Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: Részvényár alakulása

#683211 akpo7 Előzmény: #681473

Ez már nagy lendület!

Nem vagyok szomorú, hogy a TBSZ-t ezzel is feltöltöttem. Amiatt kicsit bánkódom, hogy amikor még nagyobb pénzzel benne voltam, akkor azért elmaradt ez a fajta rakéta, de nem leszek telhetetlen.

Re: .

#682822 BigRabbit Előzmény: #681501

Hmm. Közel az igazság, még cuppanhatna pár tizest felfele. Apropó, nem tud valaki vmi frissebb elemzést?

Re: .

#681501 Ddavid Előzmény: #681494

Ha lesz pénzügyi szolgáltatásuk a kis falvakban is, ahol csak posta van, akkor szépen növekedhet a bevételük és a részvény árak is 700-ig simán elmehetnek. Kell egy jó Q1 jelentés majd hozzá persze, meg egy pozitív választási eredmény ami a bennfenteseknek kedvez.

Re: nincs cím

#681354 Ddavid Előzmény: #678119

Szerintem a jó hírek hatására és a Ricsi kiszámíthatatlansága maitt lehet rákapnak az emberek. Gondolkozom Én is egy nagyobb pakk beszerzésén.

#678869 Trisz Előzmény: #678678

Most puffoghatunk is akár az élet igazságtalanságain. De itt az árfolyamváltozást kell eltalálnunk. :) Arra pedig ez éppen nem veszélyes! :) Hacsak nem ez a csavar! :)

#678678 Pyxis Előzmény: #678119

Célár a csillagos ég!

Beszálltak az X-faktorba, nem kaptak bírságot kartelezésért (szinte egyedül a nagyok közül) stb.

#678084 Trisz Előzmény: #678060

Ne is figyelj oda! Én a KEG-gel jártam úgy, hogy nagyon akartam venni 26-ért. Mindig éppen nyaraltam, amikor lehetett volna. Ha vettem volna, akkor 30 lenne a beker átlagom. Így 31. Számít valamit? :)

#677341 Trisz Előzmény: #677319

Most a kis és közepes papírok is ált. emelkedésben vannak. Tehát a környezet is olyan, hogy ha már sikerült belenyúlni egy emelkedésbe, akkor azt élvezzük ki. :)

#677319 rbbj11 Előzmény: #677286

en addig tartom, mig nem latszik benne negativ fordulat: egyelore olyan kicsi a forgalom, hogy meg nagyon az elejen jarhatunk az emelkedesnek