Én azért megszabadultam a pakkocskámtól.... nem számítottam ilyenre :-) szép volt.
Én azért megszabadultam a pakkocskámtól.... nem számítottam ilyenre :-) szép volt.
Ez már nagy lendület!
Nem vagyok szomorú, hogy a TBSZ-t ezzel is feltöltöttem. Amiatt kicsit bánkódom, hogy amikor még nagyobb pénzzel benne voltam, akkor azért elmaradt ez a fajta rakéta, de nem leszek telhetetlen.
700 is szép lenne, bár ennyire nagyot már nem merek álmodni.
Hmm. Közel az igazság, még cuppanhatna pár tizest felfele. Apropó, nem tud valaki vmi frissebb elemzést?
Ha lesz pénzügyi szolgáltatásuk a kis falvakban is, ahol csak posta van, akkor szépen növekedhet a bevételük és a részvény árak is 700-ig simán elmehetnek. Kell egy jó Q1 jelentés majd hozzá persze, meg egy pozitív választási eredmény ami a bennfenteseknek kedvez.
Szerintem a jó hírek hatására és a Ricsi kiszámíthatatlansága maitt lehet rákapnak az emberek. Gondolkozom Én is egy nagyobb pakk beszerzésén.
Most puffoghatunk is akár az élet igazságtalanságain. De itt az árfolyamváltozást kell eltalálnunk. :) Arra pedig ez éppen nem veszélyes! :) Hacsak nem ez a csavar! :)
Célár a csillagos ég!
Beszálltak az X-faktorba, nem kaptak bírságot kartelezésért (szinte egyedül a nagyok közül) stb.
nézd az elemzés dátumát
Ne is figyelj oda! Én a KEG-gel jártam úgy, hogy nagyon akartam venni 26-ért. Mindig éppen nyaraltam, amikor lehetett volna. Ha vettem volna, akkor 30 lenne a beker átlagom. Így 31. Számít valamit? :)
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2201
a lelkem boldog, hogy a célár elérését követően fordult, de sajnos nem vettem észre... Lehetne már a hazai kereskedési rendszerekbe is beállítani szint figyelőt, hogy jelezzen nekem a szoftver :(
Most a kis és közepes papírok is ált. emelkedésben vannak. Tehát a környezet is olyan, hogy ha már sikerült belenyúlni egy emelkedésbe, akkor azt élvezzük ki. :)