szerintem ez ma még beszakad erre a hírre :((
nincs egy kanyi eladó sem.
Mindegy ennek atombomba hír is. Nem kapok olcsóbban.
Megint sikerült elvenni a pakkokat akitől akarták.
Lehet már most beül a szlovák a vezéri székbe? Vagy egy hitelező?
"Kozmetikázás.
Hatalmas tévedés ilyet feltételezni. Miért lett volna érdeke az újaknak néhány napos jelenlétüket fényezni!? (Ebben a jelentésben még nem az ő munkájuk látszik.) Pont ellenkezőleg! Az az érdekük, hogy a lehető legrosszabb képet fessék a cégről, amit majd az ő tevékenységük megváltoztat."
már tegnap lemondott
Én meg még beálltam vételre.
Szépen töltjük fel a vételi oldalt! :D
Na ki lesz a vezér? Kinek adta át a helyet?
Speki1nek?
mi a pálya a pakkjával????
E-Starban is menekültek a csőd előtt sorra
újabb csavar...
"A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy Rekettyey Zoltán az Igazgatótanács tagja, elnöke, a KEG Nyrt. vezérigazgatója 2013. november 19-én kelt nyilatkozatával igazgatótanácsi tagsági és elnöki tisztségéről azonnali hatállyal lemondott valamint vezérigazgatói munkaviszonyát azonnali hatállyal felmondta.
KEG Nyrt.
"
csak akkor meg nem volt ennyi papirod + nem vasaroltal felfele, nem? En egyebkent ugy ertettem, hogy mondjuk ott vege is lesz a sztorinak, annyit kapnak reszvenyesek kivasarlas vagy akarmi miatt. Akkor mi lesz?
tenyleg, mi lesz, ha innen also limiteken megy 30ig? Tonkremesz?
Nem tudom de én megvettem amit adtak 48on :D
és még mindig megvan az egy éves pakkomtól kezdve minden :DD
Itt akkora csődbe megyek pár nap múlva, hogy fel sem állok a padlóról évekig :D
ilyen kispapírban csak gyorstüzelést ismerek, nem értem, hogy nem volt limitezés 1 éve, mikor ilyen csödös speksz papíroktól csak azt láttam :P
Nekem mindegy milyen limit, csak lássam, h. mozog!
Kedves exmnbs1!
Gnawing on bones is for dogs having teeth.
Tisztelettel, Speki1
Ne hagyd magad lerázni.
Annak mi értelme, hogy ideje jössz és azt mondod Exnek nincs jobb dolga mint csődölni? és többet nem mondhatsz? :D
ez mi?
Minket is!!
Téged alsó, vagy felsőlimit érdekel?
Mert amióta ebben a papírba vagyok egyik sem volt egy év alatt :D
Talán ezt sem tudod :D
Bár ebben a 43-50es tépésben volt egy napközbeni 19.8%os napközbeni érték. Kicsit gyors eseményeket vársz mindig.
Menjen már, legyen már limit más nap :D
Hova sietsz a tőzsdén?