ami jó, mert az aztán mindenkinek rossz lett volna.. nem tudom hogy lehetett annak szurkolni. Így viszont a cég megy tovább, működik.

#678312 xmann Előzmény: #678010

Pontosan. Volt itt mindenről szól, börtönről, a cég teljes eltünéséről, pedig látható volt hogy kis szerencsével meg lehet csinálni a csődeljárást ami ráadásul mindenkinek az érdekében is állott. megcsinálták, ami mondjuk usaban nem lenne meglepő, magyarországon sok precedens nincs rá, így talán kicsit fura, de van ilyen. A cég innentől él, de egyelőre erős eladói nyomás mellett, mert az új tulajok 100% hogy borítani fognak, hogy valami cashhez jussanak

Csöd lett, akinek nem tü…

#678173 rbbj11

Csöd lett, akinek nem tünt fel. Csak felszamolas nem lett.

#678149 prfecó Előzmény: #678030

rosszul fogalmaztam addigra felszámolás lesz " fa"

Kúriáig eljutó Bírósági per jogerős döntéssel alapesetben 4-5 év és akkor nem bonyolult a tényállás.

#678030 exmnbs1 Előzmény: #678027

2 évig nincs újabb csődeljárásra lehetőség

szvsz a Kúria nem évek múlva lesz

#678027 prfecó Előzmény: #678010

szerintem a perek még nincsenek lezárva és titoktartás mellett kiegyezés fog történni

erre már nagyon sok konkrét tárgyalás is volt .

Persze lehet , hogy évek után a Bírósági döntés jogerős lesz. Viszont addigra nem létezik E-STAR jelenlegi formájában már régen csődbe eljárást kér maga ellen.

#678012 Ibiza Előzmény: #678011

Te is lapítós vagy ugye?

Én vettem és eladtam..kerestem rajta..speka papír..szotyi kategória..feltöröd..kiveszed a magját majd kiköpöd..

Csak feltünt milyen lapítás van..lupin és bandája..:)

A tőzsdepszichó olvasom a topikot..sok kisérleti tengerimalac van itt.

Fotexes várszegi találta ki a receptet azóta már sokan utánozták..ő legalább mestere volt..20bőrt lehúzott róla.

akkor nem lett csőd, sit…

#678010 Ibiza

akkor nem lett csőd, sitt, tollba hempergetés..

akik erre szavaztak beírhatnának valami..bocs tévedtem..elvakított a nap..vagy valamit.

Re: új részvények

#677800 exmnbs1 Előzmény: #677610

meg a Soós féle rv-ek betalicskázása az srv-be is "érdekes"

nem véletlen emlegette a pereket???